Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 07.09.10  08:57

« MACZ

tak včera večer sem se díval na Liborka místo na auta, a dneska vypadá to tu jak na Autowebu a nenahrávaj se fotky... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Asphalte-MoDo

Asphalte MoDo 07.09.10  08:55

« Re: MACZ s novou tváří Reagovat

Stranky MA.cz konci. Hlavne v NEKDE to bude pruser >:D Je cas jit dal.
  • « 00 Reagovat !

foto Ajin-MoDo-Team-

Ajin(MoDo Team) 07.09.10  08:48

Zdravím borci, taky jsem trochu v úžasu, psal jsem to teď Liborovi na Facebook, že to tu žije a žilo hlavně diskuzí a pokud se bude složitě zobrazovat je to mrtvá stránka. Design a zobrazení fotek se mi líbí, ale jinak asi ukáže čas ;-\
  • 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 07.09.10  08:40

tak to s tym dalsi - diskusni forum je pekne na ... :no: :no: btw. videli ste vcera vecer to video s liborom ? ked sa za par minut pripojite bude autocz uplne nove a lepsie par dni a urcite si zvyknete >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 07.09.10  08:34

« Re: MACZ s novou tváří

To si nemyslím, že je rozumný. I v galerii auta si musíš rozklikat spousty věcí.

Ale chci poděkovat redakci za jednu věc- při takovém stavu zde rozhodně nebudu trávit tolik času.
  • « 00 Reagovat !

foto Krispos

Krispos 07.09.10  08:32

A kde je diskuze live?
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 07.09.10  08:26

tak nahoře, když dáte "Další" - "diskuzní forum" - diskouze v Moje.auto" ...tak se zobrazí poslední diskouze, ale mělo by to být na hl. stránce
  • 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 07.09.10  08:20

zino sa chytil ale keby svihak nenapisal novinku netusil by ze je pripojeny >:D inak prijemna spotreba ale kym neuvidim neuverim ze ho mas >:D a mne este chyba obrazok uzivatela pri prispevku takto neviem kto pise 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 07.09.10  08:11

Je to tu najednou jakoby anonymní. Chybí mi taky přehled právě připojených lidí. Takhle je to jako když chytáš ryby- chytne se Zino, nechytne se Zino... >:D

Je znát, že na stránkách MACZ nepracoval nikdo z uživatelů, Zatím :no:
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 07.09.10  08:07

presne :-(

Kam zmizelo naše staré dobre MACZ ...

Ty poslední příspěvky v diskuzích je 90% MACZ ....udělejte s tím něco! :-)
  • 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 07.09.10  08:05

« MACZ s novou tváří

svihak suhlas od rana na to tu pozeram a krutim hlavou >:D a k tomu sa mi neda reagovat na prispevky ale to moze byt tymto pracovnym internetom
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 07.09.10  07:38

« MACZ s novou tváří

No, asi jde o zvyk, mám rád nové věci, ale...

To co tu chybí jsou "poslední příspěvky v diskusích", doufám, že se tu objeví, protože to je naprostej základ MACZ!
  • 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 06.09.10  19:42

« Mohu se zeptat. .

. .proč v záporech není uvedená ta katastrofická převodovka Tiptronic S??
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 06.09.10  18:38

« Re: Prodej octavie 115tis !!!!!!!

Mě se taky líbí a zrovna před týdnem si takovou přivezl kolega za 135 tis, ale to byla 2003. Já bych do ní taky šel, ale manželka to nedovolí!!! :-( :-(
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 06.09.10  18:28

PeT-a: přesně! mít ty prachy, tak jí beru, ikdyž nemám řidičák. ten rok bych o ní pečouval v garáži :yes: >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 06.09.10  17:05

Wow, myslím, že tvojo Octavka je parádně vyšperkovaná a byla v dobrých rukou. Chdybych měl tolik peněz, težce bych uvažoval ;-\ ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 06.09.10  16:40

Zatím nejásám. Pokud se mi jí nepovede prodat než borec prodá někomu tu božskou mrchu tak by to bylo plácání o ničem. Ale myslím že je o mě známé že mám rád auta co mají přes 5m :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 06.09.10  16:23

Na jaký zázrak si to brousíš zuby Veselyte, že rozprodáváš celý svůj vozový park???? :-)
  • 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 06.09.10  13:58

« Prodej octavie 115tis !!!!!!!

Prodám octávii!!!!!! kdyby měl někdo nebo nějaký známý někoho zájem tak pokud si jí dotyčný vezme do 7dní nebo dokud se neprodá auto co chci tak jí dám za 115tis.
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 05.09.10  23:43

« Re: No vidíš to, Šviháčku, už jsi zase

Mateo - pár let si pobudu v centru evropské byrokracie....ano uhádli jste přátelé....v Bruselu! :-) Je to jen osm hodin jízdy autem, nebo hodinka a čtvrt letadlem. A při dnešních cenách letenek se to autem přestává rentovat. Wizzair má za 40 Euro letenku tam a zpátky. No nekup to!....
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…