Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.08.10  10:30

« Re: Gratulace

...navíc díky koncepci (motor vzadu + zadní náhon) nebudou mít (na suchu) zadní kola s šířkou 295mm žádný problém přenést udávaný výkon a krouťák na vozovku...
    Lepší trakci může potřebovat Turbo, ale pro tuhle Carreru je to spíš "závaží", než potřebná věc pro větší "sportovnost"..., nemluvě i o jiném druhu zábavnosti "zadku".
    Ale to jsou všechno věci obecně známé...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.08.10  10:20

« Re: a kde je ten šíber...???

[odkaz] vpravo jak jsou tý průduchy k motoru, to se vysunuje - takhle to pak vypadá [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 08.08.10  10:17

« Re: a kde je ten šíber...???

já ho tam vidim. Ale teda docela blbě, to je barvou auta. Bílá auta je vždy problém nějak solidně vyfotit. Je to takový fotografický oříšek >:D >:D ;-)

Edit: Tady je vcelku vidět
    [odkaz]
    či tady [odkaz]
    Je vidět jen jako o něco tmavší obrys, ale je.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.08.10  10:10

« a kde je ten šíber...???

v texte píšeš, že máš šíber a na foto žiaden šíber nevidím, či?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.08.10  08:00

WL, to zní pravděpodobněji... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.08.10  07:34

« Re: Rozšlápnutej Volkswagen brouk

Možná jsem udělal chybu, že jsem recenzi udělal hned třetí den co auto bylo doma. Recenze se rozšíří, galerie samozřejmě taky. S tím broukem nesouhlas, je to nestárnoucí retro, nezaměnitelný stroj, auto s tváří. Pak by musela být Audi R8 utržená podrážka od bačkory... ;-)

Ale díky! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.08.10  07:31

« Re: Gratulujem

Ahoj Vette, dokud se z toho dá vystupovat, to je asi měřítko mládí- stáří... ;-)

Díky a někdy na viděnou! :yes:
  • 00 Reagovat !

foto SlunecniSvit

SlunecniSvit 08.08.10  07:30

« Rozšlápnutej Volkswagen brouk

Sice vypadá trochu jako rozšlápnutej VW Beatle,ale je to klasika a určitě přinese člověku hodně zážitků. Recenze by mohla byt o neco mene strucna ale i tak davam 3x10,takovejch aut tady moc neni.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.08.10  07:29

Luky, je to můj první počin v oblasti placek, je to mé první sportovní auto, jsem začátečník. Rozhodovala hlavně i cena. Tohle auto jsem kupoval 4 měsíce, a pak to šlo ze dne na den. Musel jsem ho prostě vidět. Kdybych si opravdu mohl dovolit to co bych chtěl nejvíc, pak je to Targa. Znovu opakuju- nejsem Racer, a auto které těsně atakuje 300 km/h úpln stačí. Jinak na youtube mi 4x4 nepřijde v rozjezdu lepší... Nevím.
  • « 00 Reagovat !

foto -Vojtas-

[Vojťas] 08.08.10  02:32

« Re: Re: Gratulace

tak tak
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.08.10  02:20

Hmotnost a menší ztráty výkonu jsou podstatným argumentem pro větší "sportovnost" zadokolky...
  • « 00 Reagovat !

foto -Vojtas-

[Vojťas] 08.08.10  02:15

« Re: Re: Re: Gratulace

Neni 4x4 zbytecna nadvaha? Podle me je 4x4 v tomhle aute nesmysl a taky se tim pripravujes o lepsi zazitky za volantem, ktery bys jinak zazil v 4x2.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.08.10  01:48

4x4 znamená logicky lepší trakci, při rozjezdu a při jízdě samotné, ale projet zatáčku se zadokolkou může být přece "sportovnější", než se 4X4...
  • 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 08.08.10  01:46

« Gratulujem

Ahoj Svihak, gratulujem konecne k poriadnemu autu :-) Nizkemu auto a posedu tesne nad cestou sa neda odolat :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 08.08.10  00:41

« Re: Re: Gratulace

lepsi rozjezd, lepsi v zatackach... ;)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.08.10  00:29

V čem je (podle tebe) 4S "sportovnější", než 2S?
  • 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 08.08.10  00:22

« Gratulace

gratuluju k novemu prirustku ;) jen ja bych asi volil 4S ktera je mnohem sportovnejsi :-) :yes: :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 07.08.10  23:21

« Re: Folie

Tak to je skvělé! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Sysoj-Psojic

Sysoj Psojič 07.08.10  23:16

« Re: Folie

Zdarec, kdybys potřeboval poradit ohledně carwrappingu (to je potahování aut fóliemi k tomu určenými), nestyď se mi napsat SZ. Nechci si nebo spřáteleným firmám dělat reklamu (trapas tady něco někomu tlačit), ale o pár solidních machrech bych věděl :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Jacoppo

Jacoppo 07.08.10  23:11

« Re: Re: Folie

Jo takovej netopýr, to je bestie >:D Hlavně když ho neni vidět >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…