Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 30.08.10 14:03
« Re: bobormako
Ahoj, od takové recenze mě to nějak nevzrušuje, čekal jsem to mnohem dříve. Tím bych chtěl říct, že MACZ je na lepší úrovni než bejvalo. Fejků jsme se nezbavili, ale už jich není tolik. I když jsem dostal šestku, auto jsem tím nezatratil... ;-)
Jsem na wifině, jdu přidat slíbené fotky!!! -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 30.08.10 13:33
« Re: bobormako
white label - >:-[]
ostatní - u šviháka čekám na pár fotek a hlavně trochu textu o jízdních vlastnostech (zatím bych dal 10,9,9)nicméně hodnocení uživatele bobormaka je neadekvátní,zvlášť,když se nikde ani slůvkem nezmínil o důvodu 8-s 8-s -
Dylan McKay 29.08.10 22:40
« Re: Sraz MACZ byl v Humpolci
Tak jsem podlehl domácí přesile, a podíval se na Talentmánii. Po skončení jsem se sesunul z křesla na zem, a pomalu se plížil k vypínači. Snad někdo ze sousedů neviděl, na co jsem se celý večer díval... >:D
Dobrou noc, a megaúspěšný týden všem! :yes: -
StormShadow 29.08.10 19:56
"xganga: tak na to mám jinej názor. Šašci z kavárny jsou jenom pózeři a machýrci. Účastníkům DR (Aspon některým) jde o to uží si dovolenou, užít si auta a bavit se s přáteli na párty :yes: né o to aby se předváděli. o to by mě samotnému také šlo kdybych se měl účastnit."
a co k dovoleny potrebujou reklamu??? sme ted najeli s plackama 5000km na dovoleny a rozhodne sme to jako nejakej brambora poser race nemuseli pojmenovavat. :-!
nalepka za 500, faktura za obcerstveni a sup s tim do nakladu do ucta, joo to zname. -
David Silver 29.08.10 18:56
xganga: to už je o majitelých... to se vybralo víc.. myslím že každý diamant je 500Kč jeden z účastníků má myslím 30diamantů :yes: jsou i účastníci kteří na charitu nedali ani ň, to jsou skety a to nejsou lidi který já myslím, takový taky nemám rád -
Ondřej Šámal 29.08.10 18:38
No, vidíš, proč to teda nejde i teď? A ta záštita charitou, to je taky smutný. Je přihlášeno 34 aut, ale vybráno bylo "jen" nějakých 20 tisíc, to je nějakých 590 korun na auto, což při účasti takových aut, jako je SLS AMG, nebo Porsche, je směšná částka, v kdejakém domově důchodců by se vybralo víc.
Já prostě tyhlety šaškárny nemám rád :no: -
white label 29.08.10 18:17
Ron
Asi tak před dvaceti lety jsem měl na pár dní cestovní Kawasaki s výkonem okolo 140PS... a na té, když tehdy (viz dobový vozový park) člověk (v táhlém dlouhém) lehce přidal (např. u nás pod Pindulou), tak byla iluze těch "parkujících" aut až neuvěřitelně dokonalá... :-) -
David Silver 29.08.10 18:11
xganga: tak na to mám jinej názor. Šašci z kavárny jsou jenom pózeři a machýrci. Účastníkům DR (Aspon některým) jde o to uží si dovolenou, užít si auta a bavit se s přáteli na párty :yes: né o to aby se předváděli. o to by mě samotnému také šlo kdybych se měl účastnit.