Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 28.08.10 21:03
« Re: Sraz MACZ byl v Humpolci
Cestou z focení jsme se hezky projeli, cestou do Havl.Brodu tam bylo pár pěkných úseků ;-) >:-[] :yes:
S-MIKU, já to vzal pak v Brně kolem tvé garáže v domnění, že udělám foto jak si to po srazu hned "šudlíš" a ono nic :-! :-O
Ještě jsme se zdrželi na benzince na ču-ra-cí pauzu a taky jsem potřeboval doplnit tekutiny :-) -
ghotic.ghotic(new Mazlík) 28.08.10 20:59
element no vidíš a nám svítilo až dom slunko. Ještě teď svítí >:D >:-[]
ypsi jinak k tématu, o kterém jsme mluvili-cestou dom jsem potkal dvě polorozpadlá BMW co měly na zadním skle nápis BMW M POWER! >:D
miku že ty můžeš zvedat podvozek o 10cm? >:D Příště se asi podvolíme a dáme Brno...když je tam tak hezky... Nebo Prahu? >:D
Jinak v Papasu jsem si dal tataráček který jsem měl naposled před rokem a 11 měsíci na naší svatbě :-)
Vyšla mi jedna skvělá fotka kterou nahodím hned zbytek asi v pondělí nebo úterý :-) Zítra mě čeká práce. -
ypsilon 28.08.10 20:53
ghotic-diks ;-) myslis? a to jsem skoro mlcel :-)..no jel,ze jo >:D ..trosku jsem si zajel,ale cesta byla super a volna,takze jsem si to uzil a nakonec jsem ani na dalnici nejel :-) ..
btw. porad musim premyslet nad stavem "petepaka"..jestli na nake auto na sto procent plati takoveto inzeratni "stav noveho vozu",tak je to s-mikovo turbo,opravdu v nasich koncinach nevidane :yes:
-
s-mike (RSKa) 28.08.10 20:49
cha!!
Ja se cestou zpet stavil uz v Brne na wapce a auto je zas jak novy!!
Hele, co se furt divite tomu kopecku? Nebo spis kopečíčku..?! Tam se primo nabizela dodatecna cedule pod znacku "ctyrkolkam vjezd doporucen" >:D >:D
Cesta ze srazu byla opravdu o vymetenejch pavucinach a o spotrebach, ktery tady Svihakovi na jeho diskuznim foru kazi prumer >:D takze se omlouvam
poznal jsem dalsi fajn lidi z MA, takze dik a priste, prosim Vas, se musime odstehovat nekam jinam, nez do Humpolcééé. Mam pocit, ze dnes prselo pouze tam 8-s -
ghotic.ghotic(new Mazlík) 28.08.10 20:26
ypsi autíčko i Tvůj přístup pohodička byl jsi z těch komunikativnějších :-D ... Hele nejel jsi náhodou podle navigace na Světlou???
Thomasino já myslel že si původně dělal * že tam vyjel to bych se i já bál o výfuky >:D
kysky mě se líbilo to tvoje upozornění při cestě na Brod že ta zatáčka do kopce je prudká >:D
Legolas docela riskantní předjíždění-to protijedoucí berlingo udělalo hezkou brázdu kolem ve struze jak Ti uhýbalo >:-[] -
Thomasino 28.08.10 20:13
No místy ty bylo spíše pro SUV než pro sportovnější auta, ale zvládli jsme to >:-[] >:-[] Ale nejvíce mě pak dostal S-MIKE, který se odvážně vydal nahoru k hradu po té polňačce :yes: Já když to viděl, tak jsem tam nejel, takové cesty raději vynechávám, občas někde štrejchnu ;-\ :-|
Díky všem za sraz, ikdyž počasí moc nepřálo :-)
Jdu mrknout, jak dopadly fotky z projížďky s Roccem R v Hraci a hlavně focení na srazu ;-) -
David Silver 28.08.10 19:00
« Sraz MACZ byl v Humpolci
Tak sraz good, chlapcí, kde jste se toulali m.z. a Jacoppo? :-O
Hodnocení srazu:
Ypsi: ty kola jsou krásnější než na fotkách a to o hooodně! A k tý barvě auta nádherně fakt padnou :yes: :-)
S-mike: tak ty světla vzadu nakonec v reálu nejsou až tak špatný >:D
Ghotic: ještě jednou díky za odvoz
Jinak se omluvuju za odhad délky cesty do Lipnice, neuvědomil jsem si že říkám délku po hlavní cestě nikoli objížďkou... A snad vám ty vysočinský okresky moc neprocvičily tlumiče ;-)

o 10 cm se mi nezveda auto, ale neco uplne jinyho.. :-!
th
tak to nevim, v kolik jste tam byli. Ale tou dobou jsem byl asi jeste v Bohunicich na te wapce.. muzes mi poslat ty trojice fotek na muj novej mail (posilam v SZ) v puvodnim rozliseni?? Predem dik