Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Martin911Turbo 03.01.12 07:28
« Re: Celní správa
Jedno jádro zatím stíhá vše, uvidíme jak bude zvládat náročnou hru
Pokud bereš 3D tak jak píšeš, tak to potom ano ale pseudo 3D, které je dnes na všech 3D TV na to stačí ten ARC S a jinak klasické fotky fotí dobře
Já jsem byl vždycky velký zastánce Symbianu, měl jsem už první telefon nokii 7650. Ten systém je dobrý kdyby ho nerežírovala Nokia...
Tak to full a nefull HD u mobilu je stejně jedno a totéž ;-)
Full HD mám na Playbooku, jak natáčení tak výstup, navíc je tam fíčura že můžeš přehrávat full hd video na TV na pozadí a zároveň pracovat na tabetu bez jakékoliv ztráty rychlosti
Ten telefon jsem se splet tabletoidní telefon jsem mysle Samsung Note, jak píšeš :-)
Tak mám zálusk na BlackBerry Bold 9900, který je základ pro nový Porsche P9981, jinak mám Bold 9780
-
white label 02.01.12 21:52
Jaký konkrétně máš ten BB telefon?
Ten BB Playbook může být zajímavý tip, má sice menší displej, ale jinak je docela chválený. Ve srovnávačkách teď dost boduje čtyřjádrový tablet od ASUSu. Tablet neplánuju, něco mezi smartphonem a notebookem mi zatím nechybí. -
white label 02.01.12 21:36
Neuč orla lítat... ;-) >:-[]
To dvoujádro se dá okecat, ale to je asi tak všechnio co se s tím dá dělat, že to nemá full HD video, ale pouze HD video, už se nedá ani okecat a napsal jsi doslova, že Arc S má: "3D fotoaparát který opravdu funguje", a to pravda není. Každý skutečný 3D fotoaparát/kamera má dva objektivy, což Arc S nemá, funkce 3D posunu je proti tomu pouhýn "šidítkem", v recenzích se o tom trefně vyjadřují jako o "falešném 3D" . :-)
Osobně proti Arc S nic nemám, fotí téměř stejně dobře jako N9 (rozdíl minimální), ale celkově je to lepší volba, než N9 s exotickým OS. -
Martin911Turbo 02.01.12 21:19
Galaxy nexus je zajimavy tabletofoun spojeni dvou platforem. Ovsem kdyz jsem vybiral ja tablet tak pripadaly dva v uvahu iPad a Galaxy tab. iPad ma silenou cenu, itunes,uzavrenost a pro me zbytecne velkou obrazovku, chtel jsem neco kompaktnejsiho, tak jsem se dival po mensim Galaxy Tabu, zde opet Android 3.0 byl trochu zajimavejsi nez ten na telefonu ale porad to nebylo ono... kdyz jsem zkusil BlackBerry Playbook tak jsem padl na zadek, super svizny system s full multitaskingem a zdrcujici vykon. kompaktni telo a ve spojeni s BB telefonem tuplem, tak jsem ho koupil v 32GB verzi. Nerikam ze je Android spatny, treba za rok to bude nej system co me zaujme, nebo me jakozto odpurce windows mozna zaujme novej mobilni system od microsoftu pro mobily... uvidime -
Martin911Turbo 02.01.12 21:09
Ano iPhone Ti nesmi spadnout, pokud spadne praskne sklo. Me za 14 let co pouzivam mobol, mobil nikdy nespadl. OS iPhone jsem neresil ten ma svych much taky hodne a itunes je nervova kapitola sama pro sebe...
Arc S ma sice jedno jadro ale na 1400 mhz zvlada pseudo multitasking androidu v klidu. Telefon nataci video v full HD a diky hdmi konektoru vse prehrava na hd televizi a na 3D televizi i 3D video ktere zminuji ;-)
Mlada mela uz dost iPhone tak zkusila jinou alternativu. Ja jsem po x letech vernosti u Nokie pred 2 rokama s Nokii skoncil a jsem verny BlackBerry a nemam duvod menit -
Thomasino 02.01.12 21:02
Mě někdo zastavit a říct že je Generální inspekce a že mi musí kvůli stíhání pachatele zabavit auto, tak okamžitě šlapu na plyn a mizím pryč !! Nikomu ho nepůjčím... Takže z toho plyne ponaučení, že podobným "orgánům" zastavit pouze s nastartovaným motorem a pouze lehce stáhnout okénko >:-[] ;-)
A na jeho žádost odpovědět: "Ale samozřejmě, moment počkejte - a následně šlapeš na plyn a mizíš v dálce." Při případném následném správním řízení se budu hájit tím, že neměl uniformu policisty a měl jsem důvodné podezření že se jedná o přepadení a z obavy o svůj život jsem vzal nohy na ramena :-! -
white label 02.01.12 19:55
Že se ti design S2 jeví jako "otřesnej :no: " je tvoje věc a tvůj boj, "jabkofoun 4S" sice vypadá opticky lépe zpracovaný, ale třeba "crashtesty" mluví docela jasně v jeho neprospěch a víc toho, než S2 (za znatelně vyšší cenu), taky nedokáže, místy spíš naopak.
Co se týče toho Arc S, tak bych se chtěl zeptat, kde má druhý objektiv pro ten údajný 3D fotoaparát, dále kde má dovoujádrový procesor, nebo full HD video, když je na tom (podle tebe) "hardwarově stejně", jako S2? :-) -
Martin911Turbo 02.01.12 18:26
No nechci se někoho dostknout ale design Samsungu Galaxy S2 je otřesnej :no: oproti jabkofounu 4S je to jak hračka z tržnice...
