Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 06.02.12  14:42

« Re: tablet

Tak nic není dokonalé ani usa raketoplán >:D
    Zase na druhou stranu kdyby QNX nepužívalo VW, tak by mě zajímlo o kolik % by měli nižší výrobu ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 06.02.12  05:53

Autentický záznam:
    "Mejdej mejdej, nelze nahrát přistávací aplikaci, mejdej mejdej, není tu signá..." gr gr chr buuuuuuum šššš....
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.02.12  23:53

Tam bylo určitě něco od Applu a zrovna v tu nejnevhodnější chvíli jim vypadl iTunes... :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.02.12  23:02

Aha, ve vesmírných lodích, Challenger a Columbia měly asi nějakej virus... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 05.02.12  22:20

mladá si pořídila nejlepší současný Sony Ericsson ARC S taky s Androidem a je celkem spokojená, já fandím BlackBerry že s novým systémem co je v tabletu Playbook (QNX) prorazí i do telefonu, protože ten systém je tak kvalitní a stabilní (aby ne když je na vesmírných lodích, na top výrobních linkách,...) že je škoda jej nevyužít.
    Android pokud se najde a dá se správnou cestou tak má budoucnost, zatím tápe
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.02.12  21:01

Každý si chválí to své. Já nedám dopustit na Samsung S2, je rychlej a přehlednej, teď už mu jen pořídit většího brášku... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 05.02.12  20:32

Poslední Nokie co se mi líbila byla E72, bohužel to co Nokia provedlase Symbianem je fakt děs. Symbian jsem používal od první Nokie co jej měla (Nokia7650 mám ji ještě v šuplíku) systém na svou dobu byl perfektní, ale postupem let totálně zaspal...
  • « 00 Reagovat !

foto welder1

welder1 05.02.12  19:29

Martin911Turbo. :Myslím,že to je poslední Nokia co jsem si Koupil,i když zatím si stěžovat nemohu.Jsem s ní spokojený,protože zvládne co potřebuji..Ale je to jen zatím.. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 05.02.12  15:50

« Re: jejda!

To myslíš krávu od Polákové, nebo Bena K.? :-O
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.02.12  14:01

« jejda!

Malej chtěl na počítači pustit Krtečka, tak jsem mu ho pustil a šel pryč. Po chvilce slyším divné věci: [odkaz] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.02.12  13:58

Od Samsungu se dnes všichni učí... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 05.02.12  13:45

Šáhni po BlackBerry, zde je plno telefonů už za malý peníz z hw klávesnicí, plná podpora emailu, webu, kancelářské aplikace, rychlý a přehledný os, perfektní výdrž baterie
    Já jsem byl 10 let velkým fandem Nokie, ale Nokia zaspala totálně dobu a to co předvádí jsou jen křeče...
  • « 00 Reagovat !

foto welder1

welder1 05.02.12  12:53

Koukám,že jsem trochu zaostalý,když používám Nokii E52.Ale chtěl jsem telefon s klasickou klávesnicí,a dnes už moc velký výběr podobných mobilů není.. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.02.12  16:05

Dnes jsem vyzkoušel jak iPad tak Galaxy Tab. Musím říct, že mi Android vyhovuje víc. Ještě tomu dám tak týden, ať se neunáhlím...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.02.12  08:37

Jsou prostě krajiny, kde je diktátor sakra třeba...
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 02.02.12  09:12

Další důkaz toho, že někteří lidé jsou na evolučním žebříčku ještě hluboko pod zvířaty (kterým se tímto omlouvám za srovnání) :no:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.02.12  08:58

Někteří tzv. "fanoušci" jsou nekonečně primitivní (jediné co na ně platí je velký bič a malý dvůr)
    a v sev. Africe je teď jejich koncentrace nebezpečně vysoká... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.02.12  21:29

Takze Samsung... ;-)

Koukam, ze fotbal je nebezpecnejsi nez lod: [odkaz] jeste ze jsem tam uz byl, ted uz nikdy vice... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.02.12  21:26

