Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Brandon Walsh 29.11.11 06:47
« Re: Se někdo má..
len co z takeho decka vyrastie, no pri tom zozname aut som sa uz musel zasmiat, je nemam tolko hrackarskych >:D
A když chcete být první, tak musíte tvrdě pracovat a… zaplatit více, nechcem vediet ako tvrdo pracuje na dedkovi >:D
novy hit diskotek [odkaz] >:D -
-
Bud 24.11.11 01:18
« Re: Re: šok
No tak žhavé to zrovna nebylo, ale nafasoval jsem jednoho mladého kluka, který začal blinkat dřív, než jsme vyjeli a pak mi za jízdy na cestě otevřel vzadu dveře a znova. Kamióny na nás troubili, jak nás museli objíždět, je to mezinárodní silnice. A auto to odneslo taky,celý práh. Stejně auto bylo jeho bratrance, tak to je v rodině. :-) Ale jinak to byla Oktávečka 1,9 TDI, aspoň jsem si vyzkoušel, jak to jezdí. ;-) -
zip2016 23.11.11 21:51
Přijde Pepíček za maminkou a povídá: "Mami já chci psa" Maminka na to:"Žádnej pes nebude, pouští to chlupy, je to pořád špinavý... nic!"Pepíček zase: "Já chci psa"Maminka: "Už jsem řekla, přej si cokoliv jiného, ale psa ne!"Pepíček: "Dobrá, tak já si s Tebou chci dneska hrát na maminku a tatínka" Maminka chvilku přemýšlí...Hraničí to s incestem, ale co, pro jednou se nic nestane. "Tak co mám dělat?"Pepíček: "Vykoupej se, vem si fajnový prádýlko, lehni si do postele a čekej"Tak maminka vše udělá, leží a čeká. V tom se rozrazí dveře do ložice, v nich stojí Pepíček v tátových trenkách a povídá "Stará vstávej, jdeme koupit mladýmu psa!" -
zip2016 23.11.11 21:40
Tak snad to nebude romská oslava a romská dodávka!! Nebo nějací transvestiti. V prvních dvou případech by si s nima musel čekat až dorána před OSSZ. ;-) A v tom posledním se zeptej, jestli neznají někoho z nás, protože my, jak je vidět, jich známe dost!! >:D >:D >:D -
Bud 23.11.11 20:53
V Karviné je jeden kluk, pracuje je tam s našimi chlapy a má dost hrubý chlapský hlas. Když jsem tam byl pracovně, ptal jsem se jak se jmenuje, že se ho chci na něco pracovního zeptat. Řekli mi, že Karel, ale teď už má v občance Karla-nechal se totiž přeoperovat. Takže do sprchy společně s ženksými. Ty to nejprv bojkotovaly, nechtěly tam bývalého spolupracovníka, ale co naplat. Paradox je v tom, že teď nechodí s žádným chlapem, ale našel si nějakou Rómku, protože se cítí nejen jako žena, ale jako teplá žena >:-[] 8-s -
Dylan McKay 20.11.11 10:08
« Re: keramika
Tak já měl takový vývoj snů. Nejdříve to byly hračky. Spousty hraček. Vždy jsem se vzbudil a brečel že to byl jen sen. Potom přišly sny o ženských. Spousty ženských. Ježiš co já s nima všechno dělal! Následovaly sny o autech. Spousty aut jsem v těch snech měl, některé se mi podařilo i splnit. A dnes? Dnes se mi zdálo o krásně vypečené kachničce. Když jsem se vzbudil, tak přišla tchýně, že dnes bude pečená kachna!
A co z toho plyne? Pohraj si se ženou, vem ji autem ke tchýni, a ta kachna taky vyjde! :yes:
-
Brandon Walsh 20.11.11 06:21
poustnik odkedy soferujem sa mi to velmi nestava, no po navrate z chorvatska som sa vo sne nahanal s audi a4 a zobudil sa slovami sakra ja to musim nachipovat >:D ked som bol mlady cca 10 rokov casto som s otcom chodieval na dlhe "štreky" a to vecer po zavreti oci som videl stale dialnicu, ale vzdy bola prazdna a my sme boli kings of the road >:D -
Poustnik 19.11.11 18:14
V takové posteli bych měl strach, že se mi budou zdát "řídící" sny. Ty to určitě znáš, že po hodně dlouhých štrekách, kdy řídíš opravdu celý den, lehneš do postele a zase jedeš. To je docela hrůza. Zvlášť, když unavený mozek si tam začne přidávat různé fantasmagorie, jako že ti to nejde zastavit, nebo nemůžeš zatočit..... 8-s >:D -
Ronault. 18.11.11 13:57
« Re: Ford
WA: TO vůbec není pravda, oni se nasírají sami, když nechtějí příjmout realitu! >:-[] >:D
Dobře všichni víte, že jsem neurotik se silně destruktivními prvky agresivity a potlačovaným sklonem k sadismu >:-[] >:D
Ten cenník a denník mám podezřele zakódovanný a nemůžu se toho zbavit. V hlavě se mi stále prolínná scénnka ze základnní školy, kdy nás panní učitelka tohle učila a konnčí slovy "Tady se používá zdvojenné nn" a pak už nnic. Takže dle hesla "dvakrát měř a jednnou řež" teď píšu všude 2xn >:-[] >:D Pokud by se ale nnašel nněkde nněkdo, kdo by mi tohle nnennabyté vzdělánní doplnnil, jistě to ocenním.
Pak mám ještě jednnu absennci ze ZŠ, kterou bych potřeboval trochu vysvětlit. Byl jsem vždy zdravé dítko s nnulovou absenncí, ale co čert nnechtěl, tak zrovnna ve 4.třídě jsem dostal chřipku přesně v denn, kdy se v přírodopisu vyučovalo rozmnnožování. Naštěstí je, oproti češtinně, na innternnetu dostatek výukových videí, ale přesto mám občas pocit, že tápu... >:-[] >:D -
woody-alien 18.11.11 12:30
« Re: Ford
Mates: Oba víme, že Ronault není konfliktní, jen občas nas.írá majitele Fordů. >:D >:-[] Přitom už z ACZ ví, že právníci "chytaj na první našlápnutí",zatímco my flegmouši spíše oceníme Ronaultův vytříbený styl a s nadhledem sobě vlastním přehlížíme opakované prohřešky proti jazyku (cenník, denník). ;-) To já jen, aby z toho nevyvázl tak snadno. :-)

Ne ze bych byl nejlepsim tanecnikem disco, ale ty pekny holky jsou nejaka pometla, ne?