Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 03.09.10 19:57
« Re: Porsche design v nábytku Gleißner!
...já nevím jestli ho má, zatím jsem viděl jen fotky z mobilu někde z bazaru. Ale hrneček bych mu koupil taky, abysme si vzájemně nezáviděli... ;-)
Neví někdo, kde seženu hrneček s nápisem 911? Hrneček Porsche už mám, i termohrneček Porsche už mám, i dupačky 911 už mám (ty mi ale nejsou)... >:D -
Dylan McKay 03.09.10 19:47
« Porsche design v nábytku Gleißner!
Dnes jsem v chebském rádiu Egrensis zaslechl reklamu na prodejnu nábytku Gleißner v Německu, že od pátku do neděle nabízí nábytek a doplňky od Porsche design! Sedl jsem do auta, a uháněl do Tirschenreuthu s tím, že sobě a s-mikovi koupím hrneček s nápisem 911...
Ale bohužel, žádné doplňky, pouze nábytek. Hodně moderní a zvláštní. A cena? Představte si malou vytrínku 160x 40 cm. Cena 2056 Euro...
Tak jsem zase uháněl domů... >:D -
rarsch 03.09.10 15:39
« Re: Díky, kluci, 9,94 je fakt pecka!
Neni to trochu detinske? :no:
Kdo chtel, uz si auto jiste prohlidnul, tak muze zase viset nejaky jiny auto na topce.
By se to hodnoceni melo zrusit, a losovat ty auta trebas nahodne, plus na hlavni stranku dat nove pridane vozy, dat jich tam treba poslednich 30, aby cloveku neutikali pekny kary. Pak mit moznost si dat nektery auta do oblibenych, abych mohl sledovat jejich novinky, na ktery by me upozornovali zpravy. Z poctu "oblibencu" by sla sestavit treba topka nova. Takle na me vykoukne dycky totez a je to dost nuda.
Konkretne k ty 911, sice je to bomba kara, ale vypada uz tricet let stejne.... ;-\ -
Martin911Turbo 03.09.10 14:59
Jsem taky pro aby auto na MACZ bylo opět veřejné. Moje hodnocení auta je předem jasné ;-)
Bohužel český člověk závistiví člověk a než odroste těch x generací co přešlo komunistickým syndromem tak to bude ještě trvat...
Já když mněl Porsche 944 S2 tak buď mně kamenovali za to že mám starou žravou plečku a nebo naopak ti mentálně zaostalí také záviděli, což u 20 let starýho lidovýho Porsche fakt nevím co... Auto to bylo a je nadčasové, vákon 211 koní dokázal potrápit mnoho super Oktávií s TDI a Golfíků. Mně udělal hodně radosti, ale jak se říká s jídlem roste chuť takže auto šlo pryč a bude další Porsche a potom další... :-) -
StormShadow 03.09.10 09:20
ono to neni jen o zavisti, ale v prvni zade o vlastni lenosti a pohodlnosti, v dnesni dobe kazdy kdo neni uplne blbej (s papirama) si ma sanci na takovy auto vydealat, nemusi na novy, zprvu staci jety, tam ty ceny zas nejsou tak strasny. Vzdy je pouze o jedinci jak na sobe zamaka a pouziva hlavu, hrdinskejma kecama na netu, vysedavanim v hospode, kupovanim pitschovin (tuzing) na vochcavku a tomu podobne priblizovadla, kupovani starejch velkobemu s mokrejma papirama jen aby byl king of vesnice disko, fakt cesta nepovede.........tam je pak jediny konec vochcavka v metle na hline v rope a nejlepe s chipem aby sla vocpoda. (nic proti vochcavkam (sou mi ukradeny) ale je to takovy uz zabehly priklad), i kdyz s jejich cenama a spolehlivosti, cenou dilu si to koupi snad jen clovek kerej vi o autech prdlajz:)) )
-
Mira328i 03.09.10 08:07
Taky se přimlouvám za ponechání 911tky tady na macz, je to jedno z nej aut tady. Závist je sviňa...no jo, holt máš super auto na který většina kouká jen na obrázkach:-), taky závidím ale přeju ti ho, už jen proto že sem měl díky bohu tu možnost se v takovým autě svézt a byl sem unešen :yes: -
Dylan McKay 03.09.10 07:12
Závist mi bylo vždycky cizí slovo, a když mi pak tady nějakej moula napíše, že mu závidím, tak jen kroutím hlavou. Závidět mu bát se celý život svého otce? Bát se, že udělám něco špatně? Chodit si k němu pro peníze? Ať už se ten klučina probere do reality, s takovou přihlouplou arogancí nikdy nebude šťastnej...
Dost jsem o něm slyšel, a naopak ho spíše začal litovat. Ale obdiv si u mě zaslouží úplně jinej typ člověka, ne namachrovaný mladý pako... -
Jacoppo 02.09.10 23:58
Hodnocení neřeš Šviháku, přece proto tu ty auta nemáme ne ;-) Idyž šestka by mně u Porschete naštvala... na schovávání auta to neni ne ;-) Lidská závist je v týhle zemi hodně rozšířená a s tim my nic neuděláme, možná Šviháčkovi vnuci;-) Mně zas píšou hovada na ICQ o tom, jak si tu honim ego a jak sem si měl koupit škodofku >:D Ale zase si cením těch, co mi napíšou normálně nebo slušně a s forem je to stejny :-)

Ale naprosto tě s odstupem času chápu! :yes: