Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 13.05.12  22:31

« Re: Peugeot RCZ

jo a ještě já osobně nikdy neporovnávám auta podle ceny, prostě buď se mi líbí a oslovuje mě nebo ne, nehraju si na image, nezajímá mě značka, nemám předsudky... Kdyby mě značka a image zajímala nikdy nevyjedu s gtrkem, jednou jsem tu chybu udělal a vybral auto podle image a od té doby mi můj aston zahálí v garáži :-)
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 13.05.12  22:28

rone,
    já rocco taky nechápu, příplatek za styl, to není můj styl :-) pokud chci sporťáka v dané cenové hladině, tak pro mě to je Clio Cup, zbytek na mě působí moc kompromisně a zdá se mi, že to hraje spíše na image a to já nerad. ale i tak mi rocco připadá mnohem povedenější a to VW bytostně nemám rád. Já ale stejně nikdy nepřijdu na chuť předokolkám. Působí na mě tak neohrabaně...
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 13.05.12  22:23

Švihák: Kabrio RCZ nebude, teda doufám. Ten web, co odkazuješ, to jsou snad samé levné photoshopové fotomontáže

Woody: Tak jediné, v čem může Mondeo ještě zatopit 508 je podvozek, ale GT má vpředu lichoběžníky, takže jsem zvědav, co budeš říkat.
    308 - No nevím, nastupování je dost vysoké na hatchback, ale obávám se, že na ten specifický požadavek to nebude stačit.
    208 - Jak ošklivé?! Mě se líbí, ale to je asi tím, že na to nazírám logikou "oproti 207 je cokoliv krasavec >:D " Nicméně hodně se mi líbí záď a už jsem ho viděl v bílé a docela mu to seklo. Jsem zvědavý na nějaké levnější verze.
    Expert - to jde mimo mně :-)

JanP.-podívej se na cenovku auta, tohle je kupé v cenové hladině Scirocca, nic výše nečekej, hlavně pokud tam dojedeš něčím, co jak víme vlastníš a je za x-násobnou cenu ;-) Ale je pravda, že nějaký 2,0 THP by RCZ seděl taky.
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 13.05.12  22:04

Ahoj,
    Tak jsme se dnes na roadshow Peugeotu projel v zde vychvalovaném RCZ s 200 kobylama. A musím říct, že za mě zklamání. Zase jedno z aut, která krásně vypadají, vizuálně slibují šimrání kolem páteře a pak nic nic nic. Řídil jsem asi všechny tzv. Hot hatche na trhu, stale z mého pohledu ospraveditelné je jen Clio RS CUP a Ford Focus RS. Všechna ostatní to jsou auta, která bych si koupil jedině s 1,6 v základní výbavě do města.
    Nicméně zpět k RCZ. Ideální auto pro 18letou dceru. Pro chlapa je trošku přihřáté… Ale když čtu testy a v nich chvalozpěvy na skvělé jízdní vlastnosti a charakterní motor, tak nevím kde je u mě chyba. Asi neumím rozlišovat a hodnotit proti příme konkurenci, nevím. Ale pažout na mě působí trochu mdle, bez výkonové špičky , auto je na limitu nedotáčivé, plyn má pomalé reakce, takže žádné meziplyny, řízení jak týden odleželá zdechlina, brzdy s halo efektem ( to mají všechna auta od PSA) – tedy tváří se že brzdí, mají ostrý nástup, ale objektivně tolik zase nebrzdí, auto se dost naklání, zadní zavěšení nestíhá filtrovat a odskakuje a celkově šasi má velké problemy s potřebou rychlého přenosu váhy. Kůže v interiéru na mě působí uměle lacině.

Teď pozitiva, nádherné auto, velmi praktické s hodně místa uvnitř a rozumným kufrem. Velmi pohodlné a s příjemným zvukem. Jak říkám, jako stylovka pro mladou roštěnku do města asi nemá konkurenci, jinak pro mě velké zklamání. A mám peugeoty rád!
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 13.05.12  09:23

calibrum turbo >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.05.12  09:15

Já nikdy nezapomenu na větu s PCT: "He dyk more Calibrum!" >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 13.05.12  09:10

ja mam v poslednom case na nich dobre spomienky, jeden pri tom ako som vystupoval z auta a v tom case si vyberal este z kufra palicu povedal no kukaj tu a ja nemam ani na televizor, a nedavno jeden ma chvalil ake mam pekne auto, vela peneži čo ? no dosť, a kelo peňeži to stalo ? a stale dookola >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.05.12  09:05

Romové nás tu začali mlátit a zabíjet, nevím kdo je pak bude živit až nás všechny pobijou...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 13.05.12  09:02

bohuzial moj prichod ocakavaj v kratasoch a adidaskach >:D ja teraz vyzeram v kratkych gatiach drsne mam na nohe dve jazvy a ocelovu vonkajsiu stranu, mozem byt vyholenec a utocit na romskych spoluobcanov >:D
    pekna mojito zelena farba >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.05.12  09:02

Tohle bylo moje poslední kolo: Rock Machine 3000 [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.05.12  08:56

Bavil jsem se s JanPribikem- taky nemá tenisky a taky nenosí kraťasy... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.05.12  08:55

To máš pravdu. Ale mám garáž kde se dá zakrabicovat Porsche! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 13.05.12  08:48

niekde by mal byt len potrebujem nanho nove elektrony >:D zato ty nemas ani len tenisky >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.05.12  08:43

Takže bicikel kdyžtak máš? :-) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 13.05.12  08:39

uz nie >:-[] akurat sme prisli na to, ze otec sa zenil ked mal 27, svagor sa zenil ked mal 27 no a ja (zrejme) >:D takisto, tak mi radili, ze mam vydrzat ten osudny rok a potom pridem na lepsie napady
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.05.12  08:34

Nerozmyslíš si to? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 13.05.12  08:33

>:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.05.12  08:32

...takhle nějak asi probíhá rozvod ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 13.05.12  08:28

zaciatok ako pohladka auto a odide na bicykli ma vzdy dostane >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.05.12  08:25

To je krása! :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…