Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Krispos 15.08.10 23:30
« Re: příběh SPZ
Ja byl na dovolene v Libereckem kraji.... kdyz jsem jel tam minulou sobotu tak chcalo a voda se hnala skoro za nasi *, jak jsem zjistil ze zprav. Nastesti Sklenarice uz jsou dost vysoko takze byl klid... no a vcera zase cesta zpatky za deste hustyho tak zeby se dal krajet :-) Ale zjistil jsem, ze jezdeni po tankodromnich okreskach mi dela moc dobre, ikdyz jsem jezdil starou felicii a sedesatkou :-) Moc zabavny tyden.. -
ghotic.ghotic(new Mazlík) 15.08.10 23:30
« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8.
Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8.
Tož jsme se zase jednou s Kyskym sešli na tom našem ícéqé a napadlo nás co takhle nějakej srázek se všema z MACZ? Brňáky jen tak neuvidíme, Pražáky jak by smet a do Humpolce to máme stejně z ruky všichni. Tak co třeba srázek na Shellce na cca 88,5km dálnice-dá se tam přijet i kolem pole z Humpolce-pro nemajitele známek.
V sobotu sraz v 11:00 a zajet do Humplu na oběd. Pokud by vám víc a více lidem vyhovoval pátek nebo neděle napište. Každému účastníku srazu koupím kávu z automatu(zásobím se desetikorunami ) podepsán Ghotic.ghotic
Den - sobota 28.8.2010
Čas - 11:00
Místo - (je to ta vpravo - směr Praha)
Přihlášení uživatelé:
-----------------
ghotic.ghotic( s manželkou ) >:-[] >:-[]
LamboKysky
Wii-Jay
Ypsilon (eventuelně)
Thomasino
Švihák
Vampix (?)
m.z. (?)
Jacoppo
Certina (eventuelně)
Feferonka (?)
Mojito (?)
Legolas
Tak jak to vidíte? Myslíte že mám zavolat ke Kotyzovi a zarezervovat 15 míst a zeptat se jestli by našel parking pro 15 aut a sešli bysme se rovnou v centru Humplu aby neměla ani jedna strana problém se sjížděním a otáčením se u dálnice? Jinak sobota a 11 hodina tedy vyhovuje? Těším se na tataráček... :yes: -
Dylan McKay 15.08.10 23:29
Je to běs, nechápu co ta příroda blázní, je třeba jí dát pořádnou lekci, pořádně jí zničit... >:-[]
Jinak jsem v ML potkal opět Franka Bielu, měl kombi od Audi, s nápisama V10 na bocích. Nekoukal jsem co to přeně bylo, ale kotouče to mělo pořádný! Myslím že S6... -
Krispos 15.08.10 23:26
Pekny pribeh :-) To ja se stal ve stredu obeti policejnho Krystofa ve Zlate Olesnici, kde povolali do zbrane i zalohy a na navsi pred Jednotou stala cela jedna dvouclenna ceta organu. Vtip byl v tom, ze jsem v noci nechal u rodicu v aute tasku s doklady a protoze se nechteli vracet, nechali mi ji u tety v Tanvaldu... no a na tech 10 kilometrech mezi Sklenaricema a Tanvaldem jsem je potkal, proste zakon schvalnosti dovedenej k dokonalosti... -
Honza Mička 15.08.10 23:24
Ahaaa,takze to prijde asi nekdy rano k nam,protoze to porad dokola hlasi,,tatka si bral auto a pres noc stoji venku..jako to auto,tatka bude urcite nekde pod strechou..mam vzdycky takove blbe tuseni,ale stejne 30.jdu na opravu po te ouracce a pujde to z nasi pojistky,takze pri nejhorsim pujde celolak..to bych to teda vyhral,2 roky stare auto a s lakem bych zacal od znova >:D -
Chuck Norris 15.08.10 23:20
známýmu co mi servisuje auta tak se před dvěma hodinkama přehnala okolo domu a celou jeho vesnicí dvaceticentimetrová řeka bahna z polí doprovázená vodou... utrhalo to asfalt jako obkladačky... dalšímu známýmu v tý stejný vesnici šla voda přes jeho A6 až přes kapotu když prchal... zaplaťpanbůh že jsem 550m nad mořem a široko daleko není vyššího místa... 8-s