Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 15.08.10  23:32

« Re: příběh SPZ

jestli to melo na bocích v10 tak to byla rs6 ..(?)
  • « 00 Reagovat !

foto Kajuska

Kajuška 15.08.10  23:31

no kroupy o velikosti pinpongových míčku padaly asi půl hodiny, sestra říkala že vylezli ven a kolem to bylo jak po boji všechny auta na sidlišti pomlácený a půlka z nich měla rozmlácený i okna 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Krispos

Krispos 15.08.10  23:30

Ja byl na dovolene v Libereckem kraji.... kdyz jsem jel tam minulou sobotu tak chcalo a voda se hnala skoro za nasi *, jak jsem zjistil ze zprav. Nastesti Sklenarice uz jsou dost vysoko takze byl klid... no a vcera zase cesta zpatky za deste hustyho tak zeby se dal krajet :-) Ale zjistil jsem, ze jezdeni po tankodromnich okreskach mi dela moc dobre, ikdyz jsem jezdil starou felicii a sedesatkou :-) Moc zabavny tyden..
  • « 00 Reagovat !

foto ghotic-ghotic-new-Mazlik-

ghotic.ghotic(new Mazlík) 15.08.10  23:30

« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8.

Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8.
    Tož jsme se zase jednou s Kyskym sešli na tom našem ícéqé a napadlo nás co takhle nějakej srázek se všema z MACZ? Brňáky jen tak neuvidíme, Pražáky jak by smet a do Humpolce to máme stejně z ruky všichni. Tak co třeba srázek na Shellce na cca 88,5km dálnice-dá se tam přijet i kolem pole z Humpolce-pro nemajitele známek.

V sobotu sraz v 11:00 a zajet do Humplu na oběd. Pokud by vám víc a více lidem vyhovoval pátek nebo neděle napište. Každému účastníku srazu koupím kávu z automatu(zásobím se desetikorunami ) podepsán Ghotic.ghotic

Den - sobota 28.8.2010
    Čas - 11:00
    Místo - (je to ta vpravo - směr Praha)

Přihlášení uživatelé:
    -----------------
    ghotic.ghotic( s manželkou ) >:-[] >:-[]
    LamboKysky
    Wii-Jay
    Ypsilon (eventuelně)
    Thomasino
    Švihák
    Vampix (?)
    m.z. (?)
    Jacoppo
    Certina (eventuelně)
    Feferonka (?)
    Mojito (?)
    Legolas

Tak jak to vidíte? Myslíte že mám zavolat ke Kotyzovi a zarezervovat 15 míst a zeptat se jestli by našel parking pro 15 aut a sešli bysme se rovnou v centru Humplu aby neměla ani jedna strana problém se sjížděním a otáčením se u dálnice? Jinak sobota a 11 hodina tedy vyhovuje? Těším se na tataráček... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Honza-Micka

Honza Mička 15.08.10  23:29

tak to byla potom RS6,ne?Melo to vystouple blatniky?
    edit:kdyz uz jsme u tech osobnosti,tak ja jsem se vcera opil s Jakubem Jandou,neb je to muj svagr >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Honza-Micka

Honza Mička 15.08.10  23:29

to se nam stavalo taky,kdyz jsme si predavali technicak,nakonec jsme to vyresili tak,ze maly technicak je poradne zasity v aute a kdyz je potreba,tak si hold musi organ chvili pockat >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.08.10  23:29

Je to běs, nechápu co ta příroda blázní, je třeba jí dát pořádnou lekci, pořádně jí zničit... >:-[]

Jinak jsem v ML potkal opět Franka Bielu, měl kombi od Audi, s nápisama V10 na bocích. Nekoukal jsem co to přeně bylo, ale kotouče to mělo pořádný! Myslím že S6...
  • « 00 Reagovat !

foto Krispos

Krispos 15.08.10  23:26

Pekny pribeh :-) To ja se stal ve stredu obeti policejnho Krystofa ve Zlate Olesnici, kde povolali do zbrane i zalohy a na navsi pred Jednotou stala cela jedna dvouclenna ceta organu. Vtip byl v tom, ze jsem v noci nechal u rodicu v aute tasku s doklady a protoze se nechteli vracet, nechali mi ji u tety v Tanvaldu... no a na tech 10 kilometrech mezi Sklenaricema a Tanvaldem jsem je potkal, proste zakon schvalnosti dovedenej k dokonalosti...
  • « 00 Reagovat !

foto Honza-Micka

Honza Mička 15.08.10  23:25

veselyte,to mas blby,protoze pak si pujdou vsichni stezovat k Tobe ,ze jim vyplavil auta Tvuj septik.. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Honza-Micka

Honza Mička 15.08.10  23:24

Ahaaa,takze to prijde asi nekdy rano k nam,protoze to porad dokola hlasi,,tatka si bral auto a pres noc stoji venku..jako to auto,tatka bude urcite nekde pod strechou..mam vzdycky takove blbe tuseni,ale stejne 30.jdu na opravu po te ouracce a pujde to z nasi pojistky,takze pri nejhorsim pujde celolak..to bych to teda vyhral,2 roky stare auto a s lakem bych zacal od znova >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 15.08.10  23:20

známýmu co mi servisuje auta tak se před dvěma hodinkama přehnala okolo domu a celou jeho vesnicí dvaceticentimetrová řeka bahna z polí doprovázená vodou... utrhalo to asfalt jako obkladačky... dalšímu známýmu v tý stejný vesnici šla voda přes jeho A6 až přes kapotu když prchal... zaplaťpanbůh že jsem 550m nad mořem a široko daleko není vyššího místa... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.08.10  23:12

Já měl nějaký tušení. Měl jsem jet zítra ráno, ale odjel jsem dnes. Tady mám auto v garáži, bouřka už je kousek vedle, prší. Prej v Praze padaly dost velký kroupy, jsem zvědavej jestli utrpělo Murano nějakou škodu.
  • « 00 Reagovat !

foto Kajuska

Kajuška 15.08.10  23:06

my máme na autě deky a čekáme jestli přijdou kroupy ;-\
    sestra si půjčila mámy auto a zrovna nad místem kde je šly ty kroupy. pry mužeme hrát na autě kuličky ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 15.08.10  22:58

Švihák: Asi to byl v praze celkem mazec! Doufám že bouřky nepřídou k nám 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.08.10  22:45

Už jsem v ML, ujel jsem z Prahy před kroupama. V ML se auto líbí... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 15.08.10  20:07

Kájuška: >:D ono stačí se na na tom při čtení víc soustředit, si myslím :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Kajuska

Kajuška 15.08.10  18:55

okok mám dělší vedení :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 15.08.10  18:50

Kájuška: >:D No třeba jako že máme např. 1C1 3829 ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Kajuska

Kajuška 15.08.10  18:42

aha :-) ted jsi to vysvětlil tak že to nikdo nikdy už nepochopí >:D
    jinak poznámka s recenzí asi znamení přečti a ohodnot co >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 15.08.10  18:22

Kájuška: my měli předtim taky hezký číslo, hodilo se pěkně k první trojici... teď máme celkem blbou značku, "nedá" se pamatovat, ale já si ji pamatuju že je za STK dvoumístné číslo a další dvě čísla jsou o 9míň >:D

BTW už je tu recenze ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…