Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 23.08.10 21:42
« folie II.
Auto jsem dnes předal "sousedům". Zrcátka a pruh mezi výfuky už jsou v karbonu, auto to nijak nerozhodilo, zrcátka jsou samostatným dílem, vycházejícím z tmavé plochy (páni, píšu jako encyklopedie).
Kliky zatím nechávám být, bojím se aby to nebyla pěst na oko.
Rovnou byly provedený drobné úpravy folie. Já už toho jihlavskýho Ježka nebudu pít! >:D -
Dylan McKay 23.08.10 21:38
« Re: spotřeba I.
Ahoj. Jezdím teď rychleji než s SUV. Ty jsem držel na limitu povolených rychlostí, nebudu psát kolik, aby mi to nespočítal nějakej kolík... ;-)
Tenhle článek vypovídá o Carreře hodně, naprosto mu věřím: [odkaz]
Jak psal sám s-mike: "Stejně jednou skončíte u 911tek!" Já bych jí fakt ze srdce každýmu přál, myslím, že jsem konečně objevil dokonalé auto, a myslím, že to není má poslední 911tka. -
Chari 23.08.10 20:04
« Re: reklama na auto ESA
Já už si to moc nepamatuju jak se to instaluje, ale když se restartuje FF, tak to hodí ne stránku ABP a tam se musí jen něco potvrdit. Jinak by to mělo šlapat hned. A filtruje to i ty stupidní reklamy na začátku videí na novinky.cz, takže max spokojenost :-) -
Chari 23.08.10 18:54
Firefox + doplňed Adblock plus ;-) Reklamu na netu už jsem hoooodně dlouho neviděl a pokud se náááhodou stane, že to nějakou nezachytí, tak se dá zablokovat ručně, stačí na ní najet myší a objeví se "Blokovat" a máte klid. Doporučuju, jsem max spokojenej, a že je tu reklama na Esa díky tomu ani nevim :-) -
m.z. 23.08.10 17:43
Otazník u mé osoby je čím dál, tím menší :-! Chci dorazit, pokud mě nepřejede parní válec.
Šviháku, máš luxusní spotřebu, jezdíš, jak si zvyklý, nebo trošku ho šetříš?
A jaké máš reakce okolí, při projíždění odboček bokem?
Já mám takové: týnejdžři mávají, důchodci taky, ale pěstičkami >:D -
David Silver 23.08.10 17:42
Veselyt: naprostej souhlas, pěkně nahovno reklama. Vyleze pokaždý když jdu z nějaký stránky na MACZ... akorát to člověka se.re a určitě si lidi tu stránku prohlídnou když kliknou na zavřít a ono to načte jejich stránky, akorát kliknou znova na křížek a leda budou mín sem chodit aby se s tim nemuseli sr.át -
Chuck Norris 23.08.10 17:38
« reklama na auto ESA
nesnáším tu deb*lní reklamu na auto esa!!! proč to musí být takhle zprasený? dokud se nezavře tak se mi neobjeví stránka s MACZ a když kliknu na zavřít či křížek tak z 80% kliků ten nápis jen krásně blikne ale stánka stojí vesele dál a reklama stále blokuje... hlavně že tam vidím nějaký roz*ebaný bílý octávky za 100tis o který mám fakt zájem. -
David Silver 23.08.10 16:25
Jacoppo: >:D no je fakt že my jak máme ovládání oken, mlhovky, blinkry a vytápění okna nebezpečně blízko tak asi týden zpátky jsme jeli nad Kolín a to bylo tak 30°C a já že si v Kolíně stáhnu okýnko, stáhnul jsem a nechtěně jsem nevědomky zapnul vytápění kufrovýho okna, po pár km říkáme: to není možný venku je větší vedro jak tady nebo co. A najednou si taťka všiml svítící kontrolky vytápění okna >:D tak jsme si trošku ohřáli vzdoušek >:D

Těším se na fotos :yes: :-) Myslím si, že kliky jak jsou šedý a pod nima je to černý, tak t ovypadá dobře, myslím že i líp jak kdyby byly taky černý/v karbonu