Na tu novou 10" verzi jsem docela zvědavý...
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 01.02.12  21:13

Mám BlackBerry Playbook 32GB 7" a max spokojenost, teď na jaře vyjde i verze se slotem na simkartu s podporou 3G a na konci května i nový 10" ještě více nabušený Playbook s designem jako má telefon Porsche Design P9981
    Kromě BB bych koupil iPAD asi už trojku co vyjde i přes uzavřenost systému a vir jménem iTunes, Samsung má dobrý hw ale android má stále co dohánět ještě...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.02.12  20:23

Za "rozumný" příplatek určitě... Tzv. krtek prd.elní, latinsky "ritopich pilnius"... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.02.12  16:24

Bude tam i honítko?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.02.12  16:07

Nezoufej, prý se chýstá speciální 4% edice TT ("ThermoThrow"), kde si budeš moct vybrat právě mezi červenou a růžovu... :-O ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.02.12  16:05

BW
    Rainbow Pear? Proč ne, jestli chceš, nechám ti udělat výhradní zastoupení značky pro SR! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 01.02.12  14:12

myslim ze ta omrzi a kupis nieco ine ;-) koniec koncov ved tvoj mobil od tabletu nema daleko
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.02.12  14:10

Pockej? Jak dlouho mi nevydrzi?...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.02.12  14:09

Stoji uplne stejne, vzhledove je Apple mozna hezci, zrovna ten bilej. Kurvadrat nemuzou delat cervenej?! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 01.02.12  13:53

dylan kup si ipad aj tak ti tablet dlho nevydrzi a ked ho (tablet) vytiahnes kazdy tam uvidi to jablko a pomysli si juuu apple >:D
    wl trochu vela farieb tam mas rovno mozes volat produkty rainbow >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.02.12  13:38

Nebo třeba to BB... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.02.12  13:37

ViTuňsi iTunes... ;-) >:-[]

Apple je z iTunes velmi nedokonalý, proto už jsem si zaregistroval konkurenční firmu s originálním názvem "PEAR" a produkty jako iMobil, iTab, iPlay, iBook, iComp... :-O >:D
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.02.12  13:36

Takze Apple... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 01.02.12  13:15

Pánové jsou evidentně zaujatí, tudíž jejich příspěvky jsou zcela irelevantní >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.02.12  13:03

Takze Samsung... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.02.12  12:38

Tak v tomto ti výborně rozumím..., iTunes je zralé na pořádné "čelo"! ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.02.12  12:37

Těch možností je dnes víc než jen dvě, výborně hodnocený je Asus EEE Pad transformer Prime! (i když tu značku zrovna nemusím), a hodně zajímavá je i alternativa v podobě BlackBerry PlayBook (ten má i Martin911 a nejen pro jeho kompaktnost o něm uvažujeme taky), samozřejmě jako vždy záleží na osobních preferencích.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 01.02.12  12:06

je jasne ze je to spicka, vdaka predajom iphone,ipad predbehli google, ale na druhej strane iTunes je za trest, nie raz kvoli jeho jednoduchosti letel iphone o zem >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 01.02.12  11:30

Záleží na preferencích, já bych šel do iPadu (počkal bych si na trojku, která by měla vyjít během pár měsíců). S Applem mám jen ty nejlepší zkušenosti, co se týče tabletů, je iPad asi nejpropracovanější, iTunes má nejvíce aplikací, navíc Apple je v posledních letech průkopníkem v mnoha oblastech (smartphony, tablety, operační systémy), ostatní firmy ho pořád jen dohánějí.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.02.12  09:26

Presne tak, v posteli mi notebook zahrival kulky, a mnohem vic jsem uzival Samsung S2 jako prave ted. Ferrari uz putuje k novemu majiteli. U tabletu se mi libi, ze je vzdy k dispozici a nenabiha tak jako notebook. Ale samozrejme ocekavam vice uzivatelu, kteri poradi jestli Samsung nebo Apple...
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 01.02.12  09:16

