Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto matii

matii 20.05.12  17:39

« Re: Peugeot RCZ

Jeee to je škoda, byl jsem tam okolo 14:30. Sonica jsem včera dokonale vypulíroval, takže dneska by se tam v té záplavě Peugeotů určitě neztratil. Jinak včera jsem byl na Tempu v Litoměřicích. Tak jsem nějak prolejzal ty novinky a stálice a jen pár bleskových postřehů.

- Golf R bych si nechal líbit
    - 308 teď nabízí v základu výklopný panel s navigací a natáčecí xenony (grrrr)
    - KIA Ceed a i30 nejsou tak světoborné jak v reklamě, zvláště pak v interiéru mají ještě značné rezervy
    - Hyundai Veloster nevypadá vůbec špatně
    - Vytuněná Škoda 130 cupé RS vypadá pořád úžasně, trochu ji zmodernizovat, tak se může směle postavit vedle RCZ nebo TT
    - První dojem z Mercedesu třídy B - sedíte tam jak u kuchyňské linky .. hrůza
    - Auto u kterého jsem strávil nejvíce času - Opel Insignia ... moc podařené.
    - Škoda krom Fabie MC, která tam byla už loni nenabídla nic zajímavého

Narozdíl od Frankfurtu jsou tyhle minivýstavy super tím, že jsou modely opravdu dostupné bez dlouhého čekání.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 20.05.12  16:01

matii: Však jsem si myslel, že tam budeš dneska. Byl jsem kousek od Olympie a měl jsem cukání tam zajet jestli nezmerčím tvojí 308u. To bych si na tebe, frajere, potom počkal... ;-) >:D Jenže jsem spěchal a netušil ani přibližně, kdy tam budeš.

A RCZ je opravdu pěkný, pěkný autíčko. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 20.05.12  15:40

Dneska jsem prohnal na dni Peugeot RCZ 200k a byla to neskutečná nádhera ... nejsilnější dojem? Kromě rychlosti a ovladatelnosti ... KAŽDÝ koho jsme míjeli se koukal a otáčel. Chci ho. BTW potřebuju nutně sponzora.

[odkaz]

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 20.05.12  13:06

« Re: ahoj

Těším se na mistra světa v hokeji! ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 20.05.12  13:02

Zipe fakt mi to udělalo radost! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 20.05.12  11:56

mňa to čaká nasledujúci týždeň, teda aspoň dúfam, že sa všetko podarí ako má ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 20.05.12  10:12

Petře, díky za čtvrteční oběd!! Pak jsem byl až do konce šichty usměvavej a hodnej na lidi!! ;-) ;-) :yes: :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 20.05.12  08:27

« ahoj

Tak jsem si dal 400 květnových kilometrů s 911. Samolepky na sklech vzbuzují u lidí souhlasná gesta. Ale byl jsem na návštěvě u jednoho politika, a nějaké "STOP VLÁDĚ" je k smíchu, protože jestli to v ČR někdo řídí, tak vláda to není... ;-\ [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.05.12  07:48

Mojito, Renault slíbil na F1 v Monaku Alpine na platformě GT-R... :yes:

Doufám, že moji fantazii nezklamou. A že Renault Sport umí potěšit!
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 14.05.12  22:21

janpribik - já spíš myslel srovnání s GTI, ne s Golfem R, který je 4 x 4 a nejel jsem s ním.
    Myslím si, že jsem poměrně dost objektivní co se týče naprosto všech značek, takže VW do krve rozhodně nebráním (nebo se o to snažím), jen se nesmí nikdo špatně podívat na Nissan, zde jsem krajně neobjektivní, páč po 240Z, 350Z a samozřejmě GT-R+ částečně 370 Z a Juke-R je u mě vše ostatní obyčejným kompromisem :-)

add. malej Clarkson - to mě pobavilo :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.05.12  22:04

« Re: sraz Brno

Ten sraz byl takovej divnej. Příště jedu jen na sraz MACZ. A na kafe s JanPribikem...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.05.12  21:42

Nakonec to bylo jen pár aut, někteří z SK nedorazili a spěchali domů z KSA, i někteří moraváci nakonec nedojeli...

Ale pořádně jsem zde nezaznamenal jaký byl ten sraz nad Prahou, neviděl žádný pořádny fotky :-( :-(
    Ale nechodím sem zase tak často, možná mi to uniklo...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 14.05.12  21:41

ronault tu svou polohu urcite najdes, no nie v 208 ke ale s nejakou majitelkou 208 >:D mne sa to zas paci viac spredu, taky naraznik by som na tom necakal
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.05.12  21:39

No, ten myslím. Aha, tak to jsem mimo... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.05.12  21:10

Jaký sraz v Brně? Sraz po KSA 5.5. již proběhl...

[odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.05.12  20:30

« sraz Brno

V kolik a kde je ten sraz golden klubu? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 14.05.12  19:49

Woody: Vidíš, na to jsem nepomyslel, ani jsem se totiž nekoukal, co za automat k 208 dávají. Já 207 hlavně zepředu na chuť nikdy nepřišel. U 308 mi to ladí více. Ty komentáře o hunbnutí se podle mě týkají hmotnosti, která prý opravdu notně poklesla. Ale jak tak koukám na 208, tak vidím tentýž problém, co jsem měl s 207. Záď pěkná, ale příď nějak přehnaná. Nicméně je jasné, že se opět cílilo na ženskou klientelu.

Zino: Sám jsem na ten malý volant zvědavý. Když měl Peugeot velký volant, tak se nadávalo, když je malý, zase jsou někteří nespokojení >:-[] Důležitý bude konečný posaz, čili jestli najdu tu svou "polohu".
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.05.12  19:19

Tady jsem asi v nějakém růžovém koutku !! >:-[] >:D
    U 308 a 208 není problém s designem ??? RCZ bych možná ještě malinko pochopil, ale zvláště nový 208 je úplně mimo mísu... Ale chápu že design je hodně individuální...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.05.12  17:45

Co máš proti miniprsům, pořád lepší mini, než maxi, leda že bys byl nedokojený, jako spousta dalších chlapů... >:D

P.S. Osobně jsem dostatečně dlouho kojený, minimalistický dolňák... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 14.05.12  11:37

208 nie je skareda, ale v interieri som si pripadal ako v hrackarskom auticku, o volante ani nepisem ako drzat zenu s mini prsiami >:D
    facelift 308 je vydareny podla mojho nazoru :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…