Porsche 911 (švihák lázeňský)
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 31.08.10 21:36
« Hodnocení Porsche
Takže :
Auto 10 - elegance sama,ne zas až tak častý výskyt,historie,důsledné zachování zásad (i když toto trochu nechápu,nicméně to respektuju),odvaha jít do ,,nepraktického,,vozu,zvlášť přechod od SUV!
Recenze 10 - potencionálnímu kupci dost napoví,recenze není zbytečně dlouhá,přesto je ale poměrně čtivá,vadí mi na ní jen 2 věci a to,že mi tam chybí záporný vlastnosti a chybí mi tam trochu ,,srdce,,(připadá mi lehce ledová :-().
Tyto dva důvody mi zabraňují poslat tip na kvalitní recenzi,což je škoda.
Foto 10 - sice mi tam chybí pár detailů karoserie (Porsche má nemálo krásných oblin),nicméně fotky jsou dost kvalitní i když některé kompozice,dle mého názoru,lehce pokulhávají,stejně je to nadprůměr na MACZ.
V mém interním žebříčku řadím tvý auto na cca 4 místo a přeji spoustu bezproblémových kilometrů :yes: ...uffff
Dylan McKay 31.08.10 21:10
« recenze rozšířena
Tak přátelé, zkuste se podívat do recenze, je tak nějak hotová. Snažil jsem se to nepsat až moc technicky, ale v dnešním světě HRC PRC to moc nejde. Fotogalerie už je taky větší, samozřejmě spousty fotek ještě přibude.
Ještě jednu věc přidám- pokud dovolí počasí, natočím s autem nějaké video. Sice to nebude okruh, ani holky v plavkách pro Thomasina, ale auto staticky kolem dokola. ;-) -
Ivanuska_Matej ( RSka) 31.08.10 20:28
« Re: bobormako
nebavia ma tvoje kecy. az dorasties potom sa ozvi.
zvysok tvojich obvineni budem uz riesit inou cestou ako trapnou diskusiou s Tebou, kde jedine co ukazujes je zavist, paranoju a neschopnost nadhladu. V sz som sa Ti vyjadril presne, viac to s Tebou neriesim. -
Ivanuska_Matej ( RSka) 31.08.10 20:18
« Re: bobormako
vies, ja som tu auto skutocne nepridal kvoli bodom ... ja nie som Ty, ja si nepotrebujem zvysovat sebavedomie, nepotrebujem si nieco dokazovat . Mne su tie body skutocne ukradnute a nebyt isteho uzivatela, to auto tu ani nie je ... Rovnako ako tu nie su ostatne.
Jediny, kto tu neuniesol bodovanie si Ty.
Koniec k tejto teme, zvysok nech riesi Anima Publishers . Neuveris, ale tiez som ich dnes kontaktoval.