Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 01.01.12 19:36
« Re: Celní správa
No, jsem z toho tvého novoročního zážitku taky docela v šoku.... :-O
P.S. Jinak Galaxy S2, už mi loni zabavil synátor, ale skončila mi další smlouva, tak jsem včera vzal nový Galaxy Nexus, hodně slušná mašinka, od S2 se zas nějak výrazně neliší, hlavně už má jako první stroj android 4.
Co tvoje S2, v pohodě, všechno šlape? -
woody-alien 01.01.12 11:55
« Re: Celní správa
A co obsah slipů/trenek, ten by prohlížet nechtěli ? Účtenku na něj tedy nemám... 8-s >:D
Tak myslím, že to Velkej Bratr poněkud přehání. Před pár měsíci bylo velké poźdvižení v Děčíně, když Policie zastavila linkovej autobus a že zkontrolujou technickej stav. Řidiči nařídili zajet na kontrolní parkoviště a cestujícím nedovolili vystoupit. Tedy být v tom autobusu, tak mě chytne amok a volám 158, že došlo k únosu. Lidi si nechávaj líbit i věci, na který orgáni nemaj vůbec právo. -
Dylan McKay 01.01.12 10:22
« Celní správa
Nezapomeňte, že dnešním dnem získala celní správa (CS) větší pravomoci.
Sám jsem se o tom hned ráno přesvědčil, když jsem jel pro snídani do Lidlu. CS mě zastavila, prohlédli můj nákup, dokonce měli i čtečku kódů, a okamžitě věděli, kde jsem nákup pořídil. Jedna položka (játrová paštika) se jim nezdála, tak volali vysílačkou nějakou centrálu. Naštěstí jsem našel v tašce účtenku, kterou si jindy od pokladny neberu, takže se vše rychle vyřídilo. I tak bylo ale zdržení bezmála 15 minut. CS může zastavovat i chodce, prohlížet obsah tašek a kabelek. Případným problémům předejdete, pokud si budete od všeho nosit účtenky! Bez účtenky vám naúčtují pokutu od 1000 do 5000 Kč. -
David Silver 31.12.11 12:51
« Re: borci roku
Dobře Vy! :-)
WL: denní průměr mi logicky hodně spadl, jelikož při studiu semka moc nechodím a když, tak spíš pozoruju.. Za tento rok si tipnu že jsem přidal maximálně 200 příspěvků! Vzpomínám si že v roce 2010 jsem měl už přes 29000 příspěvků..
Ale koukám, že jste mě ještě nikdo nepředběhl v celkovém množství příspěvků, i přesto, že už nepřidávám...
Tímto příspěvkem chci také všem zde na MACZ popřát hezkého Silvestra a šťastný nový rok a do něj mnoho úspěchů jak v práci tak v soukromí :-) -
white label 31.12.11 00:19
« Re: borci roku
Ne, že bych to byl pyšný, spíš naopak, ale nejspíš neměl... ;-)
Diskutuju tu sice až od ledna 2009 (předtím jsem tu chodil jen pasivně číst), ale od doby, co tu jsem registrovaný, bych neměl mít "problém" s tebou a dokonce ani z kyskym. Letos jsem naopak konečně trochu polevil a mám "horší" denní průměr, než ty dva roky před tím. Letos mám zatím průměr 18,69 na den, ale celkový denní průměr, po celou dobu na auto.cz, mám 22,05 (ještě loni a předloni byl logicky vyšší). Ty máš celkový denní průměr 15,10 a kysky 18,04.
Řek bych, že vaše "zlatá éra" byla hlavně právě v období, než jsem se tu registroval. -
woody-alien 29.12.11 17:50
« Re: to byla situace
Ron: To můžeš změnit na jakou chceš značku. Dnes a denně se najdou podobní Pytlíci. Řidiči (nejen) firemních Octávek nezískali svou pověst tak zcela nevinně. V poslední době mě zaujala mladší paní v Peugeotu 206, která na úseku zhruba 10km vážně ohrozila předjížděním nejmíň pět protijedoucích řidičů. Na rovinkách jí ten Pežó tolik nejel, tak zvolila taktiku předjíždění v nepřehledných zatáčkách, všude plná čára, někde i zákaz. Zkrátka na silnici není nikdy nuda. -
Dylan McKay 28.12.11 21:04
« to byla situace
Jel jsem po úzké mokré okresce Priusem. V zrcátku vidím postarší Megane, v něm postarší paní s cigaretou v jedné ruce a mobilem u ucha. Nepochopím proč v téhle situaci měla potřebu předjíždět, jel jsem 90. Rovinka končí, přichází zatáčka. Ani tam Megane nezpomalil, dostal smyk a přes celou silnici vletěl bez kotrmelců přes příkop na louku. Zůstal stát na kolech. Naštěstí nikdo proti nejel...
I tak paní měla telefon stále u ucha, volala manželovi, navíc si v klidu mohla dokouřit to cigáro...
A co z toho plyne? Prý ženy zvládají dělat více věcí najednou. No nevím... :-) -
David Silver 09.12.11 16:08
« Re: Prosba :)
Hezký podvečer přeji všem
To je masakr, všude co teď poslední dobou vidím je napsaný "Milí Ježíšku". To nikdo v ČR už neumí česky? V TV reklamě (myslím na google) jak vybírá dceři kočárek na panenku, tam v emailu píše taky Milí Ježíšku... 8-s 8-s 8-s 8-s

Kačenka bude zítra! :yes: