Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
Dylan McKay 08.08.10 07:34
« Re: Rozšlápnutej Volkswagen brouk
Možná jsem udělal chybu, že jsem recenzi udělal hned třetí den co auto bylo doma. Recenze se rozšíří, galerie samozřejmě taky. S tím broukem nesouhlas, je to nestárnoucí retro, nezaměnitelný stroj, auto s tváří. Pak by musela být Audi R8 utržená podrážka od bačkory... ;-)
Ale díky! :yes: -
Dylan McKay 08.08.10 07:29
« Re: Gratulace
Luky, je to můj první počin v oblasti placek, je to mé první sportovní auto, jsem začátečník. Rozhodovala hlavně i cena. Tohle auto jsem kupoval 4 měsíce, a pak to šlo ze dne na den. Musel jsem ho prostě vidět. Kdybych si opravdu mohl dovolit to co bych chtěl nejvíc, pak je to Targa. Znovu opakuju- nejsem Racer, a auto které těsně atakuje 300 km/h úpln stačí. Jinak na youtube mi 4x4 nepřijde v rozjezdu lepší... Nevím. -
Sysoj Psojič 07.08.10 23:16
« Re: Folie
Zdarec, kdybys potřeboval poradit ohledně carwrappingu (to je potahování aut fóliemi k tomu určenými), nestyď se mi napsat SZ. Nechci si nebo spřáteleným firmám dělat reklamu (trapas tady něco někomu tlačit), ale o pár solidních machrech bych věděl :-!

Lepší trakci může potřebovat Turbo, ale pro tuhle Carreru je to spíš "závaží", než potřebná věc pro větší "sportovnost"..., nemluvě i o jiném druhu zábavnosti "zadku".
Ale to jsou všechno věci obecně známé...