Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
zip2016 14.08.10 16:24
« Re: Luxus!
Ne ne, já vim kde ho mám (ten papírek), jen mi manželka musí vždycky říct, nebo ještě lépe zavolat do práce, že chce vybrat nějaké peníze, jinak já tu kartu nenosím. >:D Tak mě napadá, že když vybírám ty peníze většinou jí, tak by tu kartu i pin mohla mít ona?? ;-\ ;-\ Pánečku, to je ale převratná myšlenka!! >:D >:D >:D -
Dylan McKay 14.08.10 12:57
Pak jsou ale i holky, který se obskakovat nechaj, všechno za ně dělala maminka, a do života vkročí nepřipravený, a maminku ti pak tahají domu...
U nás jsme si to vyřešili. Panuje rovnoprávnost, nemůžeme si na sebe stěžovat. Jen ten PIN kéd si zatím nechávám pro sebe... >:D ;-) -
zip2016 14.08.10 12:39
Ona armáda zřejmě šetří, jako všichni, tak moc nelítají! A hlavně, oni ty letadla uklízejí pokaždé, když je nebezpečí nějkého většího deště nebo krupobití, tak asi čekali špatné počasí. Jinak co jsem se byvil se zasvěcenými, tak pokud budou hotovostní Gripeny v hangáru, tak jsou schopný startovat během asi tak 120-ti sekund, pokud se stihne pilot tak rychle oblíknout!! ;-) ;-) ;-) -
David Silver 14.08.10 12:33
Zip: >:D no, ještě třeba aby jsi se měl s kým bavit v autě a další >:D ;-)
Fefe: a nechtěně :yes: >:-[] >:D
Zip2: >:D tak já nemusím moc šplhat, ono když vysím někde vejš není mi blbě ale mám divnej pocit >:D ale letadlem lítat bych chtěl :yes: >:-[] >:-[] No a to mi připomíná, včera jsme jeli zase tu trasu co jsme tě kdysi potkali nad Kolínem a na ranveji ani u hangárů nebyl ani jeden Gripen a nic ve vzduchu jsme taky za celou dobu nepotkali :-O