Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 11.09.10 21:45
« Brno v pondělí 13.9.
Ahoj všichni, v pondělí odpoledne můžu přijet do Brna. Docela rád bych poznal pár nových ldí, které znám už léta pouze z displeje počítače.
Přijedu kamkoli, v čase od 15:00 můžu kdykoli. Pokud bude zájem, nechám doma dodávku, a vezmu s sebou placatku... ;-) -
David Silver 11.09.10 10:04
« Re: stažení recenzí
Mě to příde tak, že je jim to totálně u p*dele, Žížalka má recenzi na autofun a je tam aktivní,, takže tenhle server pohřbili, aby se neřeklo, udělali novej vzhled, jak píšou v jejich zprávě - nový design má úkol návštěvníkům urychlit práci a co nejdříve najít to, co hledali. Já jsem rád když v tomhle zmatku najdu svůj vlastní nick nebo recenzi, natož hledat ještě něco jinýho, a když už se na další hledání vrhnu, už vidím jenom bílej flek 8-s
A kompatibilita s prohlížeči je opravdu famózní [odkaz]
Ani nevím kde bych měl hledat že mi přišla třeba Soukromá Zpráva, protože nikde mi nepříde normální místo pro to, takže když mi někdo napíše, horko těžko si toho všimnu :-O -
Dylan McKay 11.09.10 08:10
« malý vzkaz redakci
Nechci jednat za sebe, ale tyhle dva body mi přijdou zásadní, a myslím, že by dokázaly vzniklou situaci řešit. Časem, až v redakci pocítíte menší návštěvnost, přijde možná vetší ochota něco napravovat a řešit.
1. možnost přímého vstupu do diskuse u jednotlivých recenzí
2. zobrazení on-line uživatelů
MACZ v této podobě je anonymní a neosobní. -
Dylan McKay 11.09.10 00:55
« stažení recenzí
Přátelé, nový design MACZ je o několik kroků zpět. Arogance redakce a neochota cokoli měnit mě donutila stáhnout všechny své recenze. Výhrůžky pana Zezulky na adresu nespokojenců vypovídají o tom, jak si tady svých hostů váží.
Jsme tu prý zdarma. Chcete nadále zdarma vystavovat svá auta na těchto stránkách? Chcete nadále nést zdarma rizika spojená se zveřejněním mnohdy pro zloděje zajímavých aut? A já si celou dobu myslel, že je za to redakce ráda...
Samozřejmě, že se najde malá hrstka zastánců nové grafiky a uspořádání MACZ, ale zrovna tahle hrstka není na MACZ aktivní. Myslím, že nejen pan Zezulka si to moc dobře uvědomí, až vychladne a přestane dělat bubáky...