Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 17.08.10 22:36
« Re: Mariánské Lázně
Ta ruina je hotel Weimar, ostuda všech zastupitelů našeho města. Hotel do kterého jezdil britský král, hotel kde byl při osvobozování štáb americké armády, hotel který symbolizoval Mariánské Lázně. Unikátní ložnice jsou jako vše ostatní rozkradeny, dům chátrá, a už mu zdá se není pomoci... [odkaz] -
Thomasino 17.08.10 22:31
« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8. - věnujte pozornost!
To rozhodně budeme!! :-) Škoda, že je to do Mariánek z Brna trochu z ruky :-(
Zrovna tu řešíme, že bychom jeli někam na víkend, ideálně někde kolem Berouna apod. Nikdy jsme nebyli na Karlštejně, Konopišti apod. Nevíte někdo o nějakém rozumném penzionu se slušnou a dlouhou postelí? ;-) :-) -
Dylan McKay 17.08.10 22:24
« Mariánské Lázně
Tak jsem se v pondělí projížděl Mariánkama, navštívil své známe, poseděl v kavárničkách, a nenápadně se chlubil autem... ;-) >:D
[odkaz]
Příští týden tam budu skoro celý, přijeďte se podívat do míst, kde klukům nekouká sláma z bot, ale tanga vašich přítelkyň... >:-[] -
Dylan McKay 17.08.10 21:54
Díky všem! Skutečně jsem si dnes Murano prohlédl, sice za šera, ale nic jsem nenašel. Kroupy lítaly asi jen metr od něj! 911tku jsem nechal v Mariánkách, přece jen jsou ještě zlověstné mraky... 8-s -
Thomasino 17.08.10 20:48
LK - díky za agitaci s posunutím srazu na 13 nebo 14 hodin ;-) :yes:
Šviháku, to máš teda dost štígro ;-) To jsi klikař. Gratulace :-) A upřímnou soustrast těm, co tolik štěstí neměli. Viděl jsem to dnes ve zprávách, chudáci auta a majitelé :-( ;-\ Zvláště ti bez pojistky :-O

Ale ono je to všude dost podobné :-(