Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 25.06.12  20:38

« Re: Fisker Karma

:yes: :yes:
    Byly sprinty Hybrid vs 100% electric? ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 25.06.12  20:22

« Fisker Karma

Tak jsem ho konečně viděl a vyfotil! [odkaz]
    Nejúžasnější auto světa! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 16.06.12  19:30

« Re: Kam s mobilem v autě?

Brandon: Děkuju :-)
    Dylan: modelová situace č. 1 mě rozsekala! >:D >:D A modelová situace č.2 - ty 4% je Mojito anebo ne? >:D

Mimochodem, problém s mobilem vyřešen. Ve dveřích je jedna velká kapsa a nad ní malá. Do té malé se dá foun krásně postavit a dokonce nejezdí ani ze strany na stranu :-) Akorát to co jste psali, že se Vám stává. Po 200km "projížďce" jsem auto předal taťkovi aby ho uklidil do garáže. Přídu domů, sednu do obýváku a říkám: ,,Kde mám mobil?" >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 16.06.12  17:16

BW: >:-[] :yes: Ano, korespondenční kurz s těmi nejlepšími z nejlepších jistě Kyskymu usnadní vstup do džungle silničního provozu... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 16.06.12  17:14

Švihák, co se tobě na cestách děje, to jsou věci... >:D

WL: Jj, ale jak se říká : Lepší než Dr.Ráthem do voka... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.06.12  16:09

švihák
    Vidím, že životní zkušenosti máš věru bohaté..., takové ještě donedávna asi neměl ani DrRáth. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 16.06.12  08:42

Druhá modelová situace:

Jsi v cizím městě, v jiném kraji, místní neznají nic než Brno. Nevíš kam jet, zpomalíš. Najednou se ozve troubení, v letních měsících slyšíš i nějakou tu nadávku z otevřeného okna zeleného Scirocca.
    Co uděláš?
    Hezky se na pána usměj, mrkni na něj očkem a pošli mu pusinku. On rychle zavře okno, a zmizí.
    Podezření z homosexuality protivníka většinou odradí. Ovšem nesmíš narazit zrovna na někoho ze 4% populace, pak může nastat jiná modelová situace:
    Ale ani tehdy se neboj, zezačátku to jenom trošku štípne...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 16.06.12  08:01

modelova situace >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 16.06.12  07:43

Ještě ho naučíme pár tipů, triků a rad.

Tady je první modelová situace:

Předjíždíš kamion na dálnici. Nalepí se na tebe černá Audi s pražskou náplavou za volantem, začne blikat, ve vyjímečném případě troubit a jezdit ze strany na stranu.
    Znamená to, že máš špinavé čelní sklo, a on nevidí co je před tebou.
    Co uděláš?
    Na 10 sekund zmáčkni ostřikovače a pořádně si okno umyj. On poté zpomalí a umyje si okno také.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 16.06.12  06:58

kysky jasne ze dopadli bez problemov, za tie roky co si tu pises s tak vynikajucimi sofermi to inak ani dopadnut nemohlo >:D
    gratulujem vela stastnych km :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 15.06.12  22:01

>:D >:D Já myslím, že se pohybuješ s velkou vzdáleností ode mě >:D
    BTW dva dnešní nákupy autem se mnou za volantem dopadly bez problému. Pár prvních poznatků - prostřední opěrka hl. vzadu překáží ve vnitřním zrcátku, posaz je úplně nezvyklej, auto je oproti Grande Puntu hoodně široký :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.06.12  21:52

Díky za upozornění, tak to se ode dneška se raději z cest stahuju... :-O :*) >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 15.06.12  13:45

Děkuju :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.06.12  11:31

Tak hodně štěstí na cestách! :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 15.06.12  09:24

Tak dnes mi byl předán ŘP, takže ode dneška jezdíím :-) :-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 11.06.12  18:49

ja ho vzdy zabudnem vo vrecku a ked niekto vola tak to necham tak pretoze nie som akrobat, ale ak idem na dlhsiu trasu davam ho do drziaka na "napoje" k fofrklacku
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 11.06.12  12:27

Díky za názory :-) Asi to taky vidím tak že ho prásknu někam do odkládacího místa pak ho nenajdu nebo ho tam zapomenu. >:D
    Já měl na iPhonu kožený pouzdro a moc se mi nelíbilo jak byl pak mobil tlustej v kapse, a navíc se tam občas dostalo nějaký smítko které pak při vytahování škrabalo displej... Teď mám mobil jenom v kapse. Nějakou "ponožku" jsem myslel jenom do auta aby tam nějak nelítal. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 11.06.12  11:57

Já tedy mobil nosím v koženým pouzdře (neplést s obalem) za pasem, takže tak ho mám i v autě. Mobil v kapse mi nevyhovuje, protože při potřebě náhlého zrychlení chůze (lidově řečeno běhu >:D ) většinou mobil z kapsy vyletí. Pokud pouzdro zrovna nemůžu použít (společenský oblek), házím mobil do loketní opěrky...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.06.12  23:10

Zapnu blútút pro spojení s parotem a šoupnu ho do loketní opěrky, kde ho pak často "s oblibou" zapomenu... :*) >:-[]
    Jediný "obal", který na mobil používám je kapsa u oblečení. Každý obal nežádoucím způsobem, zvětšuje telefon a zdržuje při jeho používání. Navíc mobil minimálně po nějakých dvou letech obvykle měním za nový, asi jako většina.
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 10.06.12  23:00

Já využívám možnost B ;-) měl jsem i držák ale když někdo volal nebo psal pořád to vyndavat a vracet mě nebavilo tak ho povaluji na středovém tunelu :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…