Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Navtech

Navtech 13.08.10  23:35

« Re: 10cm za týden...

911 je hodně zbytečná kára pro rodinu, ale přinášející podobnou radost, jako narození dítěte. Tak užívej! ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 13.08.10  23:25

« Re: folie- seriál na pokračování

Ale tos mě nepochopil.Já měla na mysli tu karbon fólii a tvé plánované túnění.. :-O ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.08.10  23:23

« Re: Automat

Automat v takovém autě spatřuju jako větší výhodu než manuál. Vůbec nevím, jak bych v tak malém prostoru šlapal levou nohou na spojku. Manuál v takovém autě mistrně zvládne jen profík.
  • « 00 Reagovat !

foto Chari

Chari 13.08.10  23:21

« Re: Luxus!

Tak až pojedeš kolem tak se ozvi :-) Byl bych fakt rád, kdybych ho viděl na živo :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.08.10  23:19

Sundat folii a přeleštit auto je to nejmenší, ale fakt v tý folii vidím zatím samá pozitiva.
  • 00 Reagovat !

foto Chari

Chari 13.08.10  23:19

« Automat

A jak jsi spokojenej s automatem v takovymhle autě? Mě do auta klacek nesmí, tak mě to docela zajímá. Né že bych si ho snad někdy koupil, ale jen tak... ze zvědavosti >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.08.10  23:17

Klášterec si píšu... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.08.10  23:15

« Re: 10cm za týden...

Nene, pouze jsem zkompletoval sbírku od nejpotřebnějšího ke zbytečnému, od dodávky přes SUV ke sporťákovi... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chari

Chari 13.08.10  23:13

Ať dělám co dělám, tak vidim bílou >:D Ale to je fuk, na živo by to možná vypadalo jinak :-) Tak jako tak je to prostě překrásný auto, zvuk boxeru nemá chybu a já ho žeru. Ty výfuky by mě zajímaly jak znějí :-) Když budu mít štěstí, tak tě třeba zase někdy potkám jako v Cayennu, díky kterýmu jsem konečně změnil názor na černý kola :-) Zase tak zdelaka nejsi (projeď prosim tě někdy Kláštercem n/O. díky >:D ), tak se snad poštěstí a uvidim (uslyšim) :-) Měj se a čau :-)
  • 00 Reagovat !

foto Navtech

Navtech 13.08.10  22:46

« 10cm za týden...

Sakra Šviháku, co sis to koupil za plečku? Neříkej mě, že se ti protáhlo péro a opustil si náš klub SUV?! >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 13.08.10  21:01

No já ti nějak nevím s tou fólií... :-O Osobně bych Porsche nechala tak jak je.A největší pochybnosti mám o těch klikách... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.08.10  20:50

No to jsem zvědavý, jaký "štěstí" na značku budeš mít ty!! >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 13.08.10  19:08

Švihák: >:D Tovíš, musí mít člověk velký štěstí :yes: >:D ;-) To je asi větší pravděpodobnost vyhrát ve sportce než aby na člověka vyšla takhle značka >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.08.10  19:07

Páni, ten měl ale štěstí, že na něj vyšla taková SPZ! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 13.08.10  19:05

Švihák: jo vidíš, tím jsi mi připomněl.. Jak jsem říkal po cestě do Prahy že v Táboře někdo má bílý v limitovaný edici, tak tohle je ono - GT MF5 [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.08.10  19:04

Zrcátka nejsou moc dobře polepený, stejně bych je nechal polepit znovu, a když už, tak už. Kliky jsem viděl na tom Volvu, a to je dost dobrý! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.08.10  18:58

Nene, křídla nemám rád, jsem unešenej ze siluety zádě klasické 911tky. Ještě mě vzruší Wiesmann [odkaz] [odkaz] jinak nic... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Jacoppo

Jacoppo 13.08.10  18:42

Švihák se nám pouští do tuningu, kdepak tomu bude konec? Křídlo z boingu na zádi? ;-) :-!
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 13.08.10  17:35

Švihák: to může být příjemné :yes: :yes: :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.08.10  16:19

Mám doma vzorek karbon folie, není to jen ta tišťená, ale hrubá, která i na dotek vypadá jako karbon...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…