Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 29.08.10 00:08
« Re: Sraz MACZ byl v Humpolci
Zino, dnes nebo teď už včera navrhl český ministr Bárta, aby majetnější řidiči platili vyšší pokuty. Prý tak jako ve Švýcarsku.
Máme totiž asi stejnou životní úroveň jako Švýcaři, brzy tam budeme dovážet hodinky...
Řekl to ten Bárta, který jezdí na své Maserati s falešnou SPZ, a který má na kontě údajně půl miliardy Kč. A to jsem říkal, že přestanu chlastat! >:D -
Ronault. 29.08.10 00:02
švihák: Taková technická, co mi není jasná... Ta matná folie se leští? :-O Já jen aby se ti cíleně matné auto časem nelesklo...
>:-[]
Jak tak přemýšlím, tak matné auto by byla asi smrt pro takového leštiče jako je Mojito nebo s-mike... ti by se o weekendech ukousali nudou >:-[] >:D >:D -
Dylan McKay 28.08.10 23:48
Tak se vám sraz vydařil, a to je dobře! :yes:
Já dnes umyl Murano i 911tku, když jsem ji pak leštil sprejem na folie, šviháček mi silně asistoval! Běhal okolo auta, a dělal všechno co já. No myslím, že mám důstojného nástupce! >:D
Udělal jsem nové fotky, ale podle všeho je budu moc přidat až v pondělí...

Tak taky jsme chtěl trochou přispět k tématu leštění matnýho auta ale diskuze už je smazaná a tak pouze po paměti...
na profilu Diamond Race s občas vtípkuje... Po jedné z výměn vozů na Arkádách, napsali příspěvek že postrádají matně černé Gallardo Spyder (L140), jeden člověk k tomu napsal že další den ráno tam to auto bude a aby se to neřešilo přes orgány, bude tam plná nádrž a ještě auto nechá přeleštit. Jeden člen Diamond Race odpověděl: Jestli ten matnej lak necháš přeleštit, tak někdo bude hodně nas.ranej!
:yes: >:D ;-) snad se taky zasmějete, neumím to moc vtipně napsat :no: