Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 31.05.12  19:28

« Re: nejlepší pojišťovna

Na minulém Porsche jsem měl smlouvu u Alianz a teď mám u Kooperativy vip smlouvičku od známého takže platím velmi dobrou cenu
    Ale jak na moje ex 944 S2, tak na Boxstra když vezmu normální ceny pojišťoven tak Direct se svojí masivní reklamou jak jsou levní dopadl hůře než ostatní konkurence, ověřoval jsem si to i telefonicky u nich na lince a nedokázali mi dát odpověď na to, proč jsou tak drazí když tvrdí že jsou s cenou až o 20% levnější než konkurence...
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 31.05.12  17:02

My jsme komplet u Kooperativy, kdysi dávno jsme tam šli ze známosti a díky tomu, že se vozový park doma z 1 vozu rozšířil na 4, tak máme i plno bonusů atd. Každý rok nám něco malinko slevují za věrnost a vždy vše proplatili hned a v 100% výši, bez jakéhokoli problému a snad jen 1 jsme jim museli 1 auto dovézt poškozené na nafocení, jinak to vždy řešily s autorizovaným servisem. Takže za mne pro Kooperativu zatím maximální spokojenost, ale uvidíme, až budu chtít uplatňovat nějakou blbost, což asi brzy taky přijde. :-) Jinak jsem si nechával počítat pojistku i u Directu a Český a nedostali se mi na takovou cenu, ale je to hodně individuální, jako všude záleží na koho člověk narazí. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 31.05.12  13:32

woody: No někdo udělal na Peugeotu asi 4 čáry po kapotě, ne až na plech. Taťka to opravoval korekční tužkou, jenže to jde vidět, hlavně když je to trochu na sluníčku. Inu černá, na ní se nic nezamaskuje.
    Je to k naštvání, ale co se dá dělat.... zkusímetu pojišťovnu a uvidíme, co oni na to.
  • « 00 Reagovat !

foto Mireon

Mireon 31.05.12  09:10

No každá pojišťovna je dobrá pokud po ní člověk nic nechce. Já jsem docela spokojen s kooperativou i když teď když jsem řešil pojistnou událost tak mě docela vytočili. Oprava stála 23000 plus 13000 za náhradní auto a oni to vypočítali na 5700. Mám na 100pro tak jsem jim řekl k čemu a oni že to musím nahlásit já z mé pojistky, že to nefunguje tak že to nahlásí viník a oni z pojistky na 100pro uhradí rozdíl. Příště budu moudřejší. Pak vše zaplatili včetně náhradního auta.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 31.05.12  00:30

Já jsem postupem času zjistil, že si pojišťovny svých stávajících klientů neváží a jenom lákaj k přestupům. Pokud mi pojišťovna zdraží pojištění, aniž bych způsobil škodní událost, tak s ní okamžitě končím. Takže shrnuto měním pojišťovny prakticky každý rok, pro všechna v dané době vlastněná auta, a pochopitelně nastávaj paradoxní situace, že se po čase vracím k pojišťovně už zavržené a za výrazně lepších podmínek.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 31.05.12  00:23

Jakou poškrábanou kapotu ? V novinkách nic nemáš. To jsou vždycky věci k nas...štvání. Mně někdo v týdnu porejpal zadní nárazník u H1. Nejspíš se otřel "koulí" tažnýho. Tak jistě, Hjondééé není Pežó, na těch jeho fluidních křivulích se ledacos ztratí... >:D , ale stejně to budu nějak muset poopravit. Měnit kvůli tomu nárazník je blbost, tak dumám jak to zakamuflovat, abych nebyl pokaždý zhrzenej jen to uvidím.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 31.05.12  00:15

Já jsem aktuálně u Directu, jestli jsou dobří to nevím. Jsem zvědav, asi zkusím nahlásit poškrábanou kapotu otcova Peugeotu jako vandalismus a pak se uvidí, co jsou zač.

Z druhé strany během roku jsou v pohodě. Jen po prvním roce přišla vyšší pojistka bez slev, ale stačilo zavolat a zase byla cena OK.
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 31.05.12  00:13

Všichni od nás jsou u České pojišťovny a maximální spokojenost :-) Já bych určitě neměnil za tu cenu kterou mám >:D
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.05.12  23:26

« nejlepší pojišťovna

Je asi hloupé se ptát na nejlepší pojišťovnu, ale přece jen- s jakou jste nejvíce spokojeni?
    Já mám teď všechna auta (opět) u České.
    Prius jsem včera u pojišťovny Uniqua stornoval. Prostě si snad dělali prd.el. Pořád po mě něco chtěli, nejdříve fotky kvůli Cebia, které už měli, pak několikrát SPZ, kterou jsem jim opakovaně zasílal, a když jsem jim několikrát zadával doručovací adresu, vždycky všechno odeslali na trvalou adresu. Pak přišla složenka na 165 Kč že neplatím na SIPO, pak 3% navýšení platby kvůli složenkám a v neposlední řadě zvýšení pojistky během roku o bezmála 600 Kč.
    Doufám, že mám od nich už pokoj.

"Naseršťovna Uniqua, umíme sr.át lidi." :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 26.05.12  12:52

« Re: Renault Alpine video

>:D čo tam lístok, ale trúbením ti naznačovali, že máš špinavé okno a neočistil si ho >:-[] som sa z tej tvojej taktiky smial celou cestou domov, keď sa niekto na mňa nalepil >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 26.05.12  08:10

Ahoj! Teď ráno mi kolem okna letěl můj parkovací lístek, v pondělí by měl letět kolem vás... >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 26.05.12  07:16

dylan ďakujeme za skvelý deň, škoda len toho vína, som to nedomyslel, ale co mám dělat, pos.rat se ? >:D
    a brende odkáž, že vďaka tym kávam nemôžem spať ešte ani teraz, zato kelly zaspala hneď za prahou >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 25.05.12  22:01

Vypadá naprosto senzačně :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 25.05.12  19:52

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 25.05.12  10:29

« Re: Renault Alpine již tento víkend!

A je to tady! [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 25.05.12  06:10

« Renault Alpine již tento víkend!

Renault slíbil, že na F1 v Monaku představí prototyp dvacet let očekávaného modelu Alpine!

A ke všemu tomu strávím víkend s Brandonem... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 24.05.12  21:27

« Re: Kysky = driver

otázka spojka a pak otázka převodovka jsou takový trochu složitější.
  • « 00 Reagovat !

foto talio2

talio2 24.05.12  21:13

všechny jsou lehký ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 24.05.12  20:02

Mě se ptal na jednu, Zrovna na tu co jsem uměl úplně nejlíp >:D = ABS
  • « 00 Reagovat !

foto talio2

talio2 24.05.12  19:38

mě se na technický otázky nikdo nikdy neptal >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…