Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.08.10  18:46

« Re: bobormako

Máš ji tam.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 30.08.10  18:42

A kdo si myslíš, že to je tedy? Můžeš do SZ ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.08.10  18:34

To není jeho Swift, tak mu ho nemůžu hodnotit. On tu má jiné auto...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 30.08.10  16:56

Ronault: svlékací pokr? to my teda jelikož pravidla pokru jsou moc složitý tak ve škole hrajeme s holkama lehkou napodobeninu, nazvanou svlékací flaška :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 30.08.10  16:53

Lambokysky: Leda svlékací... >:-[] >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 30.08.10  16:51

Ronault: to se tam hraje pokr nebo co? :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 30.08.10  16:46

Lambokysky: Počkej, tobě ještě není 18, že? No tak to tam nemůžeš. >:-[] >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 30.08.10  16:44

Ronault: tam to hledáš možná ty :yes: >:D No tak jsem si dal ted seznam a máš pravdu, je to hlavní zpráva... Ale já tam dneska na zprávy koukal jentak že když jsem vyplnil přihlašovací údaje na mail, a čekal jsem než se to přihlásí, tak jsem si jentak koutkem všiml - "dopravní letadlo....cestující zvraceli" a jelikož jsem letecký nadšenec tak jsem se musel vrátit a přečíst si to >:D
    PS: co je na freevideo za videa? ;-\ nechci chytit žádnej vir, chodím jenom na osvědčený stránky s videama jako je Youtube, facebook, ulož.to >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 30.08.10  16:40

Je to na všech zpravodajských českých i slovenských serverech jako hlavní zpráva dne... Kde to hledáš? Na freevideo.cz to není... >:-[] >:D >:D

Zprávy bys měl sledovat, to se vždy hodíš, minimálně nebudeš před ostatníma za... no hlupáka (ve vší slušnosti), když nevíš, že v Mexickém zálivu uniká ropa a je to největší ekol. katastrofa v dějinách USA >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 30.08.10  16:38

Ronault: no tak to jsem nikde neviděl. Tohle je fakt masakr, ale j átakový věci neřeším, stejně jako politiku, ve zprávách sleduju jenom vtipné věci... víc mě nezajmá, proto jsem asi měsíc nevěděl o tom že někde v oceánu teče ropa ve škole v občance o tom učitelka mluvila já vůebc netušil... >:D

Příspěvek č.1111 :-! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 30.08.10  16:37

kysky: Ne, myslím jak nějaký týpek dneska ráno postřílel 6 lidí, 13 zranil a pak sebe zastřelil. Všam mrkni třeba na bratislava.sme.sk
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 30.08.10  16:34

Ronault: v klidu, já se nerozčiluju >:D

masakr u Bratislavy? myslíš to jak linka bratislava - Košice od nejmenované letecké společnosti se v plném naložení cestujícími pozastavila na letecké show a udělali tam pár obratů a cestující zvraceli? to museli bejt úplný sr*čky, protože takový velký letadlo neudělá nějakej bůchvíjakej obrat aby se z toho člověku chtělo blejt >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 30.08.10  16:32

Kysky: Klid, bo ti praskne cévka >:D

Na světě se dějí horší věci než pár šestek... třeba teď ten masakr u Bratislavy. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 30.08.10  16:26

WL: já nehledě za to že hodnotil Švihákovo 911, tak i bez toho kdybych hodnotil jeho recenzi tak může bejt rád za celkový 2body. Hnůj co je tady už dva roky a furt hov.no hov.no zlatá rybko, nevím proč takový recenze tady pořád jsou, podle mě tohle potenciálnímu zájemci řekne úplný hofno!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.08.10  16:14

LK
    Já bych mu dal "za trest", za toho jeho swifta dokonce 5ku!!! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 30.08.10  16:04

Švihák: díky moc! :-) :-) :yes:

WL: >:D se s tím nebudu psát, kdyžtak se mě někdo zeptá no ;-) >:D

Švihák2: no tak spravedlivý admin ti řekne že tyto známky jsou na stupnici 1-10 více než průměr :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.08.10  15:28

Ivanuska se tu objeví, a hned jsem mimo topku. Ten člověk mi nosí smůlu... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.08.10  15:27

Kysky, to je někdo, kdo od své pravé recenze čekal víc, tak alespoň poškodil jinou... Spravedlivý admin jistě zasáhne... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 30.08.10  15:27

svihak tak rozmyslam ked uz nie si v tej topke konecne mozem ohodnotit tak ako si to auto zasluzi ? 9-1-1 >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.08.10  15:25

« Re: spotřeba- důkaz

Ron
    "...Porsche pro ty, co se už nedívají na černobílou televizi..."? Tak asi proto je celé takové "černo-bílé"? :-O >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…