Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 07.08.10 18:59
« Re: Pecka!
Martin911
Napíšu ti teda ještě jednou, vlastně to samé víc polopatě, ale tentokrát už si to prosím přečti celé... :-)
V podstatě jsem ti napsal, že podle výkonu poznáš, že nejde o eSko a podle doslovného uvedení v tabulce k recenzi (že se jedná o pohon zadních! kol) zase poznáš, že to není 4ka... ;-) -
Dylan McKay 07.08.10 18:23
« Re: Automat
DRBNUTY, já nejsem žádnej racer. Koupil jsem už sedmé auto v řadě s automatem, já chci i dodávku vyměnit za jinou s automatem. Prostě řazení nesnáším. Mě se s 911tkou s automatem jezdí parádně. Nedovedu si představit, že tam ještě druhou nohou sešlapuju spojku. Brrr! -
-
Thomasino 07.08.10 16:11
« Gratulace k ikoně sportovních aut!
Ahoj Šviháku, tak velká gratulace ke krásnému Poršáku! :yes:
Po tvé poslední návštěvě v Brně a zapálené debatě s S-MIKEm se to dalo tušit, že to bude 911-ka a naprosto schvaluji. Prostě klasika. Zadní náhon, atmosféra, jen ten automat je z novější doby. Ale jistě dobře víš, proč jsi do něj šel :-) Tak ať ti také slouží bez problémů a užíváš si ji ;-) :-)
Doufám, že časem přidáš další fotky (desítka za fotky je tak trochu nadržování a je podmíněně), případně trochu doplníš a rozšíříš recenzi. Z mého pohledu taky vážný adept na TOP3, auto si to rozhodně zasloužíš :-) Opravdový skvost, prostě klasika sportovních aut. Poršáky já prostě můžu :yes: