Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 15.01.12  22:26

« Re: sadrovy Brandon

Renaultem tu jezdí půlka geta, tak moc nevyskakuj. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.01.12  22:23

Že ja ti more ten tvuj renaut vošukam!
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 15.01.12  22:19

Písknu a je tu celé geto a uděláme ti z toho hybrida hybridní kulničku na dříví
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.01.12  22:16

He ty maš čas se smát? Ty na mě s nožem jo?
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 15.01.12  22:13

Nedělééj tlaky do hlavy, dilino, bo zavolám souseda a ten už v kriminále byl. Bydlím u Cejlu v Brně, znám tu každého Demetera, Horváta, tak vím, čím jezdí, gadžo!
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.01.12  22:11

He dyk more ty budeš našim audynám a bavorákum řikat dvoukolaky ty bila hlavo?
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 15.01.12  22:04

Švihák: Jen ať chlastají a padají, ať je více práce a uvolní se nějaké místo, které už sháním >:-[]

Taky by mě to zajímalo, co s tím udělají. Jen si nejsem jistý, jestli by tam spolubčani dojeli s dvoukolákem >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.01.12  22:01

Docela mě zajímá, co s tou lodí udělají. Kam přišla sůl, to je zničený, použít se dá málo co.
    Zadělat díru, odčerpat, odtáhnout nebo rozřezat na místě? Já bych tam poslal naše spoluobčany, ty by ji rozebrali hned... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.01.12  21:56

Lidi už dnes neví, jakou cestou do sebe ty drogy nacpat... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.01.12  21:54

Tobě se to nejen nechtělo rozdělovat do dvou vět, ale ani pořádně spočítat stáří lodě, když jsi tvrdil, že loď vyrobená v roce 2006 byla (v roce 2012) teprve čtyři roky stará... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.01.12  21:51

Hele, vy jste všichni v sádře, to musíte tolik chlastat když je náledí? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 15.01.12  21:49

Pánové nuda, tohle jsou až výsledky, já půlku minulých prázdnin trávil prací nad tím, co je pod obvazem >:-[] A fakt je to větší "maso" >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 15.01.12  21:41

Tak já též přihodím nějakou tu fotečku z lékařského prostředí k dobru >:D [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 15.01.12  21:33

« Re: Costa

WL: Mě se to nechtělo rozdělovat do dvou vět >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.01.12  21:30

Vážně? Tak co má tento tvůj úvod...:
    "white label: Nevím jak ta tvá konkurence, ale ta loď byla teprve 4 roky stará, takže rozhodně ne zastaralá."
    ...společného se čtenáři idnesu, o kterých navíc píšeš až po tomto úvodu. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.01.12  21:27

Já jsem kdysi zažil slušnou davovou hrůzu, jen při obyčejném odchodu z plného stadionu na Bazalech (Baník Ostrava), takže si dokážu představit, že k ušlapání dvaceti lidí v davu může dojít poměrně snadno a ty jako součást davu můžeš maximálně tak dělat vše proto, abys těm ostatním taky nespadl pod nohy, někoho přitom zachraňovat opravdu moc nelze, připadáš si při tom pomalu jako "kapka v moři". 8-s :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 15.01.12  21:21

WL: Nemusíš se hned cítit jako středobod vesmíru >:-[] Píšu, že diskutéři na idnesu ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.01.12  21:18

Ron
    A já snad někde psal cokoli v tom smyslu, že se ta loď potopila proto, že byla zastaralá?
    Nějak ten tvůj úvod postrádá argumentační logiku, což mě zrovna u tebe docela překvapuje?
    :-O 8-s ;-)
    P.S. S tím ostatním souhlas...
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 15.01.12  20:59

Pod postelí bude asi slepák a žlučník, jelikož na mladých, co toho hodně vydrží, se cvičí medici, tak ti je cvičně vzali a pak dali do lihu na památku >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 15.01.12  20:47

rony to je uz druha davka, skoro plnu zobrali rano prec, teda ak sa bavime o tom istom nie som z oboru >:D a nieco plne krvi je pod postelou >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 15.01.12  20:43

Zinouši, jakožto člověka z oboru by mě zajímala fotka toho kovu, co sis pořídil do nohy >:-[] Dren máš ale pěkný :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.01.12  20:26

Kurvadrat! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 15.01.12  20:21

A dren velice důvěrně znám >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 15.01.12  20:14

nieco k tvojmu nadpisu [odkaz] a pekne naplanuj, krv a mlieko potrebujem >:D
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.01.12  19:45

« sadrovy Brandon

Snad se to do kvetna zahoji, Brandone, chystam se naplanovat sraz MACZ, auta, holky, mleko, no znas to... ;-) :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 15.01.12  18:50

>:D uz nie som silna, chlpata gorila milan >:D som na seba kvoli tomu riadne nasra.ty, no uvidime jak to bude dalej
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.01.12  15:48

Proto nechodit pesky, ale jezdit autem!

Chudacku muj malej, tak rad bych ti tu nozicku pofoukal... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 15.01.12  15:40

brandon mal z nohy lego, teraz uz je lepsie no koncomesacnu cestu do ciech odkladam o par mesiacov :-( aby nedochadzalo k omylu stalo sa mi to pri chodzi, nemal som autonehodu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.01.12  15:24

Brandone, ty mas neco s nohou?
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 15.01.12  14:53

Šviháku, to si děláš legraci, ne? :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.01.12  14:33

Stacil jeden prispevek v diskusi a volali mi ted z Blesku. Zitra tam mam clanek na tema bezpecnost na lodich, doufam, ze to nejak neprekrouti.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 15.01.12  14:15

white label: Nevím jak ta tvá konkurence, ale ta loď byla teprve 4 roky stará, takže rozhodně ne zastaralá. Docela mě překvapilo, že v diskuzi na idnesu spoustu lidí prohlásilo, že šlo beztak o pojišťovací podvod, firma beztak nemá peníze atd... Trochu to vyvrací to, že by poslali ke dnu jednu z nových lodí a že každý rok minimálně jednu loď pouštějí na moře novou, letos taky.

Nevím, jak panika, ta udělá mnohé, otázkou je, kde se v té chvíli lidé taky nacházeli atd.

Každopádně pořád mi příjde jistější, že přežiju tohle "potopení" lodě než pád letadla ;-)

brandon: Loď se potápí, takže se určitě utopíš, zatímco když se ve 120 řítíš proti stromu, tak máš jistou pravděpodobnost, že to bude jabloň a ještě si natrháš nějaké ovoce >:-[] Lidi jsou v tomhle zvláštní, naši známí, co jezdí s rodiči každoročně na dovolenou, neumí plavat a dostat je na trajekt z Itálie do Řecka byl skoro nadlidský výkon :-| Teď už nepůjdou nikam.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 15.01.12  12:26

s autom denne najazdime stovky kilometrov a kolko bl.bcov je na cestach, odraduje vas to ? nie, takze nevidim dovod neist na dovolenku lodou ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.01.12  12:06

Ctu porad nove a nove zpravy, tezko si to nekdo muze predstavit. Panika vznikla, ale na potapejici se lodi se to da pochopit. Nikdy ale nepochopim tu paniku v podchodu na Love Parade kdy se uslapalo takrka dvacet lidi.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.01.12  11:57

Každý by se snažil zachránit sebe a rodinu, Otázka je, co si pod tím "udělat proto vše" představuješ. Skočit s nimi za tmy do 14st. vody a plavat někam naslepo nemusí být to nejlepší řešení. Ta panika je hrozná, zvlášť za tmy, těžko říct, kdo by jaké řešení situace nakonec v té chvíli zvolil.
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.01.12  11:24

« Costa

Co? Vy byste na naklanejici se lodi cekali jestli nahodou nezustane koukat z vody? Ja tedy ne. A obzvlast ne s malym ditetem. Udelal bych vse proto abych ho zachranil.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.01.12  11:15

Taky nás to neodradilo, jednak se plavíme s konkurencí (MSC cruiser) a pak po takové události se vše logicky spíš mnohem zpřísní...
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 15.01.12  11:04

Smutna udalost. Moja zena zase tvrdi ze ju tato havarija od dalsej plavby urcite neodradi. Ako pozeram na fotky, ludia umreli len koli panike. Lod sa ani nepotopila cela, takze keby ludia ostali hore na palube tak su vsetci v poriadku.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 15.01.12  01:58

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.01.12  00:08

Tak kapitána už zatkli, ten srab prý ještě navíc utekl z lodi mezi prvními! :no:
    Prý navigoval podle mapy, ale vadný přístroj mu ukazoval polohu o čtyři míle dál od břehu...
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.01.12  23:31

Jenže doma je vzduch až desetkrát znečištěnější než venku na ulici, a až stokrát znečištěnější než vzduch v přírodě... To psali v ABC... ;-) Dobrou noc!
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 14.01.12  23:20

Neříkám, že ta panika je nepochopitelná, kdo by nepanikařil... ale naznačuju, že pokud při cestování nechceš přijít k újmě, tak musíš sedět doma za pecí... ... jako třeba moje tchýně 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.01.12  21:41

Ve tmě je panika ještě větší, nikdo si to nedovede představit. Nikdo nemohl tušit, jestli loď půjde pod vodu celá...
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 14.01.12  21:32

Já bych to tak tragicky neviděl, pořád je to bezpečnější než letadlo... tady se skoro nic nestalo a vsadím se, že ti 3 mrtví beztak panikařili a proto to tak dopadlo. Vždy loď uvízla na mělčině, takže šlo doplavat na břeh, i dle fotek... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.01.12  20:32

Zena uz na lod nechce. Byla to sesterska lod, tedy ta sama. Ta dira je vlastne pod nasimi okny. Jeste ze se to nestalo na otevrenem mori.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 14.01.12  20:21

To jo... ale co si z ních vemou. Takové škody na vlastně nové lodi... z toho už asi nikdo nic nepoužije a sám jsem zvědavý, jak se to dál bude řešit, ten postup by mohl být zajímavý, když tak leží na boku. Mohli by z toho udělat pěkné "video", asi jako toto, jen naopak [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.01.12  20:15

Vypada to, ze posadku nikdo nevedl. Mustek to asi pekne odskace.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 14.01.12  20:07

Tak pohřešuje se už jen 20 lidí, možná už ani to ne... hodně jich prý bylo na jiném místě ostrova.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.01.12  19:25

Doufam, ze pocty obeti neporostou... :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 14.01.12  17:51

Četl jsem článek na idnesu, kde je i reportáž z dovolené na této lodi. Podle všeho, jak sám říkáš, je posádka školená hlavně k přístojnosti a úslužnosti turistům... jak to ale pak zvládá v případě takové situace, to pak jde vidět.

Spíše mě ale zaráží, že v době, kdy máme sonary, radary, GPS navigaci, podrobné mapy kde čeho a to zaručeně i mořského dna, vše řídí počítače, vše se dá vypočítat a změřit, se stane to, že stroj za miliardy mající na palubě 4000 lidí najede na mělčinu? :-O Já s takovou plavbou mám jen krátkou zkušenost, když jsme pluli z Ancony do Igoumenitsy v Řecku a vše probíhalo jak nalinkované...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.01.12  16:35

Jako starej mořskej vlk musím něco napsat. Když jsme pluli s Costa Pacifica, tak mě řekvapilo jak posádka přistupovala k bezpečnostním opatřením. Při vstupu na loď sice v TV běžely bezpečnostní pokyny v případě nějaké havárie minimálně ve čtyřech jazycích, ale skutečné cvičení probíhalo jaksi dobrovolně. Sami jsme se ho zúčastnili tak nějak náhodou a spíše kvůli focení. Posádka to vedla spíše jako rutinu. Nedovedl jsem si představit, jak by dokázali pomoci, kdyby opravdu k něčemu došlo. Nemyslím si, že posádka lodi Concordia situaci zvládla, to ale ukáže vyšetřování události a výpovědi pasažérů.

Na lodi TSS Topaz, kde jsem před 13ti lety pracoval bylo cvičení i několikrát během plavby. Cestující byli posádkou podstatně lépe informováni a školeni. Posádka byla skutečně profesionální a téměř na vše připravena.

100 let od Titanicu- obří výletní lodě jsou nebezpečné pokud dojde k havárii, tisíce lidí zachránit je nad lidské síly. Posádky tvoří převážně levné pracovní síly z Filipín a Indie, jejich školení není takové jako bývalo, proptože se dlouho nic nestalo...

• « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 14.01.12  16:20

Hned jak jsem to četl, tak jsem si na tebe vzpomněl, jestli jsi náhodou nejel na stejné lodi...
    Dle videí to pěkně opřeli o nějaký útes... škoda těch životů a škoda docela nové a krásné lodi :-(
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.01.12  11:40

« Costa

Costa Concordia kotvila vedle nás, když jsme byli na sesterské lodi Costa Pacifica. Posádka situaci určitě nezvládla... :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 13.01.12  23:11

« Re: Máte doma dinosaura? Sem s ním!

Souhlasím s Prahou >:D já jakožto v současné době polopražák >:D a květen ideální budu mít zkouškové takže času hodně >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.01.12  21:55

Nejzajímavější mezimísto je Praha. Pražáci jen neslibujou, pražáci na srazy jezdí...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.01.12  21:31

Pokud to bude česko-slovenský sraz, věděl bych o jednom zajímavém "mezimístu"... ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 13.01.12  21:08

Přidávám se ke gratulacim Dylane, sice pozde, ale preci jen z ciziny >:D A jinak jsem pro sraz určitě! :yes: Ten květen se mi jeví zatím jako ideál, pokud to bude pátek nebo víkend :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.01.12  18:25

Tak uz jsme 3... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 13.01.12  16:16

suhlasim :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.01.12  19:47

Na jare bude urcite nejaky sraz. Tak me tak napada, co nejaky svolat treba na kveten? Dlouho nic nebylo.
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 12.01.12  19:11

Nemáš za co ;-) někdy se budeme muset zase sejít :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.01.12  19:09

Dekuju moc! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 12.01.12  18:51

Dinosaura doma sice nemám ale jinak přeju všechno nejlepší k svátku :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.01.12  14:48

Aha, tak to je kamen druhu Hodus Necasus, ten musis vzit, a jit s nim pred budovu vlady...
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 12.01.12  14:46

Nene, je to úplně normální šutr, jen je hezky omletý vodou do tvaru elipsoidu. Ale co přesně je to za kámen nevím... :-!

[odkaz]

R1 = cca 5 cm
    R2 = cca 7 cm
    R3 = cca 14 cm
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.01.12  13:13

Ahoj, to se da zjistit nejakym RTG, ale jestli to bylo pod sloupem, tak je to porcelan... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 12.01.12  11:44

Ahoj, mám kámen co je ve tvaru vejce (s trochou představivosti), jako děti jsme mu říkali dinosauří vejce a byli jsme z něj nadšeni, nalezli jsme ho ve výkopu pro telefon nebo tak neco... Ale jestli se může darovat nevím, musel bych se v případě zájmu sejít se sestrou a zeptat se jí >:D :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.01.12  09:41

« Máte doma dinosaura? Sem s ním!

S rokem 2012 jsme začali sbírat zkameněliny dinosaurů. během pár dní jsem sehnal 50 kousků: [odkaz]

Ukázka potvor jejichž fosílie máme:
    spinosaurus: [odkaz]
    triceratops: [odkaz]
    mosasaurus: [odkaz]
    a několik dalších od žraloků přes šneky po korály a trilobita.
    Dokonce se mi podařilo sehnat i kus klu z mamuta.

Hodnotu to má obrovskou v podobě zájmu syna.

Takže pokud máte doma nějaký kousek, tak dejte vědět, určitě se domluvíme... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 11.01.12  20:19

« Re: zatím lehce

Ahoj, ja zmeny ano. Pozdeji vam ukazu, co jsme zacali sbirat... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 11.01.12  15:17

zdar, nějaký změny?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 09.01.12  16:59

No jejda, a ja mel starost co je vlastne luxusni auto... :-)

Nejak jsem zustal v Nemecku dele nez je zdravo, uz se tesim na knedliky!
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 06.01.12  10:22

Čitateľ Nového Času v bratislavskom nákupnom centre odfotografoval luxusné vozidlo >:D >:D
    [odkaz]
    inak dylan vcera v novej casti dva a pol chlapa co chces za to, aby si to spravil
    brand new red porsche,
    prisiel do garaze v cervenej 911 ke zacal hladkat pristrojovku so slovami milujem ked som v tebe >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 03.01.12  20:49

Dylan: >:D Nabídka redaktorského místa na některým autoportálu nebo dokonce testovacího redaktora v TV pořadu? :-) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.01.12  19:14

To druhe video jsem smazal, porad mi psal nejakej posuk... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 03.01.12  18:56

pripomenulo mi to stare dobre casy [odkaz] >:D :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.01.12  17:59

« zatím lehce

Natočil jsem zvuk výfuku: [odkaz]
    Brzy přijede mistr jumrjr a s ním natočíme lepší akce.

Dnes jsem si hezky zajezdil, už se těším na jaro, i když dnes to jako jaro vypadalo... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.01.12  14:26

« Re: Celní správa

U mobilního telefonu snad nikdo nepočítá s nějakými delšími záznamy, od toho jsou kamery, ale i krátký klip může mít větší rozlišení, takže souvislost mezi rozlišením a délkou záznamu tu nějak nevidím. Přenos obrazu z mobilu do TV je pochopitlně myšlen digitálně, tedy přes HDMI/adaptér HDMI apod.
    P.S. Když jsi byl skorotchánem důkladně proškolen, co si mám teda představit pod obecnou větou:
    "Plná 3D TV je opravdová projekce"?
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 03.01.12  14:09

No otec přítelkyně pracuje jako technik vysílání v české televizi, takže jsem byl důkladně proškolen o druzích TV vysílání, datových tocích, HD, full HD a 3D >:D
    Plná 3D TV je opravdová projekce, kterou momentálně testuje Sony. Sledování současné televize kina s retro brýlkami je kompromis, asi jako šukat z gumou ;-)
    Jinak položme otázku tak, zda to full hd video z telefonu telefon dobře pošle do té velké TV, jak dlouho toto vydeo bude přehrávat, zda ostatní aplikace toto video nebudou rušit
    Ano Porsche Design si vybralo BB pro svůj nový telefon
    Jinak svůj starý telefon Porsche Design P9522 měl prvotřídní zpracování, nepoškrabatelné sklo, tělo z jednoho kusu hliníku, bohužel uvnitř to byl klasický "obarvený" telefon s gps, wifi, bluetoth. Dost mě mrzí že takto perfektnítělo nenabízí dnes nějaká firma a drtivá většina je plast... Přitom ten P9522 byl s cenou okolo 10 000 Kč což je na malou sérii a na zpracování + mega příplatek za slova Porsche design za pusu...
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.01.12  11:56

« jaro

V Praze je jaro. Vytahl jsem Red barona, ale kdyz vidim galerii pana kolegy, ktery sve krasne Porsche odepsal, tak vubec nemam naladu se projizdet. Mozna nahraju zvuk vyfuku...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.01.12  11:20

Jak podle tebe vypadá/funguje 3D TV, která není/by nebyla jen "pseudo 3D"?
    Pokud si video přehráváš jen na mobilu, nebo tabletu, tak je celkem jedno, jestli je to full HD, nebo jen HD, ale když si ho pustím třeba doma na 60" full HD TV, tak už to až tak jedno není.
    Já to tušil, že za tím BB, bude nějak "schováno" i Porsche", ty Porschefile. >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…