Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Chari

Chari 23.08.10  18:54

« Re: reklama na auto ESA

Firefox + doplňed Adblock plus ;-) Reklamu na netu už jsem hoooodně dlouho neviděl a pokud se náááhodou stane, že to nějakou nezachytí, tak se dá zablokovat ručně, stačí na ní najet myší a objeví se "Blokovat" a máte klid. Doporučuju, jsem max spokojenej, a že je tu reklama na Esa díky tomu ani nevim :-)
  • « 00 Reagovat !

foto m-z-

m.z. 23.08.10  17:43

« Re: spotřeba I.

Otazník u mé osoby je čím dál, tím menší :-! Chci dorazit, pokud mě nepřejede parní válec.
    Šviháku, máš luxusní spotřebu, jezdíš, jak si zvyklý, nebo trošku ho šetříš?
    A jaké máš reakce okolí, při projíždění odboček bokem?
    Já mám takové: týnejdžři mávají, důchodci taky, ale pěstičkami >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 23.08.10  17:42

« Re: reklama na auto ESA

Veselyt: naprostej souhlas, pěkně nahovno reklama. Vyleze pokaždý když jdu z nějaký stránky na MACZ... akorát to člověka se.re a určitě si lidi tu stránku prohlídnou když kliknou na zavřít a ono to načte jejich stránky, akorát kliknou znova na křížek a leda budou mín sem chodit aby se s tim nemuseli sr.át
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 23.08.10  17:38

« reklama na auto ESA

nesnáším tu deb*lní reklamu na auto esa!!! proč to musí být takhle zprasený? dokud se nezavře tak se mi neobjeví stránka s MACZ a když kliknu na zavřít či křížek tak z 80% kliků ten nápis jen krásně blikne ale stánka stojí vesele dál a reklama stále blokuje... hlavně že tam vidím nějaký roz*ebaný bílý octávky za 100tis o který mám fakt zájem.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 23.08.10  16:25

Jacoppo: >:D no je fakt že my jak máme ovládání oken, mlhovky, blinkry a vytápění okna nebezpečně blízko tak asi týden zpátky jsme jeli nad Kolín a to bylo tak 30°C a já že si v Kolíně stáhnu okýnko, stáhnul jsem a nechtěně jsem nevědomky zapnul vytápění kufrovýho okna, po pár km říkáme: to není možný venku je větší vedro jak tady nebo co. A najednou si taťka všiml svítící kontrolky vytápění okna >:D tak jsme si trošku ohřáli vzdoušek >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Jacoppo

Jacoppo 23.08.10  16:08

oni sou ty tlacitka neprijemne vedle sebe bohuzel...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 23.08.10  16:03

>:D >:D >:D >:D zajímavej omyl! :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Jacoppo

Jacoppo 23.08.10  15:43

Tak to ti pak pučim JAGa asi když tak rád jezdíš na bok... sem si místo zapnutí vystražek vypnul ASC a jednu zatáčku sem vzal totál bokem s ulítlym zadkem... už nikdy více >:D na umření sem moc mladej :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.08.10  10:05

Tak to už si pomalu měň nick na "drifťák lázeňský"... :-O >:D
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.08.10  09:43

« spotřeba I.

Ahoj přátelé. Užívám si jízdu autem, už si k němu dovoluju víc, pár křižovatek jsem zkusil bokem... ;-) Je zvláštní, jak se člověk mění. Celý dosavadní život jsem byl proti zadokolkám, a teď v nich spatřuju zábavu.
    Spotřeba na okreskách se pohybuje na 8,6 litru, celková už 9,5 litru. Max rychlost jsem dal zatím 220, ale v týdnu se dostanu do Německa...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 23.08.10  08:13

« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8. 13:00 PAPAS GARDEN

Ghotic: >:D >:D no, když si vzpomenu jak jsi mi vyprávěl když přišli zákazníci a kuchař byl zrovna v čudu... >:D "Kdo to dělal?" >:D

