Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
NoSwear 31.05.12 17:02
« Re: nejlepší pojišťovna
My jsme komplet u Kooperativy, kdysi dávno jsme tam šli ze známosti a díky tomu, že se vozový park doma z 1 vozu rozšířil na 4, tak máme i plno bonusů atd. Každý rok nám něco malinko slevují za věrnost a vždy vše proplatili hned a v 100% výši, bez jakéhokoli problému a snad jen 1 jsme jim museli 1 auto dovézt poškozené na nafocení, jinak to vždy řešily s autorizovaným servisem. Takže za mne pro Kooperativu zatím maximální spokojenost, ale uvidíme, až budu chtít uplatňovat nějakou blbost, což asi brzy taky přijde. :-) Jinak jsem si nechával počítat pojistku i u Directu a Český a nedostali se mi na takovou cenu, ale je to hodně individuální, jako všude záleží na koho člověk narazí. ;-) -
Ronault. 31.05.12 13:32
woody: No někdo udělal na Peugeotu asi 4 čáry po kapotě, ne až na plech. Taťka to opravoval korekční tužkou, jenže to jde vidět, hlavně když je to trochu na sluníčku. Inu černá, na ní se nic nezamaskuje.
Je to k naštvání, ale co se dá dělat.... zkusímetu pojišťovnu a uvidíme, co oni na to. -
Mireon 31.05.12 09:10
No každá pojišťovna je dobrá pokud po ní člověk nic nechce. Já jsem docela spokojen s kooperativou i když teď když jsem řešil pojistnou událost tak mě docela vytočili. Oprava stála 23000 plus 13000 za náhradní auto a oni to vypočítali na 5700. Mám na 100pro tak jsem jim řekl k čemu a oni že to musím nahlásit já z mé pojistky, že to nefunguje tak že to nahlásí viník a oni z pojistky na 100pro uhradí rozdíl. Příště budu moudřejší. Pak vše zaplatili včetně náhradního auta. -
woody-alien 31.05.12 00:30
Já jsem postupem času zjistil, že si pojišťovny svých stávajících klientů neváží a jenom lákaj k přestupům. Pokud mi pojišťovna zdraží pojištění, aniž bych způsobil škodní událost, tak s ní okamžitě končím. Takže shrnuto měním pojišťovny prakticky každý rok, pro všechna v dané době vlastněná auta, a pochopitelně nastávaj paradoxní situace, že se po čase vracím k pojišťovně už zavržené a za výrazně lepších podmínek. -
woody-alien 31.05.12 00:23
Jakou poškrábanou kapotu ? V novinkách nic nemáš. To jsou vždycky věci k nas...štvání. Mně někdo v týdnu porejpal zadní nárazník u H1. Nejspíš se otřel "koulí" tažnýho. Tak jistě, Hjondééé není Pežó, na těch jeho fluidních křivulích se ledacos ztratí... >:D , ale stejně to budu nějak muset poopravit. Měnit kvůli tomu nárazník je blbost, tak dumám jak to zakamuflovat, abych nebyl pokaždý zhrzenej jen to uvidím. -
Ronault. 31.05.12 00:15
Já jsem aktuálně u Directu, jestli jsou dobří to nevím. Jsem zvědav, asi zkusím nahlásit poškrábanou kapotu otcova Peugeotu jako vandalismus a pak se uvidí, co jsou zač.
Z druhé strany během roku jsou v pohodě. Jen po prvním roce přišla vyšší pojistka bez slev, ale stačilo zavolat a zase byla cena OK. -
Dylan McKay 30.05.12 23:26
« nejlepší pojišťovna
Je asi hloupé se ptát na nejlepší pojišťovnu, ale přece jen- s jakou jste nejvíce spokojeni?
Já mám teď všechna auta (opět) u České.
Prius jsem včera u pojišťovny Uniqua stornoval. Prostě si snad dělali prd.el. Pořád po mě něco chtěli, nejdříve fotky kvůli Cebia, které už měli, pak několikrát SPZ, kterou jsem jim opakovaně zasílal, a když jsem jim několikrát zadával doručovací adresu, vždycky všechno odeslali na trvalou adresu. Pak přišla složenka na 165 Kč že neplatím na SIPO, pak 3% navýšení platby kvůli složenkám a v neposlední řadě zvýšení pojistky během roku o bezmála 600 Kč.
Doufám, že mám od nich už pokoj.
"Naseršťovna Uniqua, umíme sr.át lidi." :-!

Ale jak na moje ex 944 S2, tak na Boxstra když vezmu normální ceny pojišťoven tak Direct se svojí masivní reklamou jak jsou levní dopadl hůře než ostatní konkurence, ověřoval jsem si to i telefonicky u nich na lince a nedokázali mi dát odpověď na to, proč jsou tak drazí když tvrdí že jsou s cenou až o 20% levnější než konkurence...