Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ondřej Šámal 29.08.10 13:59
« Re: Sraz MACZ byl v Humpolci
Kysky, jestli můžu odpovědět za Lotuse, tak účastníci DR a podobných akcí jsou prakticky jen machýrci, co se chtějí předvádět, o auta ani tak nejde. Tito lidé kazí pověst všem ostatním (viz. squadra kolem jedné nejmenované kavárny u Malostranského náměstí). -
-
David Silver 29.08.10 10:15
Švihák: jj :yes: >:D Kdoví jak by vypadala matně černá lesklá >:D >:D
Vidíš to, 911 jsem zavíral za kliku a Cayenne za rám dveří... >:D No stejně jako Cayenne i Panameru v Porsche, ale tak co, tam jsou zvyklý na ochmataný dveře... jedna ruka už tomu nepomůže >:D ;-)
Už jsem pocítil jak jsi to myslel jak jsem zavřel ty dveře... jsem předvčery seděl v Doblu a taťka zavřel kufrový dveře - slušnej tlak! >:D -
Dylan McKay 29.08.10 10:07
...a přitom stačilo napsat, že matná se nesmí lesknout... >:D
Ten sprej je na čistění folie, třeba u dveří je vidět stopy po rukách, tak se to postříká, a krásně se to vyčistí. Folii to prospěje.
Jinak jsem si udělal malý průzkum. Pouze 2 z 10 lidí umí nastupovat do Porsche 911.
2 lidi si sednou, překročí práh, zavřou jemně dveře, při vystupování zavírají za kliku.
8 lidí při sedání šlápne na práh, při vystupování zavírá dveře zásadně za okno a totálně ho ochmatá, navíc práskne dveřma jak u starýho žigulíka. Například když prvně zavíral Kysky, musel jsem zajet k ušnímu s protrženým bubínkem... >:D ;-) Pak už to bylo lepší... -
ypsilon 29.08.10 09:59
s-mike-je mi to jasny a napodobne,teda az udelas ty hdr >:D ;-) ..no a jelikoz jsem ja uz v brne byl,tak byste ted meli vy brnaci a okoli prijet do prahy..btw. tim,ze projedes parizskou,zaparkujes tam a das si tam i kafco, budes jeste vetsi "pozer" >:D ;-)
ghotic-njn,nekdo honi kone svodama,sanim...atd. a nekdo zase nalepkama >:D
WL-diky a priste dame teda to "dsg" :-O 8-s >:D ...ale pockej,jak vis jakou mam barvu,kdyz jsi me nevidel? :-O

Na druhou stranu je tu riziko vyšší korupce, zvlášť v příštím roce, kdy policistům klesnou platy o 10%.
Každopádně dnešní systém paušalizace, kdy všichni platí stejnou částku, také není ideální.