Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 22.01.12 22:02
« Re: Ypsi, promin!
ypsi: Jj, začínám mít pocit, že pro WL by i označení "šedá eminence auto.cz" bylo málo, neboť plně nevystihuje situaci, kdy prostřednictvím několika různorodých nicků manipuluje s ostatními uživateli a v podstatě celej tenhle cirkus řídí v pauzách, které mu zbývají mezi točením zmrzliny a přípravou espressa. >:D >:D
[odkaz] >:-[] -
ypsilon 22.01.12 21:31
« Re: Ypsi, promin!
no nepovidej uplne se cervenam :*) ..no tak muzem nekdy nekam zajit,ale nesmi se to dozvedet wiii a potom teda i ta holka,co s ni chodim ;-) ...
woody-to vis,wl uz neni jen kmotr,ale i velky carodej a mag..jak by rekl rapper "rhytm", z labela se stal "multitalentovany cavo",tak a "hateri su v *" >:D ... -
woody-alien 22.01.12 19:44
« Re: Costa
WL: Já si toho podivuhodného bobtnání tvého empty příspěvku všiml, ale už jsem zvyklej vracet se zpátky a číst, kterak piluješ k dokonalosti. >:D Ovšem dát prázdnej příspěvek, na kterej nikdo nezareaguje a tudíž ho můžeš věštecky dál editovat - to už je na patentovej úřad. >:-[] :yes:
Ron: Značka nebo model, o který ani sami dealeři nevědí jak se vyslovuje, to je holý neštěstí. Nejdřív hjundaj, pak hjundéj - no on pan Šrámek, u kterýho jsem kupoval H1, říkal, že když v 90.letech s Hyundaiem začínali, tak ten název mnoho lidí bralo spíš jako sprostou urážku. >:D
Co si tak vzpomínám, tak třeba ten Kaškaj (dodnes se musím koukat, jak se to píše) byl v době uvedení na trh taky docela oříšek a Nissanu dalo spoustu práce ten název nějak ozřejmit. Podle mě prostě šlápnutí vedle, a to bez ohledu na překvapivý prodejní úspěch. -
Poustnik 22.01.12 11:19
Jo jo, brouk má málo dveří..... >:D Vždyť ty jsi moje dcery zažil Šviháku,....... každé nastupování a vystupování bych je musel zabít! >:D Kromě toho z brouka nijak odvařenej nejsem, přijde mi že si moc "hraje" na alternativu. Ale hlavně už jsme nákup odložili na léto, nebo za rok, kdo moji poznámku přehlédl v matrixu, tak znovu......Už NEMUSÍM..... :-) Ale za případné nápady a podněty jsem vděčný, takže klidně navrhujte dál.... -
white label 22.01.12 11:06
Mně se Panamera designově moc nelíbí, ale je pravda, že když tak určitě raději v nějakém tmavém laku.
U nás teď zase mají tři profláklí místní pytlíci bílé Panamery a předtím zas měli tři černé Audi S8, a to se na tom spolu nijak nedomlouvají..., prostě trend bílé k nim přišel asi nějak opožděně a zrovna Panameře bílá moc nesluší, dělá ji ještě "obludnější"...
Brouk má pro Poustníka málo dveří... -
white label 22.01.12 11:00
Ron
Poslal jsem nejdřív jeden příspěvek dvakrát a hned potom se zrodil ten plán na jasnovideckou editaci. Dal jsem to tam hned po vašich reakcích, ale nikdo si toho hned nevšiml.. ;-)
Zdokonalovat dokonalé umí právě a jen VW, proto jim stačí facelift místo nové generace, u Das Auto prostě nic není nemožné.... >:-[]
Já si toho taky všiml už dřív, ale ještě nikdy jsem si nevšiml, že by to systém už přehodil u všech včerejších a přitom jeden včerejší z nich vynechal...? :-O -
Ronault. 22.01.12 01:57
WL: I ty jeden! Tak ty si ty prázdné přéspěvky občas vkládáš pro zpětnou editaci za pár dní! Tak jestli jsi tohle plánoval, tak dobré >:D :yes:
Dle správné logiky, že dokonalé nelze zdokonalovat, čili stupňovat, je Renault Megane v každé generaci dokonalý, proto v další nepotřebuje zdokonalovat, jak nějaký stále nedokonalý Golf >:-[]
To sis toho všiml "brzy", že systém často příspěvky z předešlého dne přehodí na "včera" někdy nad ránem ;-) -
white label 22.01.12 01:36
Nevíte někdo jak je možné, že včerejší příspěvek Kubasse pod fotosoutěží, to píše teď v 1:36 jako dnešní z 02:32? Že by auto.cz byl web kde dnes, znamená včera? (Přitom v této diskusi je označené časově dobře, takže chyba celého systému to není.)
"dnes 02:32 Kubass
Tak to už jsme tři, to stačí..." -
Ronault. 22.01.12 00:51
white l.: Člověče, na to, že znáš z paměti rozměry svého auta, tak tu okecávací větu sis mohl připravit daleko dříve, takhle to s těma editacema je trochu poloprofesionální na diskutéra roku. >:-[]
Já nikdy nelžu! Co není pravdy na tom, že Renault dělá nejlepší auta na světě? :yes: >:-[] >:D
WA: To jsi mi připomněl tu reklamu na Hyundai "není pravda, že co je světové nemůže být české", hjuuundéééé >:D
To je fakt hnus, hjundéééééé... ale teď jsem viděl polskou reklamu a ti říkají "hjundaja" >:-[] Nejlépe to zase zvládlo PR oddělení VW, prostě "Das auto" -
white label 22.01.12 00:28
Golf GTI je "konzervativně dokonalý" a vedle mnoha designově "nenudných HH", je pro něj právě slovo "nuda" (což je výraz pro jeho konzervativnost s podtextem komlexu konkurence) obrovské plus (neplést prosím s Golfem plus)... ;-) >:-[]
P.S. Myslím, že ty bys pravdu neřekl ani u toho soudu... >:D -
Ronault. 22.01.12 00:19
Jeho konzervativní design je ideální taky proto,aby dal vyniknout jeho verzím, jako je GTI... , které je pořád stejně konzervativně nudné.
Piš ty věty celé, sím tě, ať tě nemusím pořád doplňovat.
>:-[] >:-[]
wa: Nekaž věcností a pravdou debatu, jo? Tady nejsi u soudu, tady nemusíš říkat pravdu >:-[] >:D -
white label 22.01.12 00:13
Dnešní opravdu kompaktní kompakt (Golf) má délku do 420cm, šířku do 178cm, výšku do 148cm, rozvor do 258cm a přitom prostornost na úrovni vnějškem větších vozů stejné (nižší střední) třídy.
Jeho konzervativní design je ideální taky proto, aby dal vyniknout jeho verzím, jako je GTI... ;-) >:-[] -
woody-alien 22.01.12 00:03
Ron: Woody neloudil slevu, nýbrž se radil o sladění detailů, na něž (jak si klidně přizná) není žádný kabrňák. ;-)
WL: Není všem dnům konec a Golfa zatím beru jako nevyřízenou záležitost. Jakmile se znovu roztočí kola výběru, bude mít u mne už dopředu významné plus. :-)
Poustnik: Tak třeba nová Astra už moc kompaktní kompakt není, a co hůř - co ti slíbí zvenku, nesplní uvnitř. No vida, tenhle slogan by šel použít i na kdejakou dívčinu. >:D >:D -
-
Poustnik 21.01.12 22:52
>:-[] A prosím pěkně jaký že je rozdíl mezi kompaktním kompaktem a opravdu kompaktním kompaktem????? :-|
Jinak mezi námi děvčaty, design Golfa připadá mé ženě hodně nudný a já bych ho skousnul taky jenom proto, že bych pak v ČR byl KING! >:D Ale já se snažím ženě namluvit, že auto do města má mít pod 4m, ale je fakt, že jasná podmínka je 5 dveří a schopnost pěkně plynule frčet po dálnici, což pěkně splňuje právě Peugeot 207, s minulou generací Suzuki Swifta to bylo moc divoké, se současnou jsem na dálnici ještě nebyl, ale rozvor mu udělali o 5cm delší, tak už by to mohlo být klidnější..... -
woody-alien 21.01.12 21:54
Poustníku, WL můžeš věřit. Je teda fakt, že na všem včetně ložního prádla má vyšité či vylepené logo GTI (a proslýchá se že i vytetované za pravým uchem), ale jinak je naprosto nestranej. >:-[]
A pokud se týká nejaktivnějších diskutérů, v poslední době jsem se trochu odmlčel právě z důvodu, že účastnit se "plků" s WL a Ronaultem tě prakticky automaticky šoupne na bednu v pořadí příspěvků. A nejsem si jistej, jestli bych takovou slávu unesl. >:D -
Ronault. 21.01.12 21:41
Poustníku: Whitelabelovi raději moc nevěř... Každý trochu znalý místních poměrů ví, že s příchodem sedmé generace Golfu a jeho verze GTI white label bude kupovat, o tom není pochyb. A taky není tajemstvím, že má úzké vztahy s prodejcem, který mu za každý reklamní příspěvek na VW sleví z ceny auta nějakou tu korunu, samozřejmě kolik přesně, to se neví. Hlavní indicií budiž i to, že se white label stal nejaktivnějším diskutérem roku. Takže motivace je jasná.
