Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 14.08.10  11:51

« Re: Luxus!

Žádný jadnou já jednou ona!! Vždycky ona, přes to nejede vlak, ale je fakt, že zrovna si dávám kávu, kterou jsem si udělal sám!!! >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.08.10  11:23

Zip: :yes: >:D >:D No ale tak co by jsi pro svouji drahou polovičku neudělal, jedno ty jednou ona ;-) každej dělá kafe jinak a od každého jinak chutná :yes: >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 14.08.10  11:20

A to mě zase vadí, když mi manželka řekne - tok ho jdi udělat. Přece jsem se neženil, abych si celý život vařil kafe sám, že?? >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.08.10  11:16

zip: >:D no tak mě občas kafčo udělaj rodiče, jenže když si s nima chci dát kafe tak mi řeknou - tak ho jdi udělat... >:D ale tak mě to nevadí :-)
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 14.08.10  11:08

>:D >:D Já si dělám většinou jen dobře a na dělání kávy mám manželku. To je kouzlo manželství!! >:D >:D

Šviháku, až pojedeš tady přes tu naší díru, tak mi taky dej kdyžtak vědět. Když zrovna nebudu hlídat tu naší cácorku nebo nebudu v práci, tak bych ti to taky rád zhodnotil na živo!! ;-) :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.08.10  09:52

WL: no tak to mlíko, proboha! >:D já si dělám klasiku anebo kakao :yes: >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.08.10  09:19

LK
    Na klasickém "kapučínu" šlehačkac vůbec není, je na něm jen napěněné (bílé) mléko... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.08.10  08:56

Chari: to je taková šedá jako má šlehačka na kapučínu ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chari

Chari 14.08.10  08:36

« Re: Automat

Tak v Ostravě bych se tomu nedivil. Je to krapet větší město jak tahle 15 tisícová díra, ve který bydlim :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chari

Chari 14.08.10  08:33

No tak to věřim >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.08.10  07:18

Ve čtvrtek jsem jel z Teplic do Prahy, potkal jsem 3 911tky, každej zdravil. Tak jsem začal taky zdravit. Jako furt je to příjemnější, než když mě někdo zdravil ze Santa Fe... :*)
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 14.08.10  00:28

tak zrovna jsem dneska viděl jednu v Ostravě, ve verzi S, úplně nová, postavil sem se za něj na světlech a nevím jestli si všiml že přítelkyni vysvětluji jak to má nádherné tvary a mával jsem rukama po autě, ale vysunul křidlo, promačkal brzdu a zamával, tak jsem mu ukázal :yes: a zmizel. Takový přístup se mi líbí:)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.08.10  00:19

Dobrou noc... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chari

Chari 14.08.10  00:01

Jdu spát. Kdybys to fakt někdy náhodou bral přes KNO, tak se ozvi, budu to tu každou chvíli sledovat a budu klidně i stát u silnice a čekat na průjezd jak nějakej zoufalec >:D vidět 911 tady v okolí je celkem rarita ;-) Čus a dobrou :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.08.10  23:56

:yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chari

Chari 13.08.10  23:53

V životě jsem na okruhu v autě nebyl (bohužel), ale mít tu možnost, tak bych si to asi taky nechal vysvětlit >:D Možná by to změnilo můj názor na manuál na vyřádění se na okruhu, ale při běžným ježdění by to určitě nehrozilo. Automat je automat, ať si každej říká co chce ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.08.10  23:44

« Re: folie- seriál na pokračování

Žádný tunění nebude, jen nechám opravit zrcátka...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.08.10  23:43

To je můj pocit. Ale názor lidí co jezdí okruhy taky o něčem vypovídá- že prý jen opravdový profík dokáže s manuálem předjet automaty. Docela bych si to nechal trošku víc vysvětlit...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.08.10  23:41

« Re: 10cm za týden...

Užívám plnými doušky, jen mi zatím nepřeje počasí... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chari

Chari 13.08.10  23:36

To je to až tak malý? Pravda, nikdy jsem v tom neseděl, tak nemůžu soudit, ale tohle mě docela překvapilo. 8-s Já už manuál nemusim v jakymkoliv autě. Když už, tak pádla :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…