Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 05.09.10 23:30
« Re: No vidíš to, Šviháčku, už jsi zase
No, Poustniku, můj výraz v obličeji se každý den mění nad výroky současných ministrů. Vyšší pokuty pro bohaté, vyšší daně pro bohaté- i když se mě to třeba netýká, může to být začátek něčeho špatnýho. Proč to píšu? Odchod z ČR ale i z Evropy začínám zvažovat čím dál víc... -
David Silver 05.09.10 10:36
« Re: horoskop
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D Šviháku, Šviháku! >:D >:D >:D >:D >:D
Jinak mě hledání hub občas taky baví, je hezky v lese ten vzdoušek, ale já nikdy žádnou houbu nevidím :no: >:D To už odmalička, vždycky mi babička říkala "Vítečku, hledej tady" Já: "Ale já nic nevidím" "No hledej tady u toho kapradí" "Ale tady fakt nic nevidím" až pak když mi tu houbu babička skoro úkazala tak jsem si jí všiml >:D -
Dylan McKay 04.09.10 14:01
« Re: Porsche design v nábytku Gleißner!
Právě jsem se vrátil z hub, doufám že jsem něco zhub! :-)
Tři koše, borováci ale i několik praváků, navíc jsem našel jednoho velkýho jako talíř! Tím bych houbařskou sezónu uzavřel, protože pak už porostou jen takový ty červený houby s bílejma puntíkama, takový ty pro tchýně... ;-)
-
David Silver 03.09.10 20:37
« Re: Porsche design v nábytku Gleißner!
Švihák: >:D to já jednou v obchodě taky říkal, to by mi bude velký, velký, no tyhle rifle by mi mohly bejt, tak jsem si je šel vyzkoušet a byly mi malý :yes: >:D
OK :yes: Jsem si jentak z nudy upravil jednu fotku, zajímavý že na jedný jsou vidět vlnky na značce a na jiných ne >:D
Taky hezký večer a víkend :yes: :yes: