Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 10.06.12 13:04
« Re: Kam s mobilem v autě?
Já teda mám mobil buď v kapse, když je to kratší trasa, když je to delší trasa a potřebuju navigovat, tak v držáku a nebo když mám jeany a kapsa je úzká, tak končí v přihrádce bez obalu. Obal jsem přemýšlel, ale pokaždé to stejně skončí poškrábaným mobilem tak či tak a mobil je spotřebák... -
David Silver 10.06.12 09:37
« Re: Kam s mobilem v autě?
Děkuji za tvé řešení, i za gratulaci ;-) A já bych se až tak moc nebál těch prvních 100 000km. Ikdyž nikde nevíš jakýho id.io.ta na silnici potkáš... Nejsem žádný šílenec a nevadí mi když jsem někde (třeba koncert) a nemůžu si dát ani pivo, takže pod vlivem řízení u mě nehrozí, jako u Evy. -
David Silver 10.06.12 07:55
« Kam s mobilem v autě?
Ahojte,
ještě jsem nezačal ani jezdit (snad už v pátek řidičák bude), ale už řeším problémy. Teď například kam s mobilem v autě. Protože nevím, jestli si koupit držák na mobil nebo jenom pouzdro aby se v autě někde neomlátil.
Otázka na Vás, kamarádi - Kam odkládáte mobil v autě?
1. Držák na palubce
2. Některá přihrádka
3. Jiný způsob (jaký) -
Mates81 09.06.12 07:19
« Re: Euro 2012
Velice pěkně situaci kolem Baroše zhodnotil Jaromír Bosák.... >:-[] >:-[]
Jaromír Bosák v rozhovoru pro Týden kritizoval Milana Baroše. Strhla se na něj z preprezentačního týmu obrovská kritika, podle mě má ale 100% pravdu ;) No posuďte sami.
„Nemám strach o obranu, zálohu, ti kluci tam mají formu, ale ten útok… Kdo dá gól? Baroš? Všichni vzpomínáme na rok 2004, kdy byl nejlepším střelcem Eura. Jenže tehdy byl rychlej. To je osm let zpátky. Teď už neuteče. Třeba Theo Gebre Selassie ho na padesáti metrech podle mě předběhne tak o deset. Baroš zahrál slušný zápas s Černou Horou v baráži. Ale to je málo na útočníka jeho formátu. I když - co je vlastně Barošův formát? Galatasaray Istanbul, kde hraje? No nevím.
V Česku je na Baroše alergie. Prostě to tak je. Za sebe řeknu, že mi je jedno, jestli se kluk ožere, když má dovolenou. Ať si dá patnáct piv denně. Ale pokud je to při reprezentačním srazu, s tím mám problém. Nebo trhání obleků. Lidi to strašně naštve. Dobře, fotbalisté postoupili na Euro. Ale většina lidí si řekne: roztrhají oblek, na který já bych vydělával měsíc. To prostě provokuje. A špatná je i komunikace. V reprezentační smlouvě mají třeba v Německu všichni povinnost dávat rozhovory. Baroš dal za tuto sezonu tak dvakrát. On si neuvědomuje, že nedává interview novinářům, které nesnáší, ale fanouškům, které zajímá jeho názor. A když je arogantní vůči novinářům, je arogantní vůči fanouškům. I když ten zápas maximálně podělá, měl by se zastavit v mixzóně. Přál bych mu vidět Sergio Ramose, který nedal rozhodující penaltu v semifinále Ligy mistrů mezi Realem a Bayernem. Ale stejně byl hodinu a půl v mixzóně. Neexistovalo, že by tam z naštvání nešel. Milan to má jasně dané: novináři jsou nepřátelé. Ale nepřítel není ten, kdo popíše skutečnost. A jakmile položíte kritickou otázku, jste nepřítel. Proč? Vždyť je to diskuse. Ať se obhájí. Argumentuje. A ne, že dotyčného pošle do pr...“ -
-
Dylan McKay 08.06.12 22:49
Ahoj! :-)
Několikrát jsme o vás mluvili, jestli jste v ČR, že bysme se přijeli podívat!
Švihák roste, miminko už je pryč, veškerý volný čas věnuju jemu. Na ženu jsem hrdej, hodně toho za poslední měsíce dokázala.
Strašně rádi vás uvidíme, mám docela dobré doutníky! ;-) -
jjar 08.06.12 22:40
Srdečně Tě zdravím Šviháku Mc Kay. Dlouho jsme se neviděli a neslyšeli. Ty jsi mezitím stačil změnit jméno a několik aut a (jak se dočítám) se chystáš na další změnu. Šviháček už bude docela mužský a teď Ti nastávají ty nejlepší roky s ním. Pozdravuj též svou půvabnou ženu a snad se ještě někdy uvidíme. Jjar