Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 27.08.10 22:28
« Re: Stav aut
Veselyt: Typické, stačí pár úprav a hned to bude auto po důchodci >:D
Mimochodem, spolubydlící teď shání Felícii, nejlépe kombíka, ale hlavně LPG a dal si limit 35 000 Kč. Dneska mi psal, že se byl podívat na 2 auta a prý vše to byly hromady zrezlého plechu. Už si zvětšil limit a naposledy mi posílal Felícii za 45 000 Kč. Ceny jsou u Škodovek dost vysoko. -
Chuck Norris 27.08.10 22:25
« Stav aut
Teda dnes jsem se projel Octávií z roku 1998 ale v naprosto stejný verzi jako mám já.. krátká, červená rally, glx, 1,9tdi 66kw jedinej rozdíl tak byla starší verze palubky... i textil sedadel byl stejný! když jsem do "toho" sedl a to pominu ten smrádek typický pro zednické auto, poškrábané plasty, poničený zadní plato, "odbarvené" čudlíky světel a oken, prosezelejší sedačka řidiče, nebylo vidět přes čelní okno (což chápu že je jen otázka hadru a dvou minut práce ale budu prodávat auto ze kterýho ani nevidím?) vyhlazený volant, volná ručka, a stejně tak naprosto volná řadička- i se špatně řadilo, zvenčí- na čumáku neseděl snad ani jeden díl, blatníky byly chycený (pozink!) prasklý zadní nárazník po celé dálce, střecha maximálně poškrabaná od sundavání zahrádky nějakým blbem, stejné rýhy i na kufru, miliarda děr od kamínků, lak naprosto zvětralý matný, povislé dveře, nějaká možná i silnější netěsnost u motoru (dekl jsem nesundaval ale zespoda byl kryt motoru celý od oleje). dle tacháče 220tis dle mě jsme se blížili ke 400tis... slyšitelné ložisko, promáčklý a odřený lem PZ blatníku na X místech auta i chyběly kousíčky laku až na plech nebo byly zamazány rozsáhlým zásahem tužky. zespodu na pár místech odpadlá antikoro ochrana... a teď to nejlepší... Toto auto prodává světoznámý prodejce ojetin- štěpánek auto a chce za ní neuvěřitelných 75tis kč! děláte si srandu? -
Ronault. 27.08.10 21:58
« Re: 911
Švihák: No to je zkratka: Pánský kožený doutník se stahovatelným filtrem >:-[] >:D
gh.gh.: Bohužel ne, vysvětloval jsem to pod fotosoutěží. A vařit... já dnes byl v s.mikovém oblíbeném bistru na oběd a teď mám nějakou hnačku 8-s >:D
element: Cigarety ne, doutník svátečně. Samozřejmě mimo toho PKDSSF