Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
talio2 24.05.12 18:08
« Re: Kysky = driver
ségra měla řidičák tak jak říká Kysky.. já měl taky zrychlenej turbokurz jak píše woody-alien , nutno říct, že jsem dělal brmbrmškolu u stejný společnosti jako moje sestra.. rozdíl mezi náma je 6 let .. asi nějaká změna v předpisech no..
Taky se přidávám ke gratulacím .. i když ty testy jsou sakra lehký ;-) -- >:D >:D -
woody-alien 24.05.12 16:32
Kysky, fakt taková procedura ? ;-\
Já co si vzpomínám, tak jsem udělal testy, asi za hodinu šel na jízdy, policajt řekl dobrý a přijďte si ve 14.00 pro řidičák. Tedy já dělal nějakej rychlokurz a rovnou od zkoušek s řidičákem odjížděl pryč, ale stejně čekat 14 dní mi přijde divný.
Každopádně GRATULUJU :yes: -
David Silver 24.05.12 16:00
>:D >:D >:D Nám instruktor taky říkal, že jak jsou lidi ve stresu tak se kolikrát zapomenou připoutat. A tak já jsem si to radši opakoval >:D
Takže ve čtvrtek za týden půjdu na úřad podepsat nějakej papír a pak snad nejdýl do dvou týdnů bych mohl mít samotnej řidičák, kéž by to trvalo kratší dobu než 14dní. Už se toho volantu nemůžu dočkat :-) -
David Silver 24.05.12 11:48
>:D >:D
Děkuju vám kluci. Já mám z toho neskutečnou radost, jak se to blížilo, tak jsem si čímdál víc nevěřil, že to dám :-) Ráno před a při testech jsem byl příšerně nervózní, pak po testech sem se trochu uklidnil ale furt nicmoc. Dvě hodiny jsem čekal než se na mě dostala řada s jízdama. Když jsem sedl za volant a seřizoval jsem si zrcátka a podobně, tak to najednou všechno ze mě spadlo. Což bylo moc fajn :-) Furt jsem si opakoval "Připoutat se, rozsvítit světla" >:D Jelikož jsem byl zvyklý že učitel světla enchával vždycky zapnutý, tak abych nejel bez světel...
No a oslava se taky celkem povedla >:D >:D -
woody-alien 21.05.12 21:29
« Re: ahoj
WL: On mi ten jejich kouč připoměl, jak v době největší krize v Matiční ulici do Ústí přijeli zástupci Kanadské jízdní a že naučej místní strážníky, jak jednat s menšinama. Aby po sobě uklízeli, nehulákali atd. Po cca 3 týdnech intenzivní výchovy to dopadlo tak, že menšiny k velké "radosti" starousedlíků každý den užívali "radost až do rána" a ten bordel uklidili členové Kanadské jízdní a odletěli směr Vancouver nebo tam někam. Prostě kam Kanaďan šlápne, tam je úspěch zaručen. >:D :yes: -
woody-alien 20.05.12 18:45
« Re: Peugeot RCZ
Tak to je pech, já vyjížděl z baráku okolo 14.00 a někdy v půl třetí byl v Přestanově. Vyřídil jsem nějaký papíry a o čtvrt hodiny později řešil, jestli to mám vzít na Srbice...nakonec se mi tam na blind nechtělo a projel jsem se horní cestou přes Libouchec do Děčína a zpátky domů.
Já byl jezdit včera ve Všebořicích, bohužel jsem ale z časových důvodů nemohl odjet, co jsem měl v plánu, a tak mi zůstala 308 1.6 a hlavně 508 GT 2.2 AT. To kvůli Ronaultovi, kterýmu mám vypracovat podrobnou zprávu, kterak před 508 padá celá mainstreamová konkurence včetně Mondea (hlavně toho mého) v prach. >:D
Na Tempo jsem myslel, ale vůbec mi to nevyšlo.

Děkuju :-)
Talio: nutno říct, že Kysky dělal brmbrmškolu u stejný společnosti jako ty a tvoje sestra ;-) >:D
Děkuju :-) Mně ty testy taky přídou dost lehký. Ještě než jsem vůbec začal autoškolu tak jsem v nich běžně prospíval. A lehký opravdu jsou, akorát včera ve zkouškový den, když jsem si ráno ještě dělal na mobilu tři testy tak jsem všechny dal tak tak. Pak ještě na učebně jsem jeden stihl na mobilu a ten jsem totálně neudělal, to mi psychicky taky hodně pomohlo >:D Nakonec u testu na ostro jsem měl jednu chybu. Ale já se bál hlavně jízdy a technický ;-)