Porsche 911 (švihák lázeňský)
šmoula nešika 04.08.14 10:48
« Re: Xiaomi
Snad bude fungovat. Vypadá velmi solidně. Já mám druhý Samsung, který by měl být mnohem lepší než ten první, ale spokojený stále moc nejsem. Neodladěnost Androidu na Samsungu je příšerná, i když zrovna ty jsi byl spokojený, což dokazuje fakt, že operák S4 se coby nový konkurenci vyrovná díky nabušenému hardwaru, ale za rok dva se seká, padá a mimo eska jsou na něj úplně *ebácké aktualizace, které sežerou všechnu vnitřní paměť. Já tedy nejsem takový fajnšmekr, abych si musel kupovat iPhone, ale příště budu chtít mobil od firmy, která jen nechrlí jeden nový model za druhým. Do té doby si nainstaluji pořádný prohlížeč, ten co se jmenuje Internet, je na dvě věci... -
Dylan McKay 04.08.14 10:32
« Xiaomi
Tak jsem si svůj letitý Samsung S2 rozbil při výměně krytu a musel si koupit jiný telefon. Poslední dobou jsem se setkával s čínsými telefony a proto jsem z Číny koupil 4x Xiaomi Redmi 1S. Jeden je ženy, další pro kamarády.
Je to opravdu skvělý telefon- za 3.500 Kč čtyřjádro s velkou RAM a super grafikou, perfektní fotoaparát. Xiaomi drtí svět... :yes: -
Dylan McKay 15.06.14 10:57
« Re: 24 hodin Le Mans- ty woe komu fandit?
Odkoukáno budu mít asi 15 hodin. Ten zvuk po ubrání plynu Audi, Porsche a Toyoty je famózní- jako Prius! ;-)
Akorát se mi nelíbí ty kategorie. Někteří už mají +73 kol!
První Audi se nám polámalo! Asi špatná nafta nebo vstřiky? >:-[]
A jejda! Porsche už to nedá! ;-\ -
Dylan McKay 08.06.14 05:39
« Re: BMW i3
Ahoj, už jsem viděl 3 kousky (i3 ;-) ), ale odvahu si ji půjčit nemám. To poslední bylo ČEZ (asi zase podraží) a stálo na semaforech, když jsme šli do školky. Říkám „Teď se koukejte na ten odpich!", a taky jo. Auto v tichosti vystřelilo a nechalo ostatní za sebou. Krása, konečně dělá BMW (kromě s-mikova Z4) něco pořádného! >:D ;-) -
David Silver 07.06.14 22:55
Ahoj,
ve čtvrtek ráno jedu takhle s kámošem, že mě vyloží na jedný zastávce MHD a asi 300m před ní na parkovišti vidím i3 zboku. Kámoš mě vyloží na plánovaném místě, jdu na poštu a domů mám cestu kolem toho parkoviště. Jsem od parkoviště asi 30m za barákem a v tom sličná blondýnečka vyjíždí potichoučku s BMW i3 z parkoviště, tak jsem si ji prohlédl lépe než minule (tu slečnu samozřejmě ;-) ), kdy jsem stál za ní v koloně ob několik aut a viděl ji jen na mžik.
A buď to udělal jinej úhel pohledu, vodka s džusem z předchozího večera (když jsme ji kupovali, ještě jsme si dělali pr*del že je od Draka >:D ), anebo se ze mě stal ekobiolover a ta i3 se mi teď líbila :yes: >:-[] -
Dylan McKay 27.05.14 14:23
« Návrat
Tak jsem se dnes vrátil z plavby po moři. Samozřejmě pln autozážitků z přístavů. Např. z Monaka se vracel ruský baletní mistr a choreograf Vladimir Vasiliev se svým neskutečným na zakázku vyrobeným Bentley Brooklands, povídal jsem si s ním 20 minut na parkovišti. Prvně jsem viděl i Alfu Romeo 4C. -
Dylan McKay 11.04.14 09:17
« Re: BMW i3
Kysky, když jsem byl na praxi v auto.cz, tak jsem se tam několika kluků a chlapů ptal, jaké auto se jim v testech zatím líbilo nejvíc. To je něco, co si jako redaktoři nemůžou dovolit napsat. Já si to ale dovolit můžu...
Všichni řekli, že BMW i3!!!