Zino: kdybys jel z Liberce přes Kolín atd možná bys mě potkal. ale né ve školní rok >:D ;-) a kdybys za Ghoticem přijel o víkendu... tak jak on říká, to bych taky zašel. Ánebo, že bych zajel? ;-\ :-) To bych dal s Doblóm přes město :yes: :-! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Honza-Micka

Honza Mička 23.08.10  02:10

jenze prave tu moji jsi nikdy v realu nevidel,protoze to by byla takova bomba,ze by Ti zacaly krvacet oci >:D >:D jenom pockejte po oprave,to pak bude zase lestenka ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 23.08.10  02:09

Rexton: Tak teda abych přiznal pravdu. Mě se srnky vyhábají proto, že ten můj pekelný stroj má tak sportovní zvuk, mimochodem občas při přeřazení i střílí z výfuku (nekecám >:D ), že raději utíkají.

To před HTP utíkají proto, že mají strach, že dle zvuku jede šicí stroj >:-[] >:D

gh.gh.: Já si koupil nějaké jiné H4 a teda na dálkače svítí hodně dobře, ale tlumeně normálně. Celkově na to kašlu. CO se týče světel, tak mě moc mile překvapila právě ta Fabia II, co má Rexton. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Honza-Micka

Honza Mička 23.08.10  02:05

lary fary,spis kvuli spatne izolaci motoru zahrivas vsechno kolem ceho jedes a proto se ti zdaji,ze jsou ty zvirata cervenejsi,Ty termo. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ghotic-ghotic-new-Mazlik-

ghotic.ghotic(new Mazlík) 23.08.10  02:04

Vidíš jak se vyplatí diskuse na MACZ... Připomíná Ti důležité věci... Mě teď taky problikávaj ale přijde mi že ty H7 svítěj fakt víc a jestli koupím ty osramy silver night... Jen ta cena a životnost :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 23.08.10  02:01

Rexton: Samozřejmě, Faťan má termokameru a tak vidíš srnky i v noci. >:-[] ... proto nepotřebuje žádné deformační zony >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 23.08.10  02:00

ghotic: Tak to ti nevěřim, protože 306 nemá nijak excelentní světla, odzkoušeno. Fáčko mělo lepší světla než třeba Felície. Samozřejmě, pak už srovnání s novými auty typu Fabia II atd, to už je přecejen rozdíl, ale 306 verzus Favorit, to je z louže do bláta.
    Podstatou u těch starých aut je mít světla dobře seřízená. Já je mám teď spíše hůře, protože když jsem je měnil za ta s černou "optikou", tak jsem je neseřizoval, ale pamatuju si, že když jsem ještě jezdil s předešlým Favoritem, kde světla seřizoval děda sám, tak na mě protijedoucí auta blikala, že mám zaplé dalkáče... pak jsem na ně zapl dalkáče a pochopili, že ne >:-[] >:D >:D

To mi připomíná, že jsem si chtěl odborně seřídit světla! 8-s >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Honza-Micka

Honza Mička 23.08.10  01:56

Ron:bud klidny,fatan ti nikdy nepojede tak rychel,aby se neco stalo.. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ghotic-ghotic-new-Mazlik-

ghotic.ghotic(new Mazlík) 23.08.10  01:52

Já když jsem z Fava přešel do 306 tak jsem ze začátku vůbec nedával dálkový protože ty tlumený svítili jak u Fava dálky >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 23.08.10  01:50

ghotic: Mě narazila pro změnu do předešlého Fanouše z boku, takže taky se nic nestalo, ale jak jsem viděl fotky Co-pilotova Clia, kamarádovu 306 nebo jak popisoval Thomasino odrovnaného nového Civica po srážce s divočákem na dálnici, tak mě v noci tohle povědomí hodně brzdí. Pokud to jde a nejede v protisměru auto, tak alespoň zapínám mlhovky, které trochu více svítí do boku...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…