Porsche 911 (švihák lázeňský)
Dylan McKay 05.11.11 14:02
« Re: tady je zipovo
Tak zavist jsem letos zazil jen jednou v Rumburku, skupina Romu mi sproste nadavala kdyz jsem si prijel koupit zmrzlinu. Tyden na to zacaly ty akce, reakce a nepokoje. Takze jsem to tam vlastne vsechno zavinil ja.
Vzkaz Romum: Prosim vas, spoluobcane, kdyz uz od nas pobirate ruzne davky, prestante nas aspon mlatit a zabijet. Dekuji a hezky vikend.
PS: rozeberte mytne brany, jsou cele z hliniku, pomuzete tak nam vsem. -
Brandon Walsh 05.11.11 09:06
Pozor na Tesco !!!
Vážení, neviem, či nakupujete v Tescu, ale toto vám môže byť užitočné.
Chcem vás varovať pred niečím, čo sa mi stalo. Stal som sa obeťou
šikovných podvodníčok. Ako podvodníčky pracujú dve pekné 20-ročné
dievčatá prídu k vášmu autu, keď dávate nákup do kufra. Začnú vám
... ... ... umývať sklo a ich prsia vypadávajú z blúzky. Kto by sa nepozrel, že?
Keď im poďakujete a ponúknete peniaze za prácu, povedia: 'Nie' a
požiadajú vás, či by ste ich nezaviezli k ďalšiemu supermarketu. Keď
súhlasíte, obe sa posadia na zadné sedadlo. Počas cesty sa začnú
navzájom sexuálne dráždiť.
Potom jedna z nich prelezie na predné sedadlo a urobí vám to ústami,
zatiaľ čo druhá vám ukradne peňaženku. Moju peňaženku mi ukradli
minulý utorok, v stredu, dva razy vo štvrtok, v sobotu a takisto
včera!!
A pojdem aj dnes! -
Dylan McKay 05.11.11 08:27
« Re: tady je zipovo
Trvalo to pul roku. Podal jsem zadost, bylo vyberove rizeni, rada zasedla, poslali smlouvu, rada schvalila, radni podepsal- od podpisu radnim smlouva plati a ja platim garaz- mesic aniz bych mel klic. Radnice jsou vazne zbytecne a zkostnatele. Miliardu za cisticku vyridi za jedno dopoledne... -
Brandon Walsh 04.11.11 17:02
« Re: tady je zipovo
pre mna je najhorsia soferka momentalne zena z punta so zilinskou spz, nie dost ze ma skoro vytlacila z cesty musel som uplne zastat, ale po zatrubeni bola este na mna nas.rata ze co si to dovolujem, skoda ze som mal pud sebazachovy mohla mi poistovna dopriat cupra predny naraznik >:-[] -
Dylan McKay 04.11.11 16:58
« Re: tady je zipovo
Posledni mesice si vsimam, ze nejslusnejsi ridici (krome Porsche samozrejme) jsou v BMW (5, 6, 7) Mercedes (B, E, S), a nejhorsi stale Skoda (Fabia, Octavia, Superb) a VW (Passat, Transporter). Absolutne nejbezohlednejsi jsou ovsem ridici Audi a znacne se zhorsili ridici Volvo. -
NoSwear 04.11.11 16:50
« Re: tady je zipovo
Tak to neříkám, že ne, to je samozřejmě plošný problém škodovek >:D , ale taky jich hold jezdí nejvíc a jsou to povětšinou dobří a realivně svižní firemní otroci čehož lidi využívaj no, u nás ve firmě tomu není jinak, je jasny, ze kdyz tam nekdo dostane klice od O2 nebo Fabie 2 tak to je jak vstupenka mezi "silniční piráty" ;-) -
NoSwear 04.11.11 16:43
« Re: tady je zipovo
Tak mě se třeba i Suberb 2 docela líbí v "kombajnu" nicméně sou na trhu v tomto segmentu jiní favorité, ale zase za tu cenu (u noveho vozu) proč ne :-) Ale i tak bych si radši koupil něco jiného klidně ojetého >:-[]
zip: Hezkej hlídací ježek, kolik taková sranda stojí a jak je to efektivní ? Uznaj mi to jako zabezpečení vozu v kooperativě? :-! Pokud ano, poprosil bych 3, nejlepe poslat PPL :-) -
zip2016 03.11.11 20:40
« Re: tady je zipovo
Jo jo, 911 mě ovládla a zase mám nad čím přemýšlet. Jinak návštěva Šviháka proběhla jako vždy ve vší slušnosti. Poseděli jsme, dali si několik šálků kávy, místním občanům jsme rozdali několik desítek úsměvů, vřelých slov a pozdravů, převážně z kabiny 911 a zavčas jsme opustili místní centrum, aby nás nevlákalo do alkoholového kolotoče. Prostě slušňáci, jako vždy! ;-) ;-) ;-) ;-) :yes: :yes: :yes: :yes: -
David Silver 03.11.11 20:26
Hezký večer přeji :-)
Dneska v Budějicích po delší době zase nějaká kára :-) Dneska fakt Ferrari den, když jsem jel na místo, tak nás, ehm trolejbus předjelo Ferrari California... A pak na místě byla tahle úžasná Scuderia za kterou jsem jel :-)
[odkaz] foto mobilem..