Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.08.10  21:56

« Re: Gratulace

No jo, no, akorát jsem si zapoměl dát do hejtu kexxika s fotkama BMW za bazáru... >:D A těch ještě bude!
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.08.10  21:21

« Re: Re: Gratulace

no ale je velmi velmi příjemné když to papá jako kdejakej benzínovej dvoulitr :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 08.08.10  21:20

švihák - poslední foto je kompozičně velmi velmi zajímavé :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 08.08.10  20:39

« Re: 911

svihak budem ako priatelia z brna, pochvalim ta pretoze fotka co to stojí za dveřmi? je vydarena :yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.08.10  19:16

rasch, minule jsi měl blondýnu. Já osobně bych ti doporučil tmavovlásku, holt každý máme jiné priority... ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.08.10  18:03

« Re: unikátní skleničky Porsche

:-) Jsme rádi že se líbí :yes: Já děkuji za skleničku Lamborghini :yes: :yes: >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.08.10  17:59

mě se tam ten automat taky líbí :yes: :-) když víc přidáš plyn na dálnici když jedeš 100km/h a máš zařazenou pětku, ono to podřadí na 4ku, chvilku to na ní jede a pak to podřadí na 3. rychlostní stupeň a výfuky kor jak jsou laděný, začnou překrásně řvát :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 08.08.10  17:56

Pravda ale je že bych si Tě Šviháku spíš představil v Panameře Turbo, páč to je pravý švihácký rodiný auto :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.08.10  17:47

« Re: Re: parkovací senzory...

:yes: :yes: :yes: >:D
  • 00 Reagovat !

foto rarsch

rarsch 08.08.10  16:33

« 911

Pěknou krizi středního věku sis pořídil :yes:
    Osobně bych se snažil najít verzi S s manuálem, protože sporťák prostě musí bejt v manuálu, bo pak odměňuje řidiče plnými doušky. Automat otupuje smysly. Priority máš holt rozdílné. Nakonec je to dobře, jinak by všude jezdily stejný kháry.
    Fólie, pokud je dobře nalepená, je super. Bál bych se fušeřiny, jelikož hned nepoznáš, jestli tu fólii nějakej blb neoříznul nožíkem až do laku. To poznáš po pár sezónách :'-(
    Tak sorry za mírnou kritiku, stejně ti Carreru závidim. Přivez to na MoDo, ať se pokocháme >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 08.08.10  16:31

Šviháku no vydíš, máš Porsche teď skleničky a ono to Porschefilství začne :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 08.08.10  16:27

White Label: Ty jsi opravdu mistr slovíčkaření. Mněl by jsi jít do politiky >:D
    Jinak se mi pohon 4x4 zvlášť primárně daný do 911 Turbo zamlouvá více, osobně nejsem tak profesionální řidič na to abych mněl pod kontrolou tolik koní jen na zadní nápravě při rychlostech jaké rád jezdím ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.08.10  15:46

« unikátní skleničky Porsche

Musím se vám s něčím pochlubit. Od Kyskyho jsem dostal dvě skleničky s leptaným barevným logem Porsche. Sklo je české výroby, lept je ruční prací. Mám z nich velkou radost, díky moc, Kysky!
    :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.08.10  15:43

Díky, a pozdravuj! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.08.10  15:42

« Re: parkovací senzory...

Kysky, a jó, tys to vlastně viděl! >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 08.08.10  15:16

« Re: Re: Gratulace

jasne chapu no a s targou souhlasim :-) ta je krasna ikdyz nema tu klasickou 911 lini oken ;-\ a jeste jednou gratuluju ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.08.10  14:28

« Re: Re: parkovací senzory...

>:D >:D ty vyměnit hodinky za moje. Jo, za tyhle všechny >:D >:D >:D :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.08.10  14:09

Určitě souhlasím, že je to pecka i bez eSka, ale ne s těmi zbytečně vyhozenými penězi za eSko...a řešit detailně u takového auta spotřebu je zbytečné...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.08.10  14:05

« Re: Re: Švihák 911

Auto ani tak neodskakuje, jako spíš slyším jak olizuje silnici. Zítra mě čeká cesta přes 4 hodiny, tak budu vědět víc.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.08.10  14:02

Jasně, ale to eSko se líší objemem jen málo...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…