Porsche 911 (švihák lázeňský)
David Silver 22.08.10 09:41
« Re: černá nebo šedá?
Šedá :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
Jinak na houby, tedka rostou všude. My včera jeli na kolech přes jeden les, už takový 2km za závorou, takže máokdo tam půjde takovou "dálku" když neví jestli tam něco bude, to jsme jeli do kopce, dívám se vedle sebe a jeden pravák na druhým, suchohřiby a další... nesbírali jsme, ale tam by se vyplatilo zajet, jako jeden velkej koší by stačila nějaká dodávka :-! -
Martin911Turbo 22.08.10 09:15
« Re: Re: černá nebo šedá?
No kombinace bílé auto vs černá kola, je v současnosti in. Ovšem já dávám přednost klasice a to černá metalíza, černá kola to je ovšem jiná né každá se k černé karoserii hodí, byl bych spíše pro alu v zajímavé povrchovce k té černé. Ale jak se říká sto názorů sto chutí >:D -
Martin911Turbo 22.08.10 09:03
« Re: Re: černá nebo šedá?
Šviháku s telefonem jsem max spokojený. Vzhled, řemeslné zpracování na 1. Telefon uživatelsky jednoduchý, avšak má wifi, super foťák, paměťovky, melodie, tapety samo přizpůsobíš, perfektní audio i videopřehrávač a to hlavní má jej jen pár lidí v čr ;-) -
Dylan McKay 21.08.10 23:08
« černá nebo šedá?
Dnes jsem se bavil s kamarádama. Všem se auto líbí tak jak je, až na jednoho. Ten říká, že by folii sundal, a auto nechal černo černý. Vypadalo by takhle (odmyslete Turbo): [odkaz]
Vypadá to sice zajímavě, ale vím, že černý auto není žádná výhra.
Co vy na to? -
Dylan McKay 21.08.10 23:01
« Re: fotosoutěž
Martine, jsi spokojen? Já nevím, současný telefon mě už pěkně se.re. Přátelé si dělají srandu, jak mám našlapaný telefon, ale přitom si do něj nikdy nenahraju žádný vyzvánění, natož fotky, neobtěžuju se ani nastavením MMS. Já totiž nesnáším telefonování. Chtěl bych užitečný telefon, který má v sobě třeba otvírák na lahve nebo lžíci na obouvání...

Tož jsme se zase jednou s Kyskym sešli na tom našem ícéqé a napadlo nás co takhle nějakej srázek se všema z MACZ? Brňáky jen tak neuvidíme, Pražáky jak by smet a do Humpolce to máme stejně z ruky všichni.
Co třeba v sobotu sraz v 13:00 v Humpolci a zajít společně na oběd a pokecat?
Den - sobota 28.8.2010
Čas - 13:00
Místo - [[odkaz]
Oběd zde - [[odkaz] (maj tam aj křídla )
Přihlášení uživatelé:
-----------------
ghotic.ghotic( s manželkou )
LamboKysky
Certina (eventuelně)
Feferonka (?)
Mojito (?)
Legolas
Takže místo i hodina jsou jisté
SRAZ SE TEDY KONÁ 28.8.2010 VE 13:00 V HUMPOLECKÉ RESTAURACI PAPAS GARGEN ( [[odkaz] )
Co jsem se tak ptal, tak na parkovišti před restaurací by mělo být pro 15 aut určitě místo...
TAKŽE SRAZ ZDE!!!!!! [[odkaz]