Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
ghotic.ghotic(new Mazlík) 09.08.10 15:48
« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin (27, 28, 29.8)?
Thomasino
Je fakt že náměstí by bylo příjemnější prostředí než odpočivadlo, rád bych Tě viděl...
Vampix
možná bych kvůli Tobě oželel i víc než deset korun když bys přijel
Jacoppo tak při cestě je to tak nějak pro všechny i stejně daleko řekl bych tudíž se nás snad sejde víc -
Thomasino 09.08.10 14:20
« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin (27, 28, 29.8)?
Dobrý nápad! :-)
Já už se o větší srázek pokusil začátkem května na akci KSA, sešlo se nás sice povíce, ale ne tolik kolik bych si představoval. Začal do toho trochu tenkrát prudit Frpe když měl své dny a jihočechy to odradilo :-(
Taky jsme to začátkem roku rozjednávali z WII-JAYem a Humpolec byl v plánu. Možná bych navrhoval se rovnou sejít na náměstí před hotelem Kotyza
[odkaz]
-
ghotic.ghotic(new Mazlík) 09.08.10 14:06
« Sražení MACZ na konci prázdnin (27, 28, 29.8)?
Tož jsme se zase jednou s Kyskym sešli na tom našem ícéqé a napadlo nás co takhle nějakej srázek se všema z MACZ? Brňáky jen tak neuvidíme, Pražáky jak by smet a do Humpolce to máme stejně z ruky všichni. Tak co třeba srázek na Shellce na cca 88,5km dálnice-dá se tam přijet i kolem pole z Humpolce-pro nemajitele známek.
JE TO TUTOK [odkaz] (je to ta vpravo :-) )
Jinak nejlepší by byla sobota třeba ve 14:00 nebo v 10:00 a zajet do Humplu na oběd. Pokud by vám víc a více lidem vyhovoval pátek nebo neděle napište. Každému účastníku srazu koupím kávu z automatu(zásobím se desetikorunami >:D )
Přihlášení uživatelé:
ghotic.ghotic
LamboKysky -
Dylan McKay 09.08.10 13:18
« Re: Pekna 911.
zipe, to ale budeš muset jet s námi, znáš můj názor... ;-) >:D
Tak jsem jel 3 hodiny 30 minut. Záda nebolí, nohy odpočatý. V Pelhřimově jsem potkal Carreru 4S, tak jsme spolu mastili k Humpolci. On jel na Brno, já na Prahu. Z Prahy pak na Mělník, Lípu, až na Šluknovský výběžek. Povodně tu napáchaly strašný škody... ;-\
Spotřeba 9,7 litru při lehkém překračování rychlosti. SUV V8 by takhle bralo tak 17 litrů...