Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 28.08.10  21:07

« Re: Sraz MACZ byl v Humpolci

gh

o 10 cm se mi nezveda auto, ale neco uplne jinyho.. :-!

th

tak to nevim, v kolik jste tam byli. Ale tou dobou jsem byl asi jeste v Bohunicich na te wapce.. muzes mi poslat ty trojice fotek na muj novej mail (posilam v SZ) v puvodnim rozliseni?? Predem dik
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.08.10  21:03

Cestou z focení jsme se hezky projeli, cestou do Havl.Brodu tam bylo pár pěkných úseků ;-) >:-[] :yes:

S-MIKU, já to vzal pak v Brně kolem tvé garáže v domnění, že udělám foto jak si to po srazu hned "šudlíš" a ono nic :-! :-O
    Ještě jsme se zdrželi na benzince na ču-ra-cí pauzu a taky jsem potřeboval doplnit tekutiny :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.08.10  21:02

Jo, jsem taky příště spíš pro Brno (nebo Rožnov)... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.08.10  21:00

LK
    Ta nová kola a barva Ypsiho jsou super už podle fotek... :yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ghotic-ghotic-new-Mazlik-

ghotic.ghotic(new Mazlík) 28.08.10  20:59

element no vidíš a nám svítilo až dom slunko. Ještě teď svítí >:D >:-[]

ypsi jinak k tématu, o kterém jsme mluvili-cestou dom jsem potkal dvě polorozpadlá BMW co měly na zadním skle nápis BMW M POWER! >:D

miku že ty můžeš zvedat podvozek o 10cm? >:D Příště se asi podvolíme a dáme Brno...když je tam tak hezky... Nebo Prahu? >:D

Jinak v Papasu jsem si dal tataráček který jsem měl naposled před rokem a 11 měsíci na naší svatbě :-)

Vyšla mi jedna skvělá fotka kterou nahodím hned zbytek asi v pondělí nebo úterý :-) Zítra mě čeká práce.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 28.08.10  20:59

s-mike: Máš recht, příští v Brně, tady bylo totiž krásně :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 28.08.10  20:58

ypsi

dik. I nadale ses muj kamarad :-) ;-)

peta

no jo vlastne. V Jicine taky prsi furt. Proste mi z toho vychazi, ze pristi sraz by mel bejt.... v Brne. A dalsi taky >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 28.08.10  20:54

Ghotic: bylo to Kangoo :yes: >:D ;-)

Jacoppo: chápu to :yes:

Thomasino: třeba ty schody viď ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 28.08.10  20:53

ghotic-diks ;-) myslis? a to jsem skoro mlcel :-)..no jel,ze jo >:D ..trosku jsem si zajel,ale cesta byla super a volna,takze jsem si to uzil a nakonec jsem ani na dalnici nejel :-) ..

btw. porad musim premyslet nad stavem "petepaka"..jestli na nake auto na sto procent plati takoveto inzeratni "stav noveho vozu",tak je to s-mikovo turbo,opravdu v nasich koncinach nevidane :yes:

• « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 28.08.10  20:52

Můžu Tě uklidnit, pršelo (prší) i jinde ;-\ :no:
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 28.08.10  20:49

cha!!

Ja se cestou zpet stavil uz v Brne na wapce a auto je zas jak novy!!

Hele, co se furt divite tomu kopecku? Nebo spis kopečíčku..?! Tam se primo nabizela dodatecna cedule pod znacku "ctyrkolkam vjezd doporucen" >:D >:D

Cesta ze srazu byla opravdu o vymetenejch pavucinach a o spotrebach, ktery tady Svihakovi na jeho diskuznim foru kazi prumer >:D takze se omlouvam

poznal jsem dalsi fajn lidi z MA, takze dik a priste, prosim Vas, se musime odstehovat nekam jinam, nez do Humpolcééé. Mam pocit, ze dnes prselo pouze tam 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Jacoppo

Jacoppo 28.08.10  20:46

Zdravím a oomlouvám se, že sem nedorazil, bohužel sem mi do toho připletla jedna osobní záležitost, kterou zde nechci veřejně ventilovat... Kyskymu se omlouvám, slíbil sem že dorazím, ale na poslední chvíli to nedopadlo...
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 28.08.10  20:43

Jj, sraz byl pěknej, i to počasí nám nakonec celkem přálo (zejména v porovnání s tím, co se dělo při cestě tam i zpět ;-) )
  • « 00 Reagovat !

foto Merkur

Merkur 28.08.10  20:39

Sraz byl fajnej.Steak v papasu vynikající.Cestou zpět se občas zlehka vymetly pavučiny z výfuku.
  • « 00 Reagovat !

foto ghotic-ghotic-new-Mazlik-

ghotic.ghotic(new Mazlík) 28.08.10  20:26

ypsi autíčko i Tvůj přístup pohodička byl jsi z těch komunikativnějších :-D ... Hele nejel jsi náhodou podle navigace na Světlou???

Thomasino já myslel že si původně dělal * že tam vyjel to bych se i já bál o výfuky >:D

kysky mě se líbilo to tvoje upozornění při cestě na Brod že ta zatáčka do kopce je prudká >:D

Legolas docela riskantní předjíždění-to protijedoucí berlingo udělalo hezkou brázdu kolem ve struze jak Ti uhýbalo >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 28.08.10  20:18

kysky-diky chlape ;-)

thomasino-to jsem taky cumel a jeste jak si s-mike odhrabl jako nekde v rally >:D ;-)

jinak diky vsem za sraz a naky fotky nahodim behem zitrka,ale moc toho asi nebude ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.08.10  20:13

No místy ty bylo spíše pro SUV než pro sportovnější auta, ale zvládli jsme to >:-[] >:-[] Ale nejvíce mě pak dostal S-MIKE, který se odvážně vydal nahoru k hradu po té polňačce :yes: Já když to viděl, tak jsem tam nejel, takové cesty raději vynechávám, občas někde štrejchnu ;-\ :-|

Díky všem za sraz, ikdyž počasí moc nepřálo :-)
    Jdu mrknout, jak dopadly fotky z projížďky s Roccem R v Hraci a hlavně focení na srazu ;-)
  • 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 28.08.10  19:00

« Sraz MACZ byl v Humpolci

Tak sraz good, chlapcí, kde jste se toulali m.z. a Jacoppo? :-O

Hodnocení srazu:

Ypsi: ty kola jsou krásnější než na fotkách a to o hooodně! A k tý barvě auta nádherně fakt padnou :yes: :-)

S-mike: tak ty světla vzadu nakonec v reálu nejsou až tak špatný >:D

Ghotic: ještě jednou díky za odvoz

Jinak se omluvuju za odhad délky cesty do Lipnice, neuvědomil jsem si že říkám délku po hlavní cestě nikoli objížďkou... A snad vám ty vysočinský okresky moc neprocvičily tlumiče ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.08.10  11:49

« Re: Stav aut

>:-[]
  • 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 28.08.10  10:44

« Sraz MACZ DNES 28.8. ve 13 hod v Humpolci

Sraz v sobotu 28.8.2010 ve 13:00 hod v Humpolci u restaurace PAPAS GARDEN, pak se může jít na oběd. [odkaz]
    Kdo by měl cestu kolem, stavte se ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…