Porsche 911 (švihák lázeňský)
Jacoppo 07.09.10 22:33
« zpráva od tápografa...
prosím o zaslání mapových podkladů pro server moje.auto.cz . Na první křižovatce jsem se zamotal a nevím kde stojím... na 1**8 mi poradit neumějí, mapy prý nedostali... navíc neco se píše z prava do leva což mi příde jak v židovský škole... a já už tam nechci chodit >:D -
Chobot 07.09.10 21:21
« Re: MACZ s novou tváří
Cool. Takže měnim záložku z homepage MACZ na tento odkaz [odkaz] To je fakt úlet >:D
Díky Pet-o
Diskuze live beta je a vždy byla úplně k ho...
PS: Výpis z toplistu Bí:
4ho 33 návštěv
5ho 29 návštěv
6ho 12 návštěv
7ho 0 návštěv
To také o něčem vypovídá, no uvidíme. -
Aspire 07.09.10 17:15
« Re: Věděl někdo z vás co se chystá?
Je to děs, píšu to podruhé protože jsem klikl někde jinde než jsem měl 8-s bolí z toho oči je to kontrast jako prase, jasně bílé pozadí a drobné písmo :no: Strašně mě pobavilo instruktážní video kde říká že je to lépe přehledné a že lehce najdeme co chcem... asi když to říkal tak mu mířili pistolí mezi oči ;-\ vypadá to celkem dobře ale chybí tu hromada věcí a je tu hromada nedostatků a proto... :no: -
Ondřej Šámal 07.09.10 15:09
« Re: Věděl někdo z vás co se chystá?
Nejsem žádná konzerva, ale nějak mi tahle změna (zatím) nesedla. Bílý pozadí mi přijde dost sterilní, celková koncepce je taková neuspořádaná a chaotická (rozhodně by tomu sedlo nějaký barevný odlišení různých framů, jak tomu bylo dřív). Další výtka míří k rozvržení stránky. V době, kdy má doma skoro každý širokoúhlý monitor, je řazení pod sebe pasé, takhle mám prakticky 40% šířky monitoru bez využití. Taky nechápu absenci posledních příšpěvků na hlavní stránce, vždyť je to jedna z nejdůležitějších věcí celého webu!!! I poslední novinky se zcvrkly na dvě, což je fakt málo.
Na druhou stranu kvituju design, nový font a rozšíření TOPky na 15 aut, jen by to chtělo pořádně doladit, v současný formě totiž tyhle stránky ztratily svou "osobitost" a přešly k uniformitě.
Doufám, že tohle není finální verze, protože se obávám, že takhle půjde moje.auto i auto.cz s návštavností rychle dolů ;-\ -
Dylan McKay 07.09.10 13:10
« Věděl někdo z vás co se chystá?
Přece jenom nejsme nějaký ovce, mohli se nás ně změny zeptat, poradit se s námi, vždyť tady bylo několik super návrhů na zlepšení, ať už od Mojita nebo řady jiných, a nakonec tak obrovský krok zpět.
Prostě se mi to nelíbí. Taky jsem měl galerie série po třech, taky jsem sledoval jiné diskuse, taky jsem sledoval s kým si můžu z přihlášených popovídat. -
Poustnik 07.09.10 10:23
« Re: MACZ s novou tváří
Ou!!!! Já se teda nějak nemůžu rozkoukat. Taky si myslím, že hlavní klad moje.auto bylo v tom, že to tady žilo a mohlo se aktuálně reagovat na poslední příspěvky. I grafika diskuze je bez fotek nemastná neslaná. Takhle je to seznam vozů bez života....no jdu se ještě rozhlédnout, ale zatím zklamání. -
Thomasino 07.09.10 10:13
« Re: MACZ s novou tváří
Nejvíce mě naštvalo, že fotky v galerii jsou nyní po čtyřech a ne po třech 8-s :-O
Celou dobu "buduji" fotogalerii tak, aby dávala smysl po třech a teď je to v čudu :-O ;-\ ;-\
A ještě se změnilo umístění tlačítek "odeslat příspěvek" a "neodesílat", takže jsem si minulý příspěvek smazal místo toho abych ho uložit!! 8-s 8-s :no:
Kde je nějaké "fórum" nebo možnost pro příspěvky nás uživatelů, abychom mohli psát co se nám líbí a nelíbí?? -
Thomasino 07.09.10 10:04
Z mého pohledu zatím taky tragédie a rozčarování !!! :-O 8-s
To že nejsou vidět poslední diskuze je úplně na prd, spousta informací zmizela, názvy aut nejsou úplné (chybí dodatky, takže můj Golf GTI je "jen" Golf), poslední fotka je jen jedna a přeblikávají se další.. Hlavně že tam zůstala vpravo dole upoutávka na to jestli chceme MACZ do iPhone >:-[] >:-[] >:D -
Aspire 07.09.10 09:52
« MACZ s novou tváří
Moje orientace na nových stránkách je zatím tragická >:D nejvíc mi tu chybí poslední příspěvky, nejdiskutovanější vozy, no novinky v recenzích jsou jen dvě na hlavní stránce a abych je viděl musím zase někam klikat :-/ zase se mi ale líbí jak jsou udělané poslední fotky v recenzích jak se mění to je asi vše, sečteno a podtrženo staré MACZ bylo hezčí a lepší jak v orientaci tak ve všem... :yes:

Teda staneli se tak. Jestli ne tak to je ostuda jež už ani za zmínku nestojí.
A já jdu radši spát, s napětím co tu do zítřka vyladí >:D