Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 09.12.11 16:08
« Re: Prosba :)
Hezký podvečer přeji všem
To je masakr, všude co teď poslední dobou vidím je napsaný "Milí Ježíšku". To nikdo v ČR už neumí česky? V TV reklamě (myslím na google) jak vybírá dceři kočárek na panenku, tam v emailu píše taky Milí Ježíšku... 8-s 8-s 8-s 8-s -
Brandon Walsh 04.12.11 08:43
« Re: keramika
zima mi nevadi, auto je v teplej garazi a ja mam kvalitnu vetrovku >:D
Muž na smrteľnej posteli hovorí žene: Mariena bola si so mnou keď ma okradli,bola si so mnou keď ma diviak naháňal,aj teraz si so mnou keď už umieram..napadlo ma tak či mi ty nenosíš smolu. -
Poustnik 30.11.11 10:53
« Re: Nejvíce ko**tů je v Praze
Tak džíny se taky už píšou s dž běžně, tak nás to potkalo už i u Jessicy. Koukal jsem se na četnost mého příjmení a jedno moje připadá na 15 050 obyvatel, příjmení mojí ženy na 891 712 obyvatel. >:D A 9. nejčetnější příjmení v ČR je Nguyen. Cha! >:D -
Ronault. 30.11.11 00:35
« Nejvíce ko**tů je v Praze
A zkuste to někdo popřít! [odkaz]
Hmmm, tak koukám, že cenzura je i v odkazech, takže si do toho vyhledávače příjmení zadejte ono slovo, když už auto.cz nechce uznat zcela legitimní příjmení ČR za spisovné >:D
Nevím, jestli jsem vám vyprávěl o mé praxi v porodnici... Jednou přišla rodit jedna "nepřizpůsobivá" a chtěla pojmenovat dceru Jessica. Když se sestra ptala, jak se to píše, tak říkala: "D, Ž, E..." >:D A jak koukám, tak v republice 2 Džesiky jsou >:D ... 13 Esmerald, 28 Rosalind a 1 Rozalinda, 4 Kasandry... 8-s -
Bud 29.11.11 14:21
« Re: Se někdo má..
Jó tvrdě pracovat - to byla taky moje první myšlenka..Ale co z toho kluka vyroste, to nevím. Poznal jsem za posledních pár let kluky z dost dobrých poměrů, samozřejmě ne takových, jako v Saudské Arábii, ale děti velkých ryb, třeba z TŽ, mají se dobře a kupodivu jde vidět, že nevyrůstali jako kůl v plotě -narozdíl od spousty dělnických děcek. :-O Neváhal bych, kdybych si mohl vybrat, jak se narodit ;-) . Dokážu si představit i disciplínu, nejlepší školy, vybrané chování, pravidelný tělocvik - plavání, jízda na koni, hory, cestování, atd., atd. Nepoznávat život a svět pouze z učebnic a knížek, ale na ostro v realitě. :-) >:D