Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 07.09.10  22:56

« Re: zpráva od tápografa...

Jo, proto to píšu hned, ještě je čas vykráct původní verzi než zcela zanikne. >:D
    Teda staneli se tak. Jestli ne tak to je ostuda jež už ani za zmínku nestojí.
    A já jdu radši spát, s napětím co tu do zítřka vyladí >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Jacoppo

Jacoppo 07.09.10  22:51

No ono to napul stary moje.auto.cz je ne...treba moje garaz a nektery okna/tabulky/odkazy odkazujou na puvodni stranky... a je to dobrej maglajz :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 07.09.10  22:43

Myslim, že nejlepší bude se přestěhovat. Teď je ideální čas pro webotvorce aby vykradli bývalé mojeauto, udělali jen pár vylepšení a rozjeli to. Do týdne budou mít vyšší návštěvnost než tohle ´opravený´ moje auto. >:D >:D
    Všichni jsme ztracený.
  • 00 Reagovat !

foto Jacoppo

Jacoppo 07.09.10  22:33

« zpráva od tápografa...

prosím o zaslání mapových podkladů pro server moje.auto.cz . Na první křižovatce jsem se zamotal a nevím kde stojím... na 1**8 mi poradit neumějí, mapy prý nedostali... navíc neco se píše z prava do leva což mi příde jak v židovský škole... a já už tam nechci chodit >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 07.09.10  21:21

« Re: MACZ s novou tváří

Cool. Takže měnim záložku z homepage MACZ na tento odkaz [odkaz] To je fakt úlet >:D
    Díky Pet-o

Diskuze live beta je a vždy byla úplně k ho...

PS: Výpis z toplistu Bí:
    Od začátku měsíce
    1ho 19 návštěv
    2ho 15 návštěv
    3ho 12 návštěv
    4ho 33 návštěv
    5ho 29 návštěv
    6ho 12 návštěv
    7ho 0 návštěv
    To také o něčem vypovídá, no uvidíme.
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 07.09.10  21:19

« Re: Věděl někdo z vás co se chystá?

Tak nevím, jestli někteří o tom ví, já sem o tom nevědel, ale aspoň něco....

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 07.09.10  20:20

tohle je koneeeeec. než se člověk dopracuje k nějaké diskusi, do které ani pořádně nevidí.... :no: Chci na pravé straně na Homepage ty poslední příspěvky v diskusích...
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 07.09.10  19:30

Věřím tomu že pokud je tohle konečný vzled jak auto.cz tak i MACZ tak to odradí spoustu lidí tady pryč :-( bude to tu bez života... tady je tolik věcí co nefunguje až je to škoda psát a bohužel i u toho sedět :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 07.09.10  19:09

Změna by měla být k lepšímu, ne k horšímu... :-( :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 07.09.10  17:15

Je to děs, píšu to podruhé protože jsem klikl někde jinde než jsem měl 8-s bolí z toho oči je to kontrast jako prase, jasně bílé pozadí a drobné písmo :no: Strašně mě pobavilo instruktážní video kde říká že je to lépe přehledné a že lehce najdeme co chcem... asi když to říkal tak mu mířili pistolí mezi oči ;-\ vypadá to celkem dobře ale chybí tu hromada věcí a je tu hromada nedostatků a proto... :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Kajuska

Kajuška 07.09.10  17:12

no co "ajfelovka" se zezačátku taky nelíbila >:D a jak zapadla ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 07.09.10  15:09

Nejsem žádná konzerva, ale nějak mi tahle změna (zatím) nesedla. Bílý pozadí mi přijde dost sterilní, celková koncepce je taková neuspořádaná a chaotická (rozhodně by tomu sedlo nějaký barevný odlišení různých framů, jak tomu bylo dřív). Další výtka míří k rozvržení stránky. V době, kdy má doma skoro každý širokoúhlý monitor, je řazení pod sebe pasé, takhle mám prakticky 40% šířky monitoru bez využití. Taky nechápu absenci posledních příšpěvků na hlavní stránce, vždyť je to jedna z nejdůležitějších věcí celého webu!!! I poslední novinky se zcvrkly na dvě, což je fakt málo.
    Na druhou stranu kvituju design, nový font a rozšíření TOPky na 15 aut, jen by to chtělo pořádně doladit, v současný formě totiž tyhle stránky ztratily svou "osobitost" a přešly k uniformitě.
    Doufám, že tohle není finální verze, protože se obávám, že takhle půjde moje.auto i auto.cz s návštavností rychle dolů ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 07.09.10  14:06

No tak tohle je ofšem tragedie než jsem se dostal do týhle diskuse tak jsem hledal dýl než naposled pinďu v kalhotech...
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 07.09.10  13:10

« Věděl někdo z vás co se chystá?

Přece jenom nejsme nějaký ovce, mohli se nás ně změny zeptat, poradit se s námi, vždyť tady bylo několik super návrhů na zlepšení, ať už od Mojita nebo řady jiných, a nakonec tak obrovský krok zpět.

Prostě se mi to nelíbí. Taky jsem měl galerie série po třech, taky jsem sledoval jiné diskuse, taky jsem sledoval s kým si můžu z přihlášených popovídat.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 07.09.10  11:25

To je příšerný, po dvou hodinách jsem semka přišel a tady člověk nic nenajde! >:D Já jsem ztracenej
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 07.09.10  10:23

Ou!!!! Já se teda nějak nemůžu rozkoukat. Taky si myslím, že hlavní klad moje.auto bylo v tom, že to tady žilo a mohlo se aktuálně reagovat na poslední příspěvky. I grafika diskuze je bez fotek nemastná neslaná. Takhle je to seznam vozů bez života....no jdu se ještě rozhlédnout, ale zatím zklamání.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.09.10  10:13

Nejvíce mě naštvalo, že fotky v galerii jsou nyní po čtyřech a ne po třech 8-s :-O
    Celou dobu "buduji" fotogalerii tak, aby dávala smysl po třech a teď je to v čudu :-O ;-\ ;-\

A ještě se změnilo umístění tlačítek "odeslat příspěvek" a "neodesílat", takže jsem si minulý příspěvek smazal místo toho abych ho uložit!! 8-s 8-s :no:

Kde je nějaké "fórum" nebo možnost pro příspěvky nás uživatelů, abychom mohli psát co se nám líbí a nelíbí??
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.09.10  10:04

Z mého pohledu zatím taky tragédie a rozčarování !!! :-O 8-s
    To že nejsou vidět poslední diskuze je úplně na prd, spousta informací zmizela, názvy aut nejsou úplné (chybí dodatky, takže můj Golf GTI je "jen" Golf), poslední fotka je jen jedna a přeblikávají se další.. Hlavně že tam zůstala vpravo dole upoutávka na to jestli chceme MACZ do iPhone >:-[] >:-[] >:D
  • 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 07.09.10  09:52

« MACZ s novou tváří

Moje orientace na nových stránkách je zatím tragická >:D nejvíc mi tu chybí poslední příspěvky, nejdiskutovanější vozy, no novinky v recenzích jsou jen dvě na hlavní stránce a abych je viděl musím zase někam klikat :-/ zase se mi ale líbí jak jsou udělané poslední fotky v recenzích jak se mění to je asi vše, sečteno a podtrženo staré MACZ bylo hezčí a lepší jak v orientaci tak ve všem... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 07.09.10  09:19

« Re: MACZ s novou tváří Reagovat

Navíc jak jsou u náhledu diskuze pidimidi písmem 8-s
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…