Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 17.08.10 14:10
« Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8. - věnujte pozornost!
Jelikož Thomasino by nestíhal, tak sraz posunout na 12. nebo 13. hodinu, co říkáte? Pište názory kdo by radši kterou z těchto hodin, když by to bylo až v 13hodin tak by pro vás z dáleka to bylo výhodnější, pokud byste se chtěli trochu víc prospat ;-) -
David Silver 17.08.10 12:15
« Re: příběh SPZ
U nás včera to bylo bez krup... jsem říkal, tywado, támhle se přihnaly mraky jako ovád! Za několik minut se kouknu a říkám: A jé, už to tam padá... udělám pár fotek a bác, už je to i tady. Slejvák jako sviňa asi půl hodiny :yes: tady jedna z fotek, je upravená aby proudy vody šly lépe vidět, na živo to vypadalo fakt krutě :-) [odkaz] -
Brandon Walsh 17.08.10 08:18
svihak nemal si auto prihlasit kym nebude na rade 9K97911 >:D ja som sa uz pytal na spz na nove auto tak tiez mi znama povedala na vyber ti daju z toho co tam je vymyslat sa ti nebude dat takze ked dostanem blbu spz na auto ktore si chcem nejaky ten rok nechat tak si dam trvale bydlisko do prahy k svihakovi >:D >:D >:D hlavne ze fabia ma 123CD >:D -
Brandon Walsh 17.08.10 08:15
dobre ranko prajem tu je ta fotka svihakom spominaneho parkovania [odkaz] som rad ze sa autam nic nestalo. Ja som sa vcera vracal z viedne situacia viac nez zla po ceste potoky vody na jedneho cecha v c-maxe sa zosunul svah blato pomaly po okna ;-\ kamiony na parkoviskach v jazerach po tom ako sme ten usek presli uzavreli uplne cestu :no: po dialnici kamiony v priekopach sluzobne pasaty vo zvodidlach no proste som rad ze sa mi podarilo spat doma -
Dylan McKay 16.08.10 23:29
A SPZ?
Ani se neptejte! >:D
Pan X je ten nejvyšší, co má pod palcem veškeré SPZ v našem městě. Přišel jsem za ním, a říkám:
"Pane X, potřeboval bych nějakou pěknou SPZ. Nemusí to být 1111, ale něco co v sobě má čísla 911. Třeba taková 9K9 7911..."
Pan X: "To nejde, dostáváme čísla popořadě, dostanete to co je v pořadí." "Pokud máte nějaký vážný důvod, třeba jestli jste pověrčivý, podejte žádost u pana tajemníka!"
Jenže pan tajemník je pan Y, a toho před lety držel můj táta pod krkem pro neschopnost... >:D Takže předem zamítnuto...
Já: "Ale já mám vážný důvod, já vlastně reprezentuju město!"
Pan X: "SPZ nikdy nereprezentuje město!"
Já: "Ale furt je to lepší výmluva než bejt pověrčivej!" >:D
A pak jsem šel pro SPZ. Na řadě bylo 6274. Tedy hovnoucí SPZ. Tak jsem alespoň svoji exspolužačku požádal, jestli by sáhla pro 6275, tedy koncové číslo mého roku narození...
Mám dvě možnosti. Buď zrušit trvalý pobyt v ML nebo prodat auto... -
Dylan McKay 16.08.10 23:19
Ahoj všichni. Murano zdá se přežilo, kvalitní plech z bitevní lodi Yamamoto zdá se snese i salvy českých krup... Ale auta v ulici to odskákaly. Je to další klika, až neuvěřitelná. Vždycky parkujeme Murano tak, jak to vyfotil i Zino, tedy podél silnice. Ale protože po nákupech s tchyní nezbylo místo, zaparkoval jsem auto podél domu. A kroupy jako pinpongáče lítaly právě ze strany od domu, takže Muranu se jako zázrakem vyhly! 911tku jsem odvezl ten den nevědomky do bezpečí. Prostě jsme měli štěstí... :yes: -
ghotic.ghotic(new Mazlík) 16.08.10 22:48
« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8.
Dneska jsem možná sehnal ještě jednoho človíčka(doufám človíčku jestli čteš) Mohli bysme jet spolu z Dačic(rád bych Tě tam viděl). Já bych to viděl tak že kdo stihne jedenáctou bude v jedenáct něž dojíme bude 1 dáme kafe a ve dvě můžem sehnat nějaké místo na focení-popř. by mi nevadil ani výjezd kamsi(kdo zná okolí ať navrhne)...
KAŽDOPÁDNĚ rád bych na sebe zareservoval toho Kotyzu tak dejte hodinu a dejte počet lidí :-) Předběžný... Ať vím jestli i škemrat o to místo na auto popř. shánět nějaký jiný parking...
Ještě jedině zkusit to Papas garden(ale nemaj tatarák) ale maj parking viz odkazy:
[odkaz]
[odkaz]
EDIT: V Papas tatarák mají :-D -
Thomasino 16.08.10 13:31
Proto to hlásím poměrně dopředu, ještě je hodně času ;-)
Do Hradce Králové.. Pokud tam budete jště i ve 12 hod, tak bych to snad nějak stihl, ikdyž budu muset vstávat extrémně brzo, abych to všechno stihl a zkusit to tam domluvit na patřičnou hodinu.. -
Thomasino 16.08.10 11:48
Pánové, mám takovou prosbu nebo návrh. Co ten sraz udělat až ve 13 nebo 14 hodin?? Potřebuji před tím zajet "cestou" do Hradce (z Brna skoro po cestě) a na 11-tou hodinu bych to asi nestíhal a nevím jak dlouho na srazu budeme/budete. Možná by se to i někomu hodilo, zvláště ti co to nemají daleko, že vyrazí až po obědě a na 14 hodin to akorát zvládnou ;-)

při tý pasece, která v Praze byla, je nepoškozený Murano něco jako výhra ve Sportce. ;-)