Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Chuck Norris 27.08.10 22:41
« Re: Stav aut
no dobře ale nemůžu to "používaný"(- to je hodně jemný slovo) tak starý, jetý auto a zničený auto za skoro 1/4ceny novýho? vždyť bych jí i dnes ještě koupil fungl novou s modernějších dieselem za ani né 300tis (1/4ceny) a s novější přístrojovkou a +-stejnou výbavou! -
Ronault. 27.08.10 22:39
Kysky: Já mu dost rozumím, on chce auto, které bude mít co nejlevnější provoz a to je prostě Felicie na LPG nebo Favorit na LPG, nic levnějšího neexistuje. Vemeš-li si, co stojí díly... a... on právě začal pracovat jako zástupce šéfa servisu, co se specializuje na škodovky, takže další důvod...
Jinak koroze je u Felin svinstvo, zbytek je skoro nesmrtelný nebo levný.
Navíc paradoxní je, že on doteď jezdil Lagunou I 2,0 v nejvyšší výbavě, to mělo i nějaký hlasový emulátor... prostě auto, které ve své době bylo špičkou, taky předešlý majitel toho auta vyl šéf Vsetínské hokejové... teď se dal zase na studium a práci, šetří, tak chce Felícii... a že ani nejezdí rychle, tak mu ta Laguna byla k ničemu, že měl stejně s tím dvoulitrem 7,5 litru spotřebu >:D
Auto je o penězích v první řadě ;-) -
Chuck Norris 27.08.10 22:39
kdyby měl zájem (a myslím to fakt vážně) známý v plzni rekonstruuje auta, nabízel mi zrepasovanou felícii myslím ale že krátkou 1,9d (takže spotřeba taky nízká) je tam pozink pátý dveře spousta plechů jako blatníky atp nový jen podlaha podběhy atp vyvařený, novej lak samozřejmě- nějaký bordový myslím říkal? a samozřejmě zrepasovaný motor a podvozek je též bez závad a chtěl by za ní +-25tis... nově po STk takže až 2012... předpokládám že bude v dobrém stavu i interiér.... -
Chuck Norris 27.08.10 22:35
no jako nevěřil jsem tomu že něco co sjíždí na stejný lince, co montujou stejný lidi ze stejnejch dílů může být tak naprosto odlišný!! to auto bylo uvnitř o mnoho decibelů hlučnější a všude něco drčilo opotřebováním... od oken až po všechny dveře... na tom autě snad nebylo nic co by bylo vpohodě a chtěj za to 75tis! za co? to auto před 12lety stálo 400tis a oni chtějí za jeho rozpadlý vrak po 400tis km a X bouračkách skoro 1/4ceny? -
Ronault. 27.08.10 22:28
Veselyt: Typické, stačí pár úprav a hned to bude auto po důchodci >:D
Mimochodem, spolubydlící teď shání Felícii, nejlépe kombíka, ale hlavně LPG a dal si limit 35 000 Kč. Dneska mi psal, že se byl podívat na 2 auta a prý vše to byly hromady zrezlého plechu. Už si zvětšil limit a naposledy mi posílal Felícii za 45 000 Kč. Ceny jsou u Škodovek dost vysoko. -
Chuck Norris 27.08.10 22:25
« Stav aut
Teda dnes jsem se projel Octávií z roku 1998 ale v naprosto stejný verzi jako mám já.. krátká, červená rally, glx, 1,9tdi 66kw jedinej rozdíl tak byla starší verze palubky... i textil sedadel byl stejný! když jsem do "toho" sedl a to pominu ten smrádek typický pro zednické auto, poškrábané plasty, poničený zadní plato, "odbarvené" čudlíky světel a oken, prosezelejší sedačka řidiče, nebylo vidět přes čelní okno (což chápu že je jen otázka hadru a dvou minut práce ale budu prodávat auto ze kterýho ani nevidím?) vyhlazený volant, volná ručka, a stejně tak naprosto volná řadička- i se špatně řadilo, zvenčí- na čumáku neseděl snad ani jeden díl, blatníky byly chycený (pozink!) prasklý zadní nárazník po celé dálce, střecha maximálně poškrabaná od sundavání zahrádky nějakým blbem, stejné rýhy i na kufru, miliarda děr od kamínků, lak naprosto zvětralý matný, povislé dveře, nějaká možná i silnější netěsnost u motoru (dekl jsem nesundaval ale zespoda byl kryt motoru celý od oleje). dle tacháče 220tis dle mě jsme se blížili ke 400tis... slyšitelné ložisko, promáčklý a odřený lem PZ blatníku na X místech auta i chyběly kousíčky laku až na plech nebo byly zamazány rozsáhlým zásahem tužky. zespodu na pár místech odpadlá antikoro ochrana... a teď to nejlepší... Toto auto prodává světoznámý prodejce ojetin- štěpánek auto a chce za ní neuvěřitelných 75tis kč! děláte si srandu? -
Ronault. 27.08.10 21:58
« Re: 911
Švihák: No to je zkratka: Pánský kožený doutník se stahovatelným filtrem >:-[] >:D
gh.gh.: Bohužel ne, vysvětloval jsem to pod fotosoutěží. A vařit... já dnes byl v s.mikovém oblíbeném bistru na oběd a teď mám nějakou hnačku 8-s >:D
element: Cigarety ne, doutník svátečně. Samozřejmě mimo toho PKDSSF