Dylane to záleží jestli ti u iPhone vadilo iTunes ;-) Pokud ne, tak bych se asi přiklonil k iPadu, ta omezenost atd již není tak hrozná a většina aplikací, které nemají free alternativu stejně stojí kolem dolaru. Má plynulejší chod , takže to je super při scrollování na internetu nebo právě při prohlížení obrázků :-) Na druhou stranu vše se do toho "musí" nahrávat přes iTunes, což chápu, že mnoho lidí obtěžuje >:D Jinak Samsung je bezesporu otevřenější a základna aplikací zdarma je větší ;-) A pokud ti v prodejně zaručí, že ti opravdu dobře poběží s TV tak proč ne :yes: Nicméně po tom, co jsem iPad pul roku využíval bych tablet moc nedoporučoval a raději bych se koukl po něčem jako je 11" MacBook Air :-) Je pouze jediná vlastnost, v které (dle mých zkušeností) mají tablety výhodu a tou je surfování v posteli ... Jsou lépe ovladatelné 1 rukou a nezahřejí se ani v peřině >:D
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 01.02.12  08:59

« Re: 911 plany do budoucna

Přesně jak říká Dylan, mě (ho) nic nepoloží >:-[] Říkám si, že se stane, ale kdo ví, co bude, když se to stane ještě jednou ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 01.02.12  07:30

Tak to je jasná volba ;-) Kdybych si mohl trochu rýpnout, tak napíšu, že Samsung je vlastně "jen" okopírovaný iPad, což ale neznamená nic špatného >:D Je pravda, že Android nabízí mnohem více aplikací zdarma, iTunes od Apple ale zase nabízí mnohem větší množství aplikací celkově, které většinou stojí pár korun, takže ten rozdíl zas není nijak markantní. Každopádně Samsung je skvělá volba, pokud jste "samsungová" rodina, není lepší volby :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.02.12  07:18

Ahoj kmotre gangu! ;-)
    Chci to jen a pouze na internet a na prohlizeni fotek. Hen ten onen Laple je pry oklesteny aplikacemi. Navic Samsung uz ridi celou nasi domacnost. Vsechno Samsung.
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 01.02.12  06:30

Samsung není vůbec špatná volba, ještě bych zmínil iPad od Apple, který je v této oblasti špička (právě iPad "nakopl" zájem o tablety). Pokud ale plánuješ, že ti tablet plně nahradí notebook, tak se obávám, že tomu tak nebude. Na prohlížení fotek, netu, filmů apod. je to sice výborná věc, ale pokud na něm plánuješ i pracovat, tak se z toho za chvilku zblázníš (v tomhle prostě klasický notebook nic nepřekoná).
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 31.01.12  23:20

« tablet

Prodal jsem své Ferrari (Acer) a rozhodl se pro nákup tabletu. Obešel jsem několik prodejen, a kupodivu nejvíce doporučují tablet Samsung 10.1. Tak nevím, jestli se nejdříve nezeptat místních borců, protože tady se dozvíme i kdo zastřelil Kennedyho... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.01.12  21:16

Tak to já tak dokonalý nejsu a hrdý na to sice nejsem, ale je asi dobře, že si to aspoň dokážu přiznat... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto welder1

welder1 31.01.12  21:07

nikdy jsem nikoho neohrozil a neomezil,a jsem na to hrdý..
    Dylan,proč ne. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 31.01.12  20:30

Swerimu stoji porad... ;-)

Nazdar decka!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.01.12  20:01

No(Swear) a..., ustál si to, nebo ses změnil? ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 31.01.12  17:05

Ono, když už jsme u té slušnosti, tak u mnoha řidičů za to mohou špatné zkušenosti...člověk vyjde slušný, pak s nim někdo vyj..e.be no a bud to ustojí nebo se změní 8-s Taky se mi to před 3 týdny stalo ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto welder1

welder1 31.01.12  14:44

woody-alien:U Mondea se to nestává moc často,to je auto na pohodu..Aspoň pro mne..Stejně vždy záleží na řidiči..A slušných řidičů u nás tolik není,co si budeme nalhávat..
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.01.12  16:30

