Porsche 911 (švihák lázeňský)
David Silver 30.08.10 16:44
« Re: bobormako
Ronault: tam to hledáš možná ty :yes: >:D No tak jsem si dal ted seznam a máš pravdu, je to hlavní zpráva... Ale já tam dneska na zprávy koukal jentak že když jsem vyplnil přihlašovací údaje na mail, a čekal jsem než se to přihlásí, tak jsem si jentak koutkem všiml - "dopravní letadlo....cestující zvraceli" a jelikož jsem letecký nadšenec tak jsem se musel vrátit a přečíst si to >:D
PS: co je na freevideo za videa? ;-\ nechci chytit žádnej vir, chodím jenom na osvědčený stránky s videama jako je Youtube, facebook, ulož.to >:D -
Ronault. 30.08.10 16:40
« Re: bobormako
Je to na všech zpravodajských českých i slovenských serverech jako hlavní zpráva dne... Kde to hledáš? Na freevideo.cz to není... >:-[] >:D >:D
Zprávy bys měl sledovat, to se vždy hodíš, minimálně nebudeš před ostatníma za... no hlupáka (ve vší slušnosti), když nevíš, že v Mexickém zálivu uniká ropa a je to největší ekol. katastrofa v dějinách USA >:D -
David Silver 30.08.10 16:38
« Re: bobormako
Ronault: no tak to jsem nikde neviděl. Tohle je fakt masakr, ale j átakový věci neřeším, stejně jako politiku, ve zprávách sleduju jenom vtipné věci... víc mě nezajmá, proto jsem asi měsíc nevěděl o tom že někde v oceánu teče ropa ve škole v občance o tom učitelka mluvila já vůebc netušil... >:D
Příspěvek č.1111 :-! :yes: -
David Silver 30.08.10 16:34
« Re: bobormako
Ronault: v klidu, já se nerozčiluju >:D
masakr u Bratislavy? myslíš to jak linka bratislava - Košice od nejmenované letecké společnosti se v plném naložení cestujícími pozastavila na letecké show a udělali tam pár obratů a cestující zvraceli? to museli bejt úplný sr*čky, protože takový velký letadlo neudělá nějakej bůchvíjakej obrat aby se z toho člověku chtělo blejt >:D -
David Silver 30.08.10 16:26
« Re: bobormako
WL: já nehledě za to že hodnotil Švihákovo 911, tak i bez toho kdybych hodnotil jeho recenzi tak může bejt rád za celkový 2body. Hnůj co je tady už dva roky a furt hov.no hov.no zlatá rybko, nevím proč takový recenze tady pořád jsou, podle mě tohle potenciálnímu zájemci řekne úplný hofno!