Porsche 911 (švihák lázeňský)
David Silver 10.08.10 12:49
« Re: Re: Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8.
fotky ze srazu... no u prostřed se na náměstí neparkuje. Já projíždím dvě trasy Humpolcem a místo na víc aut je jenom u obchodáků.. ale to je fakt hnusný na fotky.ale tady tonevypadá špatně a tam nic nejezdí, je tam prodej živých ryb... >:D ale nevím jestli už to není soukromej pozemek... v pátek se budu moct kouknout. [odkaz]
na kruháč je trošku zlom, ale myslím že i 911 by to měla přejet :yes: -
Thomasino 10.08.10 12:38
« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8.
A uprostřed ne?? Tak to je na pytel, to je fakt.. Tak můžeme nechat tu benzinku, jestli máš pocit že se tam vejdeme ;-)
Leda že by někdo "místní" znal nějaké rozumné místo kam se pak dá zajet vyfotit hromadně. Stačí třeba nějaké široká zatáčka s odstavným pruhem a strání kolem, jako třeba tady
David Silver 10.08.10 12:13
« Re: Re: Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8.
my jezdíme přes humpolec někam pryč dost často a občas to vemem přes náměstí když je tam někde nějaká oprava nebo něco a tam je člověk rád že projede a parkovat.. ;-\ před dvouma rokama když byl sraz a pak jsme sepřesunuli na náměstí tak asi dvě auta jeli domů a na parkování to vyšlo úplně přesně. vůbec nepočítejte že by auta stáli vedle sebe... [odkaz] parkuje se tam jen takhle dokola... -
Thomasino 10.08.10 11:57
« Re: zadržený SLS AMG ve švajcu
No já nedávno dostal málem flastra za rychlost i v Německu :-O :-( Pravda, nebyla to dálnice ;-) Jen jsme se trochu "štengrovali" s jedním bramborákem pětkou (bez označení na zádi) na semaforech a na dalších pak řidič bavoráku ukázal z okýnka policejní plácačku
>:-[] >:-[] Ale jen tak jako abych dával bacha a neblbnul, ani nás nestavěli. Já byl taky ten "rozumnější" který to v poněkud už vysoké rychlosti odpískal a přestal blbnout >:D Do té doby jsme jeli bok po boku vedle sebe a velmi svižně oba zrychlovali >:D -
David Silver 10.08.10 11:53
« Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8.
Tož jsme se zase jednou s Kyskym sešli na tom našem ícéqé a napadlo nás co takhle nějakej srázek se všema z MACZ? Brňáky jen tak neuvidíme, Pražáky jak by smet a do Humpolce to máme stejně z ruky všichni. Tak co třeba srázek na Shellce na cca 88,5km dálnice-dá se tam přijet i kolem pole z Humpolce-pro nemajitele známek.
V sobotu sraz v 11:00 a zajet do Humplu na oběd. Pokud by vám víc a více lidem vyhovoval pátek nebo neděle napište. Každému účastníku srazu koupím kávu z automatu(zásobím se desetikorunami ) podepsán Ghotic.ghotic
Den - sobota 28.8.2010
Čas - 11:00
Místo - [odkaz] (je to ta vpravo :-) - směr Praha)
Přihlášení uživatelé:
Thomasino
Švihák
Vampix (?)
m.z. (?)
Jacoppo (blondýna na probuzení)
jmurjr (H22A7) 10.08.10 11:46
« Re: Re: zadržený SLS AMG ve švajcu
na zaklade faktu, ze stanovil rekord v rychlosti vo svajciarsku a dokazal, ze dialnice bezpecne aj pri ,,mierne" vyssich rychlostiach by mal dostat podla mna milost a vyznamenanie svajciarskeho rytiera, nie pokutu 18 mega. tie by mu koniec-koncov mal preplatit mercedes ako testovaciemu jazdcovi, ktory skusil taketo veci v ,,beznej" premavke. :-!

na týhle fotce [odkaz] je vidět prohluben ale fakt nevím jestli je to to nejhorší :-| leda by se domluvilo s váma co máte nižší auta že byste jeli přímo na ten kruháč... po sjezdu z D1 se musí ale přes město kousek