Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 29.08.10  17:06

« Re: Sraz MACZ byl v Humpolci

A mně zas přijde ten nápad s pokutami na jednu stranu dobrý. Pokuty by měly sloužit jako trest. Pro člověka s příjmem 20 tisíc, bude pokuta 5 tisíc subjektivně vyšší, než pro někoho, kdo má 100 tisíc. I daň z příjmu není paušální, ale odvíjí se od výše příjmu (a taková daň je prakticky taky jakási forma pokuty státu občanům). Z toho logicky vyplývá, že majetnější člověk má možnost porušovat předpisy častěji.
    Na druhou stranu je tu riziko vyšší korupce, zvlášť v příštím roce, kdy policistům klesnou platy o 10%.
    Každopádně dnešní systém paušalizace, kdy všichni platí stejnou částku, také není ideální.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 29.08.10  17:00

WL: To máš recht, co tak poslední dobou poslouchám našeho premiéra, tak je z naší vlády opravdu premiér :yes: Že by vliv rodného města? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.08.10  16:53

No fuj..., samo že jen od barmanů... >:D
    Jakou ti taky výslužku může dát (sebou) ženská...? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 29.08.10  16:50

A to bereš ty naturální výslužky jak od barmanek, tak i od barmanů? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.08.10  16:48

xg
    Neboj, ty "výslužky" jsou myšleny v "naturáliích", nikoli ve finanční formě... ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.08.10  16:46

šl
    Naštěstí máme aspoň premiéra rozumného...
    [odkaz]

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 29.08.10  16:45

To vypadá, jako by byl WL nějakej vymahač výpalnýho >:-[] Tak už teda vim, jak si vydělal na GTI >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.08.10  16:37

ypsi
    No v jakých barvách asi, logicky v "čoko" odstínech... :-O :*) >:D

add btw.: Ale... a od koho? No něco na těch výslužkách asi pravdy bude... >:-[]

• « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 29.08.10  14:58

Jj, myslim je >:D Prej se inspirovali městskými okruhy v F1, takže si to teďka dávaj po Praze, a jako paddock jim slouží právě ta kavárna >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 29.08.10  14:43

xganga-pockej myslis "scuderia boys"?..to jsou stary zavodnici >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 29.08.10  13:59

Kysky, jestli můžu odpovědět za Lotuse, tak účastníci DR a podobných akcí jsou prakticky jen machýrci, co se chtějí předvádět, o auta ani tak nejde. Tito lidé kazí pověst všem ostatním (viz. squadra kolem jedné nejmenované kavárny u Malostranského náměstí).
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.08.10  12:53

Ypsi: všechno jenom v růžovoučký :yes: >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.08.10  12:52

Lotus: jo a čím?
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 29.08.10  12:51

WL-tak to je pekny..zajimalo by me co a v jakych barvach Ti popisoval :-O

btw. ja jsem se zase vcera dozvedel,ze je dobry s tebou chodit do restauraci a baru, protoze po tobe nikdo nezada zaplaceni utraty a jeste Ti pry davaji vysluzku >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto StormShadow

StormShadow 29.08.10  12:42

svihak: :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto StormShadow

StormShadow 29.08.10  12:42

myslim ze ucastnici Dr jsou vtipni sami o sobe i bez vtipnych prispevku :no:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.08.10  10:17

ypsi
    Wii mi tě jednou velmi "barvitě" popsal v SZ... :-O >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.08.10  10:15

Švihák: jj :yes: >:D Kdoví jak by vypadala matně černá lesklá >:D >:D

Vidíš to, 911 jsem zavíral za kliku a Cayenne za rám dveří... >:D No stejně jako Cayenne i Panameru v Porsche, ale tak co, tam jsou zvyklý na ochmataný dveře... jedna ruka už tomu nepomůže >:D ;-)
    Už jsem pocítil jak jsi to myslel jak jsem zavřel ty dveře... jsem předvčery seděl v Doblu a taťka zavřel kufrový dveře - slušnej tlak! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.08.10  10:07

...a přitom stačilo napsat, že matná se nesmí lesknout... >:D

Ten sprej je na čistění folie, třeba u dveří je vidět stopy po rukách, tak se to postříká, a krásně se to vyčistí. Folii to prospěje.

Jinak jsem si udělal malý průzkum. Pouze 2 z 10 lidí umí nastupovat do Porsche 911.
    2 lidi si sednou, překročí práh, zavřou jemně dveře, při vystupování zavírají za kliku.
    8 lidí při sedání šlápne na práh, při vystupování zavírá dveře zásadně za okno a totálně ho ochmatá, navíc práskne dveřma jak u starýho žigulíka. Například když prvně zavíral Kysky, musel jsem zajet k ušnímu s protrženým bubínkem... >:D ;-) Pak už to bylo lepší...
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 29.08.10  09:59

s-mike-je mi to jasny a napodobne,teda az udelas ty hdr >:D ;-) ..no a jelikoz jsem ja uz v brne byl,tak byste ted meli vy brnaci a okoli prijet do prahy..btw. tim,ze projedes parizskou,zaparkujes tam a das si tam i kafco, budes jeste vetsi "pozer" >:D ;-)

ghotic-njn,nekdo honi kone svodama,sanim...atd. a nekdo zase nalepkama >:D

WL-diky a priste dame teda to "dsg" :-O 8-s >:D ...ale pockej,jak vis jakou mam barvu,kdyz jsi me nevidel? :-O
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…