A to něco znamená. Ještě jsem ho neviděl, a z jistých důvodů raději ani vidět nechci. Těžko bych odolal. -
Dylan McKay 05.03.14 06:46
« Re: Poděkování AUTO.CZ
Tak jsem s Twizy dojel do Brna, Brandone! ;-)
PS: další 2 dny jsem v redakci, neskutečný s kolika informacemi musí kluci a holky pracovat- zvlášť teď, když chodí tisíce fotek ze Ženevy. Včera jsem napsal 3 články.
Už nikdy nebudu redakci kritizovat, když vidím, jak to chodí. Ještě den, a jdu pro oční kapky... -
šmoula nešika 02.03.14 13:46
« Re: Poděkování AUTO.CZ
Bud: Moje teta koupila jako novinku Fabii HTP. Nedávno ji s asi 32 000 km prodala (poslední rok se v ní dokonce i jezdilo ve čtyřech po dálnici), jenže okolnosti tetu donutily koupit malé auto znovu. Prý s tím pojede o něco více, ale ne moc. A že zánovní fabie od Škoda Plus s tříválcem. A nebyl by lepší aspoň šestnáctiventil, když už nic jiného? Marná snaha, zatvrzelé škodovkáře nepřemluvíš... Ale jsou i horší - prý mechanik Pepa říkal, že s dvanáctistovkou zaplatí o 5 Kč méně na povinném ručení za měsíc, že se škodovka skvěle opravuje (hlavně přední náprava na fabii, že...), zatímco italská a francouzská nee, díly na japončíky a švéďáky astronomické, že Ruda od soustruhu dodá vše potřebné, že se hrozně pomůže ekonomice... bla bla, kecy... -
woody-alien 01.03.14 21:21
« Re: Poděkování AUTO.CZ
Bud: Těch 7-10 tisíc beru, sám mám nevelký nájezdy. Ačkoliv u mě je to do značné míry způsobeno vlastnictvím více aut. Naklonovat se neumím. ;-) Ale tchán ať si v TV shopu pořídí sadu na vyhánění pavouků z výfukového systému. >:D 30.000 za 13 let - to je unikát. -
Brandon Walsh 28.02.14 12:57
« Re: Poděkování AUTO.CZ
wa tak to môj odhad podliezli o 110 Eur :yes: + 7 % dole ako majiteľ seatu (ak to ešte platí kedže sa zmenil importér na svk), pritlačenie na predajcu, aby zaokrúhlil sumu smerom dole, no krásna cena, škoda, že nie som mladší s bývaním u rodičov >:D
našiel som niečo takéto
Cupra 280
- 19-palcové disky kolies
- červené brzdové strmene s označením Cupra
- Cupra logo s označením výkonu (280)
- čierne vonkajšie spätné zrkadlá
- zadný spojler
- čierne lišty
Cupra 265
- 18-palcové disky kolies
- červené brzdové strmene bez označenia
- Cupra logo bez označenia výkonu
- spätné zrkadlá vo farbe karosérie
- bez zadného spojleru
- chrómové lišty
Na slovenský trh dorazia obe verzie v júni tohoto roka.
Čítajte viac: [odkaz]
Brandon Walsh 28.02.14 12:56
« Re: Poděkování AUTO.CZ
je ešte jedna možnosť, neviem síce či to praktizujete v čechách, choď strašne rýchlo, chytia ta policajti na passate, keďže si nebezpečný pirát auto dajú na odťahovku, vyložia za hranicami a zakážu ti na rok vstup do republiky, čo teba trápiť nemusí lebo sa skôr nestihneš vrátiť >:D -
woody-alien 28.02.14 12:54
« Re: Poděkování AUTO.CZ
BW: iudex už nám slovenské ceny napsal ;-) "Už nastavili: slabšia Cupra s manuálom 24890 eur (najnižšia cena na trhu HH, lacnejšia, ako Octavia RS); silnejšia s DSG za 28860 eur.
