Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 30.08.10  14:19

« Re: spotřeba- důkaz

svihak zrcatka chvalim :yes: zerie ti to ako nejaky diesel >:D ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.08.10  14:18

« spotřeba- důkaz

Tak se podívejte: [odkaz]

Mariánské Lázně- Švihov. Zatížení auta: já, žena a malej, 60 litrů benzínu OMV Carrera 100. Na dálnici max 144 km/h, průměrná rychlost celková 90 km/h, bez pár metrů rovných 100 km vzdálenost...
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 30.08.10  14:09

« Re: bobormako

Nechtěl by si, když už jsi na té wifině, použít to kvalitní připojení a vyjet mi z monitoru u neťasu do obyváku, abych si to už taky konečně prohlédl, tu tvojí nádheru!!!! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.08.10  14:03

Ahoj, od takové recenze mě to nějak nevzrušuje, čekal jsem to mnohem dříve. Tím bych chtěl říct, že MACZ je na lepší úrovni než bejvalo. Fejků jsme se nezbavili, ale už jich není tolik. I když jsem dostal šestku, auto jsem tím nezatratil... ;-)

Jsem na wifině, jdu přidat slíbené fotky!!!
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 30.08.10  13:33

white label - >:-[]

ostatní - u šviháka čekám na pár fotek a hlavně trochu textu o jízdních vlastnostech (zatím bych dal 10,9,9)nicméně hodnocení uživatele bobormaka je neadekvátní,zvlášť,když se nikde ani slůvkem nezmínil o důvodu 8-s 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.08.10  13:28

Nejen, že úpně chybí profil, ale ještě je navíc v nicku "m" místo "p"...
    :*) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.08.10  13:06

Taky jsem na to hleděl, kam zmizelo Švihákovo Porsche :-(
    Já od něj dostal naštěstí 3x 10. Nevím proč dal Poršákovi 6 :-O
    Chápal bych o něco horší hodnocení za fotky, ale za auto to nechápu vůbec ;-\
  • 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 30.08.10  12:56

« bobormako

tak si si dokazal ze vies dat za porsche 6 bodov ? no to ti gratulujem ten swift to je ale delo vsak ? >:D a dva mesiace na doplnenie profilu viem ze je tych dojmov tolko ze sa to neda stihnut ale tak aspon tu novinku vymazem >:D :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.08.10  22:40

« Re: Sraz MACZ byl v Humpolci

Tak jsem podlehl domácí přesile, a podíval se na Talentmánii. Po skončení jsem se sesunul z křesla na zem, a pomalu se plížil k vypínači. Snad někdo ze sousedů neviděl, na co jsem se celý večer díval... >:D

Dobrou noc, a megaúspěšný týden všem! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto StormShadow

StormShadow 29.08.10  19:56

"xganga: tak na to mám jinej názor. Šašci z kavárny jsou jenom pózeři a machýrci. Účastníkům DR (Aspon některým) jde o to uží si dovolenou, užít si auta a bavit se s přáteli na párty :yes: né o to aby se předváděli. o to by mě samotnému také šlo kdybych se měl účastnit."

a co k dovoleny potrebujou reklamu??? sme ted najeli s plackama 5000km na dovoleny a rozhodne sme to jako nejakej brambora poser race nemuseli pojmenovavat. :-!

nalepka za 500, faktura za obcerstveni a sup s tim do nakladu do ucta, joo to zname.
  • « 00 Reagovat !

foto StormShadow

StormShadow 29.08.10  19:50

"Jj, myslim je >:D Prej se inspirovali městskými okruhy v F1, takže si to teďka dávaj po Praze, a jako paddock jim slouží právě ta kavárna >:-[] >:D"

>:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.08.10  18:56

xganga: to už je o majitelých... to se vybralo víc.. myslím že každý diamant je 500Kč jeden z účastníků má myslím 30diamantů :yes: jsou i účastníci kteří na charitu nedali ani ň, to jsou skety a to nejsou lidi který já myslím, takový taky nemám rád
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 29.08.10  18:38

No, vidíš, proč to teda nejde i teď? A ta záštita charitou, to je taky smutný. Je přihlášeno 34 aut, ale vybráno bylo "jen" nějakých 20 tisíc, to je nějakých 590 korun na auto, což při účasti takových aut, jako je SLS AMG, nebo Porsche, je směšná částka, v kdejakém domově důchodců by se vybralo víc.
    Já prostě tyhlety šaškárny nemám rád :no:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.08.10  18:29

xganga: po minulém neúspěšném ročníku se sebralo asi 5vozů a udělaly si společný výlet do Řecka (tuším) a nikdo z veřejnosti o tom nevěděl, až když přivezly fotky
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.08.10  18:26

Krispos
    Musíš mít tlumič řízení a jezdit rychleji jen tam kde povrch znáš..., ale jinak je dneska ten provoz nesrovnatelně nebezpečnější, než v době kdy jsem nejvíc jezdil já, tedy před nějakými 25-17 lety...
  • « 00 Reagovat !

foto Krispos

Krispos 29.08.10  18:20

Já mám respekt z našich silnic, na ten kvalitní koberec bych si s motorkou netroufl...
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 29.08.10  18:19

WL: TO věřím :yes: Já mám zatím z motorek trochu respekt-

xganga: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.08.10  18:17

Ron
    Asi tak před dvaceti lety jsem měl na pár dní cestovní Kawasaki s výkonem okolo 140PS... a na té, když tehdy (viz dobový vozový park) člověk (v táhlém dlouhém) lehce přidal (např. u nás pod Pindulou), tak byla iluze těch "parkujících" aut až neuvěřitelně dokonalá... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 29.08.10  18:17

Kdyby neměli potřebu se předvádět, tak nedělají nějaký Diamond Race a vyjedou si jen tak, bez nějakých fanfár a vytrubování do světa. Podobně akce jsou totiž jen o předvádění :no: :no:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.08.10  18:11

xganga: tak na to mám jinej názor. Šašci z kavárny jsou jenom pózeři a machýrci. Účastníkům DR (Aspon některým) jde o to uží si dovolenou, užít si auta a bavit se s přáteli na párty :yes: né o to aby se předváděli. o to by mě samotnému také šlo kdybych se měl účastnit.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…