Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 16.06.12 19:30
« Re: Kam s mobilem v autě?
Brandon: Děkuju :-)
Dylan: modelová situace č. 1 mě rozsekala! >:D >:D A modelová situace č.2 - ty 4% je Mojito anebo ne? >:D
Mimochodem, problém s mobilem vyřešen. Ve dveřích je jedna velká kapsa a nad ní malá. Do té malé se dá foun krásně postavit a dokonce nejezdí ani ze strany na stranu :-) Akorát to co jste psali, že se Vám stává. Po 200km "projížďce" jsem auto předal taťkovi aby ho uklidil do garáže. Přídu domů, sednu do obýváku a říkám: ,,Kde mám mobil?" >:D >:D -
Dylan McKay 16.06.12 08:42
Druhá modelová situace:
Jsi v cizím městě, v jiném kraji, místní neznají nic než Brno. Nevíš kam jet, zpomalíš. Najednou se ozve troubení, v letních měsících slyšíš i nějakou tu nadávku z otevřeného okna zeleného Scirocca.
Co uděláš?
Hezky se na pána usměj, mrkni na něj očkem a pošli mu pusinku. On rychle zavře okno, a zmizí.
Podezření z homosexuality protivníka většinou odradí. Ovšem nesmíš narazit zrovna na někoho ze 4% populace, pak může nastat jiná modelová situace:
Ale ani tehdy se neboj, zezačátku to jenom trošku štípne... -
Dylan McKay 16.06.12 07:43
Ještě ho naučíme pár tipů, triků a rad.
Tady je první modelová situace:
Předjíždíš kamion na dálnici. Nalepí se na tebe černá Audi s pražskou náplavou za volantem, začne blikat, ve vyjímečném případě troubit a jezdit ze strany na stranu.
Znamená to, že máš špinavé čelní sklo, a on nevidí co je před tebou.
Co uděláš?
Na 10 sekund zmáčkni ostřikovače a pořádně si okno umyj. On poté zpomalí a umyje si okno také. -
David Silver 15.06.12 22:01
>:D >:D Já myslím, že se pohybuješ s velkou vzdáleností ode mě >:D
BTW dva dnešní nákupy autem se mnou za volantem dopadly bez problému. Pár prvních poznatků - prostřední opěrka hl. vzadu překáží ve vnitřním zrcátku, posaz je úplně nezvyklej, auto je oproti Grande Puntu hoodně široký :-) -
David Silver 11.06.12 12:27
Díky za názory :-) Asi to taky vidím tak že ho prásknu někam do odkládacího místa pak ho nenajdu nebo ho tam zapomenu. >:D
Já měl na iPhonu kožený pouzdro a moc se mi nelíbilo jak byl pak mobil tlustej v kapse, a navíc se tam občas dostalo nějaký smítko které pak při vytahování škrabalo displej... Teď mám mobil jenom v kapse. Nějakou "ponožku" jsem myslel jenom do auta aby tam nějak nelítal. :-) -
woody-alien 11.06.12 11:57
Já tedy mobil nosím v koženým pouzdře (neplést s obalem) za pasem, takže tak ho mám i v autě. Mobil v kapse mi nevyhovuje, protože při potřebě náhlého zrychlení chůze (lidově řečeno běhu >:D ) většinou mobil z kapsy vyletí. Pokud pouzdro zrovna nemůžu použít (společenský oblek), házím mobil do loketní opěrky... -
white label 10.06.12 23:10
Zapnu blútút pro spojení s parotem a šoupnu ho do loketní opěrky, kde ho pak často "s oblibou" zapomenu... :*) >:-[]
Jediný "obal", který na mobil používám je kapsa u oblečení. Každý obal nežádoucím způsobem, zvětšuje telefon a zdržuje při jeho používání. Navíc mobil minimálně po nějakých dvou letech obvykle měním za nový, asi jako většina.

Byly sprinty Hybrid vs 100% electric? ;-)