Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Chari 23.08.10 18:54
« Re: reklama na auto ESA
Firefox + doplňed Adblock plus ;-) Reklamu na netu už jsem hoooodně dlouho neviděl a pokud se náááhodou stane, že to nějakou nezachytí, tak se dá zablokovat ručně, stačí na ní najet myší a objeví se "Blokovat" a máte klid. Doporučuju, jsem max spokojenej, a že je tu reklama na Esa díky tomu ani nevim :-) -
m.z. 23.08.10 17:43
« Re: spotřeba I.
Otazník u mé osoby je čím dál, tím menší :-! Chci dorazit, pokud mě nepřejede parní válec.
Šviháku, máš luxusní spotřebu, jezdíš, jak si zvyklý, nebo trošku ho šetříš?
A jaké máš reakce okolí, při projíždění odboček bokem?
Já mám takové: týnejdžři mávají, důchodci taky, ale pěstičkami >:D -
David Silver 23.08.10 17:42
« Re: reklama na auto ESA
Veselyt: naprostej souhlas, pěkně nahovno reklama. Vyleze pokaždý když jdu z nějaký stránky na MACZ... akorát to člověka se.re a určitě si lidi tu stránku prohlídnou když kliknou na zavřít a ono to načte jejich stránky, akorát kliknou znova na křížek a leda budou mín sem chodit aby se s tim nemuseli sr.át -
Chuck Norris 23.08.10 17:38
« reklama na auto ESA
nesnáším tu deb*lní reklamu na auto esa!!! proč to musí být takhle zprasený? dokud se nezavře tak se mi neobjeví stránka s MACZ a když kliknu na zavřít či křížek tak z 80% kliků ten nápis jen krásně blikne ale stánka stojí vesele dál a reklama stále blokuje... hlavně že tam vidím nějaký roz*ebaný bílý octávky za 100tis o který mám fakt zájem. -
David Silver 23.08.10 16:25
« Re: spotřeba I.
Jacoppo: >:D no je fakt že my jak máme ovládání oken, mlhovky, blinkry a vytápění okna nebezpečně blízko tak asi týden zpátky jsme jeli nad Kolín a to bylo tak 30°C a já že si v Kolíně stáhnu okýnko, stáhnul jsem a nechtěně jsem nevědomky zapnul vytápění kufrovýho okna, po pár km říkáme: to není možný venku je větší vedro jak tady nebo co. A najednou si taťka všiml svítící kontrolky vytápění okna >:D tak jsme si trošku ohřáli vzdoušek >:D -
Dylan McKay 23.08.10 09:43
« spotřeba I.
Ahoj přátelé. Užívám si jízdu autem, už si k němu dovoluju víc, pár křižovatek jsem zkusil bokem... ;-) Je zvláštní, jak se člověk mění. Celý dosavadní život jsem byl proti zadokolkám, a teď v nich spatřuju zábavu.
Spotřeba na okreskách se pohybuje na 8,6 litru, celková už 9,5 litru. Max rychlost jsem dal zatím 220, ale v týdnu se dostanu do Německa... -
David Silver 23.08.10 08:13
« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8. 13:00 PAPAS GARDEN
Ghotic: >:D >:D no, když si vzpomenu jak jsi mi vyprávěl když přišli zákazníci a kuchař byl zrovna v čudu... >:D "Kdo to dělal?" >:D
Zino: kdybys jel z Liberce přes Kolín atd možná bys mě potkal. ale né ve školní rok >:D ;-) a kdybys za Ghoticem přijel o víkendu... tak jak on říká, to bych taky zašel. Ánebo, že bych zajel? ;-\ :-) To bych dal s Doblóm přes město :yes: :-! >:-[] -
Ronault. 23.08.10 02:09
Rexton: Tak teda abych přiznal pravdu. Mě se srnky vyhábají proto, že ten můj pekelný stroj má tak sportovní zvuk, mimochodem občas při přeřazení i střílí z výfuku (nekecám >:D ), že raději utíkají.
To před HTP utíkají proto, že mají strach, že dle zvuku jede šicí stroj >:-[] >:D
gh.gh.: Já si koupil nějaké jiné H4 a teda na dálkače svítí hodně dobře, ale tlumeně normálně. Celkově na to kašlu. CO se týče světel, tak mě moc mile překvapila právě ta Fabia II, co má Rexton. :yes: -
ghotic.ghotic(new Mazlík) 23.08.10 02:04
Vidíš jak se vyplatí diskuse na MACZ... Připomíná Ti důležité věci... Mě teď taky problikávaj ale přijde mi že ty H7 svítěj fakt víc a jestli koupím ty osramy silver night... Jen ta cena a životnost :-( -
Ronault. 23.08.10 02:00
ghotic: Tak to ti nevěřim, protože 306 nemá nijak excelentní světla, odzkoušeno. Fáčko mělo lepší světla než třeba Felície. Samozřejmě, pak už srovnání s novými auty typu Fabia II atd, to už je přecejen rozdíl, ale 306 verzus Favorit, to je z louže do bláta.
Podstatou u těch starých aut je mít světla dobře seřízená. Já je mám teď spíše hůře, protože když jsem je měnil za ta s černou "optikou", tak jsem je neseřizoval, ale pamatuju si, že když jsem ještě jezdil s předešlým Favoritem, kde světla seřizoval děda sám, tak na mě protijedoucí auta blikala, že mám zaplé dalkáče... pak jsem na ně zapl dalkáče a pochopili, že ne >:-[] >:D >:D
To mi připomíná, že jsem si chtěl odborně seřídit světla! 8-s >:-[] >:D -
Ronault. 23.08.10 01:50
ghotic: Mě narazila pro změnu do předešlého Fanouše z boku, takže taky se nic nestalo, ale jak jsem viděl fotky Co-pilotova Clia, kamarádovu 306 nebo jak popisoval Thomasino odrovnaného nového Civica po srážce s divočákem na dálnici, tak mě v noci tohle povědomí hodně brzdí. Pokud to jde a nejede v protisměru auto, tak alespoň zapínám mlhovky, které trochu více svítí do boku...