Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 20.05.12 16:01
« Re: Peugeot RCZ
matii: Však jsem si myslel, že tam budeš dneska. Byl jsem kousek od Olympie a měl jsem cukání tam zajet jestli nezmerčím tvojí 308u. To bych si na tebe, frajere, potom počkal... ;-) >:D Jenže jsem spěchal a netušil ani přibližně, kdy tam budeš.
A RCZ je opravdu pěkný, pěkný autíčko. :yes: -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 14.05.12 22:21
janpribik - já spíš myslel srovnání s GTI, ne s Golfem R, který je 4 x 4 a nejel jsem s ním.
Myslím si, že jsem poměrně dost objektivní co se týče naprosto všech značek, takže VW do krve rozhodně nebráním (nebo se o to snažím), jen se nesmí nikdo špatně podívat na Nissan, zde jsem krajně neobjektivní, páč po 240Z, 350Z a samozřejmě GT-R+ částečně 370 Z a Juke-R je u mě vše ostatní obyčejným kompromisem :-)
add. malej Clarkson - to mě pobavilo :yes: -
Thomasino 14.05.12 21:42
« Re: sraz Brno
Nakonec to bylo jen pár aut, někteří z SK nedorazili a spěchali domů z KSA, i někteří moraváci nakonec nedojeli...
Ale pořádně jsem zde nezaznamenal jaký byl ten sraz nad Prahou, neviděl žádný pořádny fotky :-( :-(
Ale nechodím sem zase tak často, možná mi to uniklo... -
Ronault. 14.05.12 19:49
Woody: Vidíš, na to jsem nepomyslel, ani jsem se totiž nekoukal, co za automat k 208 dávají. Já 207 hlavně zepředu na chuť nikdy nepřišel. U 308 mi to ladí více. Ty komentáře o hunbnutí se podle mě týkají hmotnosti, která prý opravdu notně poklesla. Ale jak tak koukám na 208, tak vidím tentýž problém, co jsem měl s 207. Záď pěkná, ale příď nějak přehnaná. Nicméně je jasné, že se opět cílilo na ženskou klientelu.
Zino: Sám jsem na ten malý volant zvědavý. Když měl Peugeot velký volant, tak se nadávalo, když je malý, zase jsou někteří nespokojení >:-[] Důležitý bude konečný posaz, čili jestli najdu tu svou "polohu".

- Golf R bych si nechal líbit
- 308 teď nabízí v základu výklopný panel s navigací a natáčecí xenony (grrrr)
- KIA Ceed a i30 nejsou tak světoborné jak v reklamě, zvláště pak v interiéru mají ještě značné rezervy
- Hyundai Veloster nevypadá vůbec špatně
- Vytuněná Škoda 130 cupé RS vypadá pořád úžasně, trochu ji zmodernizovat, tak se může směle postavit vedle RCZ nebo TT
- První dojem z Mercedesu třídy B - sedíte tam jak u kuchyňské linky .. hrůza
- Auto u kterého jsem strávil nejvíce času - Opel Insignia ... moc podařené.
- Škoda krom Fabie MC, která tam byla už loni nenabídla nic zajímavého
Narozdíl od Frankfurtu jsou tyhle minivýstavy super tím, že jsou modely opravdu dostupné bez dlouhého čekání.