Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 11.09.10  22:03

« Re: Brno v pondělí 13.9.

Že jsi z Brna, a přijíždíš do Brna... :-) Ale já vím, že jedeš na schůzku do Žďáru... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 11.09.10  21:59

matheas - co tě ksakru tak rozesmálo? :*)
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 11.09.10  21:57

Mojito
    >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 11.09.10  21:55

švihák - já přijedu do Brna právě cca kolem 14-15.00 hod.
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 11.09.10  21:52

Minule jsem nemohl , ale tentokrát to vyjde tudíž rád Tě poznám
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 11.09.10  21:45

« Brno v pondělí 13.9.

Ahoj všichni, v pondělí odpoledne můžu přijet do Brna. Docela rád bych poznal pár nových ldí, které znám už léta pouze z displeje počítače.

Přijedu kamkoli, v čase od 15:00 můžu kdykoli. Pokud bude zájem, nechám doma dodávku, a vezmu s sebou placatku... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 11.09.10  19:21

« Re: stažení recenzí

ja som taktiez brile nemusel mal som to len v skole, praci a aute teraz som svoj rozsah rozsiril skola, praca, auto, macz >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 11.09.10  19:13

to já si brejle neberu, mám totiž jenom sluneční a oni jsou polarizační, takže bych na monitoru viděl asi jenom černotu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 11.09.10  19:03

kysky ja budem rad ak zvladnem 2 hodiny na macz bez okuliarov a tabletky proti bolesti hlavy >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 11.09.10  18:59

>:D já budu rád, až nebudu mít hlavní stránku na 15 papírů velikosti A4 :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 11.09.10  18:46

ju a konecne mi ide z tohto pc reagovat na prispevok doteraz som musel vzdy pisat ako novy >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 11.09.10  18:45

To máš pravdu :yes: :yes: ;-\
  • 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 11.09.10  18:43

ahoj svihaku dufam ze to nakoniec dobre s tym mackom dopadne a ze sa na to konecne dobre vyspali
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 11.09.10  18:40

Vypadá to na úpravu MACZ ke spokojenosti obou stran. Nikdy ale nepochopím, jak mohli mezi nás pustit web v takové podobě, a ještě tak arogantně reagovat na zpočátku věcné připomínky... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 11.09.10  10:04

Mě to příde tak, že je jim to totálně u p*dele, Žížalka má recenzi na autofun a je tam aktivní,, takže tenhle server pohřbili, aby se neřeklo, udělali novej vzhled, jak píšou v jejich zprávě - nový design má úkol návštěvníkům urychlit práci a co nejdříve najít to, co hledali. Já jsem rád když v tomhle zmatku najdu svůj vlastní nick nebo recenzi, natož hledat ještě něco jinýho, a když už se na další hledání vrhnu, už vidím jenom bílej flek 8-s

A kompatibilita s prohlížeči je opravdu famózní [odkaz]

Ani nevím kde bych měl hledat že mi přišla třeba Soukromá Zpráva, protože nikde mi nepříde normální místo pro to, takže když mi někdo napíše, horko těžko si toho všimnu :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 11.09.10  08:10

« malý vzkaz redakci

Nechci jednat za sebe, ale tyhle dva body mi přijdou zásadní, a myslím, že by dokázaly vzniklou situaci řešit. Časem, až v redakci pocítíte menší návštěvnost, přijde možná vetší ochota něco napravovat a řešit.

1. možnost přímého vstupu do diskuse u jednotlivých recenzí

2. zobrazení on-line uživatelů

MACZ v této podobě je anonymní a neosobní.
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 11.09.10  00:55

« stažení recenzí

Přátelé, nový design MACZ je o několik kroků zpět. Arogance redakce a neochota cokoli měnit mě donutila stáhnout všechny své recenze. Výhrůžky pana Zezulky na adresu nespokojenců vypovídají o tom, jak si tady svých hostů váží.

Jsme tu prý zdarma. Chcete nadále zdarma vystavovat svá auta na těchto stránkách? Chcete nadále nést zdarma rizika spojená se zveřejněním mnohdy pro zloděje zajímavých aut? A já si celou dobu myslel, že je za to redakce ráda...

Samozřejmě, že se najde malá hrstka zastánců nové grafiky a uspořádání MACZ, ale zrovna tahle hrstka není na MACZ aktivní. Myslím, že nejen pan Zezulka si to moc dobře uvědomí, až vychladne a přestane dělat bubáky...
  • 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 10.09.10  08:19

« SZ

ahoj Svihak, dostal si SZ?
  • « 00 Reagovat !

foto Filip-

Filip . 10.09.10  08:16

« Re: grafik přefik grafika

na Macz chodim asi od 13 rokov prva recenzia co som precital bola tvoja na Rang Rover ;-) ale toto co je tu teraz
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 10.09.10  07:35

« Re: grafik přefik grafika

Naše poseldní příspěvky bych pojmenoval větou:

Když je nám nejhůře, obracíme se k poezii... :-( ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…