Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 17.08.10 22:24
« Mariánské Lázně
Tak jsem se v pondělí projížděl Mariánkama, navštívil své známe, poseděl v kavárničkách, a nenápadně se chlubil autem... ;-) >:D
[odkaz]
Příští týden tam budu skoro celý, přijeďte se podívat do míst, kde klukům nekouká sláma z bot, ale tanga vašich přítelkyň... >:-[] -
Dylan McKay 17.08.10 21:54
« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8. - věnujte pozornost!
Díky všem! Skutečně jsem si dnes Murano prohlédl, sice za šera, ale nic jsem nenašel. Kroupy lítaly asi jen metr od něj! 911tku jsem nechal v Mariánkách, přece jen jsou ještě zlověstné mraky... 8-s -
Thomasino 17.08.10 20:48
« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8. - věnujte pozornost!
LK - díky za agitaci s posunutím srazu na 13 nebo 14 hodin ;-) :yes:
Šviháku, to máš teda dost štígro ;-) To jsi klikař. Gratulace :-) A upřímnou soustrast těm, co tolik štěstí neměli. Viděl jsem to dnes ve zprávách, chudáci auta a majitelé :-( ;-\ Zvláště ti bez pojistky :-O -
David Silver 17.08.10 14:10
« Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8. - věnujte pozornost!
Jelikož Thomasino by nestíhal, tak sraz posunout na 12. nebo 13. hodinu, co říkáte? Pište názory kdo by radši kterou z těchto hodin, když by to bylo až v 13hodin tak by pro vás z dáleka to bylo výhodnější, pokud byste se chtěli trochu víc prospat ;-) -
David Silver 17.08.10 12:15
« Re: příběh SPZ
U nás včera to bylo bez krup... jsem říkal, tywado, támhle se přihnaly mraky jako ovád! Za několik minut se kouknu a říkám: A jé, už to tam padá... udělám pár fotek a bác, už je to i tady. Slejvák jako sviňa asi půl hodiny :yes: tady jedna z fotek, je upravená aby proudy vody šly lépe vidět, na živo to vypadalo fakt krutě :-) [odkaz]

Zrovna tu řešíme, že bychom jeli někam na víkend, ideálně někde kolem Berouna apod. Nikdy jsme nebyli na Karlštejně, Konopišti apod. Nevíte někdo o nějakém rozumném penzionu se slušnou a dlouhou postelí? ;-) :-)