Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto welder1

welder1 10.06.12  20:09

« Re: Kam s mobilem v autě?

Většinou mám mobil v popelníku( jsem nekuřák),v Mondeu je vedle ruční brzdy,nebo v držáku,kam ho dávám když potřebuji navigaci
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 10.06.12  13:04

Já teda mám mobil buď v kapse, když je to kratší trasa, když je to delší trasa a potřebuju navigovat, tak v držáku a nebo když mám jeany a kapsa je úzká, tak končí v přihrádce bez obalu. Obal jsem přemýšlel, ale pokaždé to stejně skončí poškrábaným mobilem tak či tak a mobil je spotřebák...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 10.06.12  10:41

Dylan: >:D >:D >:D >:D Tak to je hodně zajímavá varianta >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 10.06.12  10:13

Ahoj, tomu jsem nikdy nevěnoval pozornost. Naopak si nenechám ujít to dobrodružství ten mobil pak po autě hledat. Prakticky mám pokaždé radost z "nového" mobilu... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 10.06.12  09:37

Děkuji za tvé řešení, i za gratulaci ;-) A já bych se až tak moc nebál těch prvních 100 000km. Ikdyž nikde nevíš jakýho id.io.ta na silnici potkáš... Nejsem žádný šílenec a nevadí mi když jsem někde (třeba koncert) a nemůžu si dát ani pivo, takže pod vlivem řízení u mě nehrozí, jako u Evy.
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 10.06.12  09:25

Jestli si děláš statistiku, tak u mě je za bé /2/ správně! ;-) Hoj! A gratuluju a bacha na prvních 100 000km, víš jak dopadla Farna! :-)
  • 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 10.06.12  07:55

« Kam s mobilem v autě?

Ahojte,
    ještě jsem nezačal ani jezdit (snad už v pátek řidičák bude), ale už řeším problémy. Teď například kam s mobilem v autě. Protože nevím, jestli si koupit držák na mobil nebo jenom pouzdro aby se v autě někde neomlátil.

Otázka na Vás, kamarádi - Kam odkládáte mobil v autě?
    1. Držák na palubce
    2. Některá přihrádka
    3. Jiný způsob (jaký)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 09.06.12  07:27

« Re: Euro 2012

Já tedy fotbal nesleduju, ale včera byla děsná především naše obrana, Čech byl na Rusy sám.
    Baroš nebyl špatnej, ale ruská zeď ho nepustila...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 09.06.12  07:22

Neříkali náhodou, že Čech se hejbal jako ruská panenka Matroška? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 09.06.12  07:19

Velice pěkně situaci kolem Baroše zhodnotil Jaromír Bosák.... >:-[] >:-[]

Jaromír Bosák v rozhovoru pro Týden kritizoval Milana Baroše. Strhla se na něj z preprezentačního týmu obrovská kritika, podle mě má ale 100% pravdu ;) No posuďte sami.

„Nemám strach o obranu, zálohu, ti kluci tam mají formu, ale ten útok… Kdo dá gól? Baroš? Všichni vzpomínáme na rok 2004, kdy byl nejlepším střelcem Eura. Jenže tehdy byl rychlej. To je osm let zpátky. Teď už neuteče. Třeba Theo Gebre Selassie ho na padesáti metrech podle mě předběhne tak o deset. Baroš zahrál slušný zápas s Černou Horou v baráži. Ale to je málo na útočníka jeho formátu. I když - co je vlastně Barošův formát? Galatasaray Istanbul, kde hraje? No nevím.

V Česku je na Baroše alergie. Prostě to tak je. Za sebe řeknu, že mi je jedno, jestli se kluk ožere, když má dovolenou. Ať si dá patnáct piv denně. Ale pokud je to při reprezentačním srazu, s tím mám problém. Nebo trhání obleků. Lidi to strašně naštve. Dobře, fotbalisté postoupili na Euro. Ale většina lidí si řekne: roztrhají oblek, na který já bych vydělával měsíc. To prostě provokuje. A špatná je i komunikace. V reprezentační smlouvě mají třeba v Německu všichni povinnost dávat rozhovory. Baroš dal za tuto sezonu tak dvakrát. On si neuvědomuje, že nedává interview novinářům, které nesnáší, ale fanouškům, které zajímá jeho názor. A když je arogantní vůči novinářům, je arogantní vůči fanouškům. I když ten zápas maximálně podělá, měl by se zastavit v mixzóně. Přál bych mu vidět Sergio Ramose, který nedal rozhodující penaltu v semifinále Ligy mistrů mezi Realem a Bayernem. Ale stejně byl hodinu a půl v mixzóně. Neexistovalo, že by tam z naštvání nešel. Milan to má jasně dané: novináři jsou nepřátelé. Ale nepřítel není ten, kdo popíše skutečnost. A jakmile položíte kritickou otázku, jste nepřítel. Proč? Vždyť je to diskuse. Ať se obhájí. Argumentuje. A ne, že dotyčného pošle do pr...“
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 09.06.12  00:28

Já včera poslouchal v rádiu v autě nějaké povídání o fotbalu, ale bylo to ve vlámštině, takže jsem nerozumněl ani slovo.....ale mluvili dlouho o Čechovi a pak i o Panenkovi, tak mě to překvapilo, že český fotbal ještě někde někoho zajímá...... >:D Hoj!
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.06.12  22:49

Ahoj! :-)
    Několikrát jsme o vás mluvili, jestli jste v ČR, že bysme se přijeli podívat!
    Švihák roste, miminko už je pryč, veškerý volný čas věnuju jemu. Na ženu jsem hrdej, hodně toho za poslední měsíce dokázala.
    Strašně rádi vás uvidíme, mám docela dobré doutníky! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto jjar

jjar 08.06.12  22:40

Srdečně Tě zdravím Šviháku Mc Kay. Dlouho jsme se neviděli a neslyšeli. Ty jsi mezitím stačil změnit jméno a několik aut a (jak se dočítám) se chystáš na další změnu. Šviháček už bude docela mužský a teď Ti nastávají ty nejlepší roky s ním. Pozdravuj též svou půvabnou ženu a snad se ještě někdy uvidíme. Jjar
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.06.12  21:26

« Euro 2012

Je mi líto brankáře Čecha. Ničit si své dobré jméno nároďákem. Vedení fotbalu připomíná vládu- korupce, koryta, protekce a kamarádi. :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 04.06.12  06:26

« Re: 9000

nakoniec garáž ostane pre kartóny a nie pre 911 ku >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.06.12  20:22

« 9000

Ale za tyhle kartóny je ve sběru hóóódně peněz... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 03.06.12  17:33

« Re: finále

takovýýýho kartónu! >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 02.06.12  14:21

PCT= 289 krabic
    911= 720 krabic

;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 02.06.12  06:16

:'-( aby som prišiel na navštevu čo najskôr a žiadne víno voziť ma budeš >:D >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.06.12  23:33

« finále

Tak 911 budu mít do 8/2012. Dnes jsem si plácnul s pánem, který už má můj Cayenne. Opět výměnný obchod... ;-)

Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…