Jinak mladá si pořídila nej Sony Ericsson ARC S, který je na tom hardwarově stejně jako S2, navíc má 3D fotoaparát který opravdu funguje :yes: a plasty má o trochu lepší, kámen úrazu všeho je ale OS Android 2.3.4 to je úděsnej systém... -
white label 01.01.12 19:36
No, jsem z toho tvého novoročního zážitku taky docela v šoku.... :-O
P.S. Jinak Galaxy S2, už mi loni zabavil synátor, ale skončila mi další smlouva, tak jsem včera vzal nový Galaxy Nexus, hodně slušná mašinka, od S2 se zas nějak výrazně neliší, hlavně už má jako první stroj android 4.
Co tvoje S2, v pohodě, všechno šlape? -
woody-alien 01.01.12 11:55
A co obsah slipů/trenek, ten by prohlížet nechtěli ? Účtenku na něj tedy nemám... 8-s >:D
Tak myslím, že to Velkej Bratr poněkud přehání. Před pár měsíci bylo velké poźdvižení v Děčíně, když Policie zastavila linkovej autobus a že zkontrolujou technickej stav. Řidiči nařídili zajet na kontrolní parkoviště a cestujícím nedovolili vystoupit. Tedy být v tom autobusu, tak mě chytne amok a volám 158, že došlo k únosu. Lidi si nechávaj líbit i věci, na který orgáni nemaj vůbec právo. -
Dylan McKay 01.01.12 10:22
« Celní správa
Nezapomeňte, že dnešním dnem získala celní správa (CS) větší pravomoci.
Sám jsem se o tom hned ráno přesvědčil, když jsem jel pro snídani do Lidlu. CS mě zastavila, prohlédli můj nákup, dokonce měli i čtečku kódů, a okamžitě věděli, kde jsem nákup pořídil. Jedna položka (játrová paštika) se jim nezdála, tak volali vysílačkou nějakou centrálu. Naštěstí jsem našel v tašce účtenku, kterou si jindy od pokladny neberu, takže se vše rychle vyřídilo. I tak bylo ale zdržení bezmála 15 minut. CS může zastavovat i chodce, prohlížet obsah tašek a kabelek. Případným problémům předejdete, pokud si budete od všeho nosit účtenky! Bez účtenky vám naúčtují pokutu od 1000 do 5000 Kč. -
David Silver 31.12.11 12:51
« Re: borci roku
Dobře Vy! :-)
WL: denní průměr mi logicky hodně spadl, jelikož při studiu semka moc nechodím a když, tak spíš pozoruju.. Za tento rok si tipnu že jsem přidal maximálně 200 příspěvků! Vzpomínám si že v roce 2010 jsem měl už přes 29000 příspěvků..
Ale koukám, že jste mě ještě nikdo nepředběhl v celkovém množství příspěvků, i přesto, že už nepřidávám...
Tímto příspěvkem chci také všem zde na MACZ popřát hezkého Silvestra a šťastný nový rok a do něj mnoho úspěchů jak v práci tak v soukromí :-) -
white label 31.12.11 00:19
« Re: borci roku
Ne, že bych to byl pyšný, spíš naopak, ale nejspíš neměl... ;-)
Diskutuju tu sice až od ledna 2009 (předtím jsem tu chodil jen pasivně číst), ale od doby, co tu jsem registrovaný, bych neměl mít "problém" s tebou a dokonce ani z kyskym. Letos jsem naopak konečně trochu polevil a mám "horší" denní průměr, než ty dva roky před tím. Letos mám zatím průměr 18,69 na den, ale celkový denní průměr, po celou dobu na auto.cz, mám 22,05 (ještě loni a předloni byl logicky vyšší). Ty máš celkový denní průměr 15,10 a kysky 18,04.
Řek bych, že vaše "zlatá éra" byla hlavně právě v období, než jsem se tu registroval. -
woody-alien 29.12.11 17:50
« Re: to byla situace
Ron: To můžeš změnit na jakou chceš značku. Dnes a denně se najdou podobní Pytlíci. Řidiči (nejen) firemních Octávek nezískali svou pověst tak zcela nevinně. V poslední době mě zaujala mladší paní v Peugeotu 206, která na úseku zhruba 10km vážně ohrozila předjížděním nejmíň pět protijedoucích řidičů. Na rovinkách jí ten Pežó tolik nejel, tak zvolila taktiku předjíždění v nepřehledných zatáčkách, všude plná čára, někde i zákaz. Zkrátka na silnici není nikdy nuda. -
Dylan McKay 28.12.11 21:04
« to byla situace
Jel jsem po úzké mokré okresce Priusem. V zrcátku vidím postarší Megane, v něm postarší paní s cigaretou v jedné ruce a mobilem u ucha. Nepochopím proč v téhle situaci měla potřebu předjíždět, jel jsem 90. Rovinka končí, přichází zatáčka. Ani tam Megane nezpomalil, dostal smyk a přes celou silnici vletěl bez kotrmelců přes příkop na louku. Zůstal stát na kolech. Naštěstí nikdo proti nejel...
I tak paní měla telefon stále u ucha, volala manželovi, navíc si v klidu mohla dokouřit to cigáro...
A co z toho plyne? Prý ženy zvládají dělat více věcí najednou. No nevím... :-)