Samozřejmě ještě více mu sleví, když sežene nového zákazníka. Za takového Thomasina už si polepšil dost... Takže bacha, kdo ví, co za tím vězí... A přece bychom mu nevěřili, že Golf je jeden z mála kompaktních kompaktů... >:-[] >:-[] -
Poustnik 21.01.12 18:51
Nissan Note jsem prolízal taky, ale ženě se vůbec nelíbí. Já mám totiž slabost pro taková různá trochu "úchylná" auta, většinou japonská, která mají nějaký pěkný vysootáčkový motorek. Ale žena kouká na auto aby bylo pěkné, aby "to" jelo a mělo to pět dveří. Ve Sviftíku jsem se teď svezl, má trochu nevýhodu, že 1.5l motor se 100kW dávají jen do třídvéřka "Sport", ale ono všechno stejně nakonec dopadlo výborně, protože po všem tom lítání jsme si řekli, že ta naše auta jezdí super a rok ještě počkáme. Ono jde o to, že během bruselského autosalonu dávají do konce ledna super slevy, ale usoudili jsme, že se kvůli tomu nebudeme honit s vyplazeným jazykem, pěkně v klidu pokoukáme a za rok uvidíme. Seděl jsem teď v jedničkovém bramboráku a to je móóc pěkné autíčko, ale teda poněkud dražší...... 8-s >:D -
Martin911Turbo 21.01.12 11:49
No mě se Nissan Juke s 2.0 motorem a 4x4 líbí dost. S tím Civikem máš pravdu, stejně je na tom i hybrid CR-Z kterej se nám s přítulkou líbí dost, ale místo oproti naší C4 je katastrofální a cena je také mimo mísu...Sviftíka jsem ještě nezkusil -
woody-alien 21.01.12 11:15
Poustnik: Novýho Swifta si rozhodně zkus, malinkej kufr je opravdu jediná piha na kráse. Záleží na tom, jak často bude vaše menší auto vozit větší bagáž. Golf je jasná sázka na jistotu, prostor pro posádku i dobrej kufr a významnou výhodou je, že v Čechách budeš za těžkýho kinga. >:D Teda, než ti ho ukradnou.
To já když vybíral menší auto.....no radši ti radit nebudu, víš jak to dopadlo. >:-[] Přesto, tenkrát jsem měl v hledáčku různý autíčka včetně Frantíků, takovej nenápadnej tajnej tip je Nissan Note. U nás se prodává doslova po kusech, v Evropě to tak špatný rozhodně není. Základní benzín 1.4 jezdí slušně, 1.6 (aspoň před Euro5, já zkoušel výprodejový Euro4) už je opravdu pěkný svezení. Zadní lavice je posuvná a...no prostě docela pěkný, praktický a nijak přerostlý příměstský autíčko. Spolehlivost i podle těch tabulek uspokojivá. Hlavně jsem ale pročetl řadu recenzí uživatelů a nikdo si nestěžoval.
