Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 17.11.11 14:30
« Re: Ford
Hlavně je ten Connect výrazně menší než Trafic...Vídávám v něm ale jezdit jednu opravdu krásnou mladou slečnu, vozí tam zeleninu a ovoce a umí se mile usmívat. Občas prohodíme pár slov. Tak ta dělá pro Connect větší reklamu než celé reklamní oddělení Fordu. >:D -
Dylan McKay 13.11.11 07:49
« Re: Rozchodova agentura s.r.o.
No, tak to bych taky rad. Vis jak jsem ti rikal, ze letos uz zadne auto? Tak to nebyla pravda. Musim koupit mensi dodavku, favoritem je Ford Transit Connect [odkaz] , Trafic se zacal v 280.000 km neskutecne sr.at, ted mu davaji novou prevodovku... ;-\ -
Brandon Walsh 13.11.11 07:00
presne taky je aj moj kamarat, je s priatelkou 4 roky, ona nema pracu tak mu hovorim naco ti sedi doma bud jej zrob decko alebo nech ide do skoly, jeho odpoved na dieta nemam peniaze a ked mi raz povie ze chce studovat odchadzam >:D ako pises Zarlivec nemuze prat svemu protejsku uspechy -
Bud 11.11.11 16:43
Jo ´, to ja taky.... :-) Ale jak jsem tušil, vztahy ještě dost krátké, na to aby se jakž takž znali. Pokud spolu jenom chdili, tak jim to prospělo :-! . Pokud však stihli uzavřít i manželskou smlouvu, tak si zřejmě neuvědomili, co dělají :'-( Přece pokud s někým uzavírám smlouvu, tak dojednám i podmínky, ne? A pokud se mi nelíbí, tak do toho prostě nejdu >:D -
Dylan McKay 11.11.11 16:00
« Rozchodova agentura s.r.o.
Holky, potrebujete se zbavit toho svyho vola? Tak zavolejte a ja vas povozim 911tkou po okoli vaseho bydliste! Uvidi-li vas pritel, uspesnost zarucena!
1. v okoli Klatov, cerven: servirka mistni restaurace zatouzila po svezeni v Porsche. Jedno kolecko obci, vracejici se pritel z prace, telefonat, baleni tasek, rozchod.
2. v okoli Tabora, listopad: dlouholeta kamaradka, jedno kolecko obci, informator vola priteli, telefon, baleni tasek, rozchod.
Kluci jdete do prd.le, to jste fakt tak zarlivy kre.teni?
Holky, nenechte se citove vydirat a omezovat, nejlepsi kluci jsou na MACZ! ;-) -
Brandon Walsh 05.11.11 16:49
« Re: tady je zipovo
- Ako si na tom so sexom?
- Výborne.
- Ja mám problém, Fero často nie je doma.
- To nie je žiadny problém. Keď dostaneš chuť, zavolaj do vodárni a povedz, že ti voda tečie. Daš si krátku sukničku, príde inštalatér, ty sa hlboko zohneš, aby si mu ukázala, kde pod umývadlom tá voda tečie... a on zozadu...
-Dora prišla domov a hneď začala hľadať číslo k vodárom, nemohla ho nájsť, chuť mala veľkú a tak zavolala k plynárom, že jej uniká plyn. Po chvíli prišiel inštalatér a pýta sa:
- Tak kde vám to uniká. Dora v krátkej sukničke sa hlboko zohla pri sporáku a ukazuje. V ten moment inštalatér zozadu... A Dora kričí:
- Oj...oj... nie do tej dierky!
- Jaj, milá pani, v tom prípade ste mali volať vodárov, my sme plynári! -
Brandon Walsh 05.11.11 15:38
« Re: tady je zipovo
Prečo mužovi, keď uvidí ženu odetú do kože, začne silnejšie biť srdce, vyschne mu v hrdle a kolená sa podlamujú?...
Lebo vonia ako nové auto
dylan rad, ale boxster nechame bokom, pripadne ja ho kupim a vymenim za 911 ku + tvoj doplatok >:D
ps: podla toho ci hram muza alebo zenu >:D