Takže komu chýba možnosť 265k verzie v Čechách, nech sa páči nakúpiť k nám. Osobne tiež považujem "slabšiu" verziu s manuálom a 18" kolesami za rozumnejšiu voľbu, nehovoriac o cene." -
Brandon Walsh 28.02.14 12:49
« Re: Poděkování AUTO.CZ
wa: taktiež ma to prekvapilo, nie že by som túžil po trojdverovej cupre, ale čakal som veľmi príjemnú cenu za 265 k >:D som zvedavý kedy sa začne predávať na svk, leon st doteraz nemá na stránke uvedené ceny >:D
dylan: s tvojím šarmom dá nejaká slečna twiziho do kufra a odvezie ťa na hranice >:-[] -
woody-alien 28.02.14 12:47
« Re: Poděkování AUTO.CZ
BW: Šlaka, jsem odhalen... >:D ;-) Původně jsem si říkal, že bych se mohl do Ženevy podívat, ještě jsem tam nikdy nebyl. Ale není čas. Jj, Cupra se mi pozdává, ale trochu mě teď nakrklo, že se u nás bude nabízet jenom 5-dv. s 280 k. -
Bud 27.02.14 20:04
« Re: Poděkování AUTO.CZ
Jo to jsem taky myslel, ale když mi pak vysvětlili, že to auto u nás prodali do Rakouska a pak ho tu u nás taky servisovali v tom stejném servisu, tak jsem trochu změnil názor. Navíc to jde zjistit v databázi, má to přeci el.servisní knížku. A taky to musí jít poznat na celkovém stavu auta, ne? Kolega měl na alfě najeto prý 120, ale nedalo se to s mým ani srovnat. Šaltrpáka vychechlaná a vše už mělo vůli, to jde hned poznat. I když některé kvalitní auta můžou mít přes dvěstě tisíc a jsou v pohodě. -
Bud 26.02.14 22:20
« Re: Poděkování AUTO.CZ
Taky jsem už o tom uvažoval. Na ten poslední typ ještě nemám, ale vzal bych minulou generaci v kombíku dvoulitra. Ta má 99 kW. A nějaký ten pátek bych s ním pojezdil. A v Německu je mají. >:D Zatím jsem domluven s jedním prodejcem u nás, který před dvěma týdny jednoho prodal, dostal ho zpět na protiúčet. A měl by dostat zase nějakého, tak mi dá vědět. Samozřejmě servisovaného u něho. Pokud by to nevyšlo, budu se muset podívat tam jak říkáš.. -
Dylan McKay 26.02.14 22:11
« Re: Poděkování AUTO.CZ
Bude, najdi si ho v Nemecku, a ja te tam vezmu. Ještě si tam pojedu pro jeden Prius. Pokud tedy nechceš nový, to je lepší na severu Evropy...
Koukám na rok od 2009, je tam obrovský výběr, a ceny jak když jdeš vrátit flašky: [odkaz]%2C8&makeMode… -
Bud 26.02.14 21:26
« Re: Poděkování AUTO.CZ
woody ty víš, že na Rollse nemám :-) . Minulé prázdniny jsem v Praze vyzkoušel auto, které mi hodně vyhovovalo, klukovi se dobře vzadu vlezly nohy a já i když bylo dopoledne a nebyl jsem tak řádně rozhýbán, poradil jsem v něm jezdit celou hodinu a vystoupil jsem zcela bez bolestí :-) Děckam i ženě se líbí, ale ještě na něho nemám, ani na ojeté. Ale napadlo mně koupit minulou generaci, zvlášť, když jsem před měsícem dostal výhodnou nabídku na současného Focuse, ale zatím není pořádný k mání, ovšem už se to řeší. ;-) Mezitím však padla ta výhodná nabídka ;-\ -
Dylan McKay 21.02.14 10:31
« Feťáci si nezaslouží žádnou pomoc...
...my jim pomáháme, a oni nás neustále okrádají.
Včera jsem zažil akční scénu. Byl jsem ve škole, když slyším školníka jak křičí na zloděje. Vyběhl jsem ven, abych mu případně pomohl. Spolužák měl rozbité okno u auta. Dali jsme se se školníkem do pronásledování zloděje. 2 km jsem uběhl naposledy na základce. Feťák měl sakra fyzičku! Mezitím přijela přivolaná policie, která zloděje chytla. Ale...
Jel jsem na jeho identifikaci. Na nohou měl pantofle, což bylo nemožné, protože v nich by běžet nemohl. Jinak vše sedělo. Teď se zkoumá kamera. Během měsíce je to u školy páté vykradené auto!