Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…
Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…
Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…
Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…
Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…
ghotic: Nevím, ale Ricarda jsem ještě nezahlédl a dám mu echo, takže uvidíme.
Máš pravdu, Švihákova recenze není tak dlouhá a i když je u toho Cirtoenu méně fotek, tak jsou evidentně velmi kvalitní. Tím chci říci, že tento server je serverem uživatelských recenzí majitelů automobilů, proto hodnocení auta je jen jedna třetina celkového. Jak jinak si vysvěltluješ to, že v TOP 10 je třeba GTI a ne jiná Porsche, která tady jsou >:-[] ;-)
Samozřejmě to nebyla cílená narážka na Šviháka, já jemu dal 3x10, protože je aktivní uživatel a co není v recenzi, to se člověk dočte v novinkách nebo se to prodiskutuje v diskuzích (jako poslední dobou spotřeba) a fotky jistě bude dále přidávat ;-)