A místo Mazdice si vem něco "placatějšího". Nehraj si na dědulu a skoč po 3-er v kombajnu dřív než tam budou tříturbový tříválce. >:D -
Poustnik 20.01.12 23:15
Ještě není nic definitivně vybráno, zatím zužujeme výběr - vyřadili jsme Nissan Juke - ten je fakt dost nepraktický, ten je jen na koukání, vyřadili jsme i Hondu Civik, ten je perfektní, ale asi ho stavějí pro japonce, já se do něj nevejdu abych něco viděl a nic si neotlačil....a žena taky ne, chcem si projet Suzuki Swift, ten povyrostl, ale kufr má teda jen na golgové hole, možná ani to, možná proženeme i Golfa a Mazdu 2....no je toho ještě dost na vyzkoušení.... -
white label 20.01.12 21:31
Ale jo, kšefty docela jdou (na to že je leden a krize finančních prostředků k tomu), třeba dneska byl fičák jak v srpnu, já teď stejně nemám moc čas někam jezdit, takže ceny paliv zas tak moc neřeším..., beru to spíš z té pozitivní stránky, že bude konečně více místa na cestách, ale ono furt nic, lidi sice brečí, ale stejně většina jezdí dál i pár metrů po městě... ;-)
A co sis tam teda vyhlídl, nemyslím slečny s kabelkama, ale auta... >:-[] -
Poustnik 20.01.12 21:16
Včera jsi byl takový optimista a dneska takhle???? Nejdou kšefty??? >:D
Dneska jsem byl na autosalonu a takové ty slečny s pěknýma kabelkama lezly nejvíc do Mini a Panamery. Tak to jsou asi teď nejvíc kool auta. A blahobytní pupkáči lezli nejvíc do audin, až mi zkazili pokoukání.....A kolem škodovek byl slušnej nával, to jsem koukal, ale oni mají mršky pěkné ceny tady oproti Čechám.... 8-s >:D -
woody-alien 20.01.12 11:56
Přemýšlel jsem dnes po ránu
nad cenami u stojanů
Když nasadím punčochu
hned mě šoupnou do lochu
Když ujedu bez placení
zbyde mi snad na snídani
Určitě maj kameru
to se z toho pos..ru
Jaké zvolit řešení
když chci mít cos v kešeni
Nezbývá než v okolí
pásat auta na poli. ;-)
Ale k tomu by se mi hodil spíš VW Passat.... >:-[] -
Dylan McKay 20.01.12 08:13
Kdo je vlastně white label?
Svatý Petr nebo ďábel?
To on místo Topol mamlase,
nasadil na nás kámoše Nečase.
Nevadí mu zdražování,
i cikánské rabování.
Zajímaj ho jen na slečnách podpatky,
ne to že politici berou úplatky.
Když zase zdraží litr benzínu,
nalije do aut vanilkovou zmrzlinu.
Každé ráno dobré! ;-) -
Dylan McKay 19.01.12 22:28
K čemu jsou mi banány, když se nedaj žrát,
proč se musím těch co platím po večerech bát?
K čemu jsou mi mandarinky, když se nedaj žrát,
proč se musím na severu s cigánama prát?
K čemu je mi sněmovna a parlament,
když na obě jsem nasrán permanent?
Fronta není na ovoce, to je fronta na pracák,
hubu a krok drž, mazej tam a vem spacák... -
Chuck Norris 17.01.12 22:35
já bych se nechtěl utopit někde zavřenej v lodi... v letadle to máš alespoň víceméně jasný, když někdo chce tak i v autě... fuj utopit se musí bejt hrozný..,. navíc když iuž člověk jede s lodí v dnešní době zvláště velikosti malé planetky očekává její naprosto nulovou nehodovost... a předpokládám že pro řízení takovýho kolosu jsou potřeba papíry na hlavu nebo ne? -
Brandon Walsh 16.01.12 08:47
« Re: sadrovy Brandon
ron kedze som nebol pri operacii uspaty, ale iba umrtveny sem tam som videl co mi robi, bolo tam nejake sklo a pekne sa to odrazalo, vtedy som si spomenul na temu fotosutaze moje auto v odraze >:D pri srubovani som si pripadal ako v pneuservise vrum vruuuuum >:D

>:-[] Dík, o tom patentovém úřadu budu uvažovat... ;-)
ypsi
hlavně, abych jednou nebyl jak ten rapper rytmus, tak bych fakt dopadnout nikdy nechtěl... >:D