Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Chari 23.08.10 21:55
« Re: spotřeba I.
Jo ten článek znám. Ono je obecně známo, že 911 žere celkem málo. Ale i tak mě to překvapilo, čekal jsem že to je nějaká eko jízda a při normální jízdě + semtam nějakej ten plnej knedlík a spotřeba cca 13. Tohle mi doslova vyvalilo oči z důlků. Respect ;-) :yes: -
Dylan McKay 23.08.10 21:42
« folie II.
Auto jsem dnes předal "sousedům". Zrcátka a pruh mezi výfuky už jsou v karbonu, auto to nijak nerozhodilo, zrcátka jsou samostatným dílem, vycházejícím z tmavé plochy (páni, píšu jako encyklopedie).
Kliky zatím nechávám být, bojím se aby to nebyla pěst na oko.
Rovnou byly provedený drobné úpravy folie. Já už toho jihlavskýho Ježka nebudu pít! >:D -
Dylan McKay 23.08.10 21:38
« Re: spotřeba I.
Ahoj. Jezdím teď rychleji než s SUV. Ty jsem držel na limitu povolených rychlostí, nebudu psát kolik, aby mi to nespočítal nějakej kolík... ;-)
Tenhle článek vypovídá o Carreře hodně, naprosto mu věřím: [odkaz]
Jak psal sám s-mike: "Stejně jednou skončíte u 911tek!" Já bych jí fakt ze srdce každýmu přál, myslím, že jsem konečně objevil dokonalé auto, a myslím, že to není má poslední 911tka. -
Chari 23.08.10 20:04
« Re: reklama na auto ESA
Já už si to moc nepamatuju jak se to instaluje, ale když se restartuje FF, tak to hodí ne stránku ABP a tam se musí jen něco potvrdit. Jinak by to mělo šlapat hned. A filtruje to i ty stupidní reklamy na začátku videí na novinky.cz, takže max spokojenost :-)