Vzhledem k četnosti Brava spíš extrémní individualisti... :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 30.01.12  13:31

...a naopak vzhledem k četnosti Fiatu Bravo u nás se zdá, že ho řídí samí inteligenti. Ovšem zdání může klamat, zdravím Wolffe... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.01.12  11:42

:yes:
    Jj, jen je u nás logicky větší pravděpodobnost, že na toho bl.ba narazíš spíš právě v té Octávce/Fabii/Passatu... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 30.01.12  09:49

welder: Když jsme u těch Passatů. Včera při mojí plavbě krajinou mi to jeden Passaťák poblíž Hoštky na Mělnicku šoupnul dost krutě z vedlejší. Nejspíš přecenil jízdní vlastnosti Das Auta a hlavně zpomalení v prudké pravotočivé zatáčce. ;-) Viděl jsem ho ale dostatečně, abych si všimnul, že mi nehodlá dát přednost a prostě jsem zpomalil. A představ si, ten šofér se mi posunkem a následně i blinkrama omluvil, já to dálkovejma přijmul a pak jsme asi tři kilometry jeli pospolu po klikatý okresce a trochu prohnali auta. Když pak v Hoštce uhnul mezi baráky, ještě na mě zablikal a byla pohoda. Nejhorší nejsou ani tak jezdci Passatů nebo Octavií, nejhorší jsou prostě blbci, a vůbec nejhorší je, když se dva blbci sejdou. ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 30.01.12  09:12

« Re: Už aby bylo jaro

pripajam sa uz aby bola jar, sadra pojde dole a ja si uzijem po troch mesiacoch jazdu ako woody vcera >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.01.12  21:24

« Už aby bylo jaro

Ale dneska bylo krásně. A to až tak, že jsem se po obědě sebral, vzal Mondeo a skoro do šesti do večera se jen tak vozil. Jak by (možná) řekl Forrest Gump : "Když jsem se chtěl kochat, kochal jsem se, když jsem chtěl předjíždět, předjížděl jsem..." >:D

Najel jsem skoro třista kilometrů Českým Středohořím , provoz byl mírný a báječně jsem si to užil. Dnes si ode mě i ten Ford vyslechl nějakou tu pochvalu, nejenom jízlivé poznámky... >:-[] Užil jsem si za celej leden spěchu a stresu až nad hlavu, tak dnes jsem si to vynahradil a psychicky si opravdu odpočinul. Už aby bylo jaro. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.01.12  20:22

« Re: Leden, sporťák a jedem!

Tak to si ještě určitě ze dva měsíce počkáš...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.01.12  16:19

Sice u nás sníh nepadá, ale ať už je jaro...
  • « 00 Reagovat !

foto welder1

welder1 28.01.12  22:17

To já dnes zažij nejhorší jízdu co jsem kdy zažil,jeli jsme koupit synovi stěně,a posledních 13km bylo na neudržovaných silnicích kde byl jen led pokrytých sněhem po celé šířce a bohužel i délce,takže jízda jen na jednotku a s lehkým brzděním,hrůza a děs.Jeli jsme to přes půl hodiny,ale výsledek stál za to,Tomík brečel radostí..
    Dylan:Pořád je to jen Fiat,a kvalita tam nikdy nebyla a to ani za ty peníze co stojí..
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.01.12  16:43

Tak nic, byla zima... ;-\
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.01.12  22:47

« Leden, sporťák a jedem!

Dnes jsem si mohl detailně prohlédnout a vyzkoušet Maserati Granturismo, ale než jsem se k tomu dostal, odjelo na odtahovce. Fiaty zkrátka odtahovkou jezdí... ;-\

Zítra, když počasí dovolí, vytáhnu auto, abych si spravil chuť...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.01.12  07:12

Ještě Fabiáni jsou nějak narušený. Když vidí něco pomalejšího, tak se chtějí předvést, a dělaj hrozný kraviny... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto welder1

welder1 26.01.12  17:17

A passatú,horší řidiči než u těch dvou značek nejsou.. :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 26.01.12  16:02

... tohle neplati pouze u ridicu oktavek...
  • « 00 Reagovat !

foto welder1

welder1 26.01.12  15:10

Je to nádherný auto,které není na machrování ale na jízdě na pohodu..Ale u každého auta záleží na řidiči..
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 26.01.12  08:13

Tak o to ani nejde, ale ta pohoda... ;-) :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.01.12  19:53

Nááádhera !! :yes: :-) Na popojíždění po Praze a balení ženských ideální ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto welder1

welder1 25.01.12  19:51

nádherné auto.. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 25.01.12  18:14

Vazne bych do toho sel, po tom aute touzim od BH 902 10... ;-)

Bejt to tak jeste hybrid, panecku! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 25.01.12  17:01

Nevím, jestli nejkrásnější, ale oproti dnešní produkci by se samozřejmě tohle auto všude vyjímalo! Byl bys king! Ty bys do toho vážně šel? Nebo si jen tak zahráváš s představou, co by kdyby....... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 25.01.12  15:00

Nejlepší je samozřejmě originál 356, ale cen jsou závratné a hlavně udržet ji v top stavu zde v ČR je trochu kumšt, to tak auto ladit v rajchu
    Replik je dost, nejlepší bodykity ať 356 nebo 550 spydera jsou dle mě z UK, většina samozřejmě postavená na podvozku klasickýho brouka z replikama budíků, sedaček,... z 356, 550
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 25.01.12  11:31

kurvadrat 4 - sadru budem mat dva mesiace >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 25.01.12  09:46

Brandone, kurvadrat 3! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 25.01.12  09:45

Mam recenzi schovanou, ale asi ji brzy zverejnim...
  • « 00 Reagovat !

foto Mireon

Mireon 25.01.12  09:27

356 je klasika. Nemám co dodat. Proč nemáš auto v Top 10? Jako jedno z mála si zaslouží tam být.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 25.01.12  09:16

dylan moj nazor poznas [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 25.01.12  09:03

« 911 plany do budoucna

Tenhle rok se nejspis rozloucim s 911tkou. Co by prislo misto ni zatim nevim, ale libila by se mi Panamera hybrid. Pokud ale budu chtit dalsi "zbytecne prazske auto", tak privezu repliku Porsche 356 Speedster- podle meho nejkrasnejsi auto vsech dob.

Jaky mate nazor na repliku 356ky? [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.01.12  16:19

« papaláši

Dnes jedu pomalu kolonou kvůli menší nehodě, a vidím majáček. Každé auto uhlo, protože sanitka nebo policie jet musí. Jenže to byla papalášská audina, černá okna, jen na místě spolujezdce seděla odporná gorila z vesnické diskotéky. Nevím co to byla za zákonodárce, totiž bídodárce, ale měli jste vidět reakce řidičů- nebyl jsem sám kdo vystrčil fakovák z okna. Je vidět ta nasranost lidí na každém kroku...

Papaláši, i když nastala poslední fáze rozkrádání, měli byste si ty vaše lidový auta (komunistům jste vyčítali papalášské tatrovky) opancéřovat, brzy se vám to může hodit... :-! :no:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.01.12  22:26

« Re: Costa

A do toho všeho to tvoje skvělé karaoke s velmi výstižnou pasáží: Ha ha ha ha it´s magic...
    :-O :*) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 22.01.12  22:19

« Re: Costa

WL: Tedy já zírám, to jsou zase kouzla. Texty se nám přelévají z příspěvku do příspěvku, někdy jsou tam dvakrát, pak náhle zmizí a objeví se něco jiného.... vizionářského.>:D >:-[]

[odkaz] ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…