Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 12.09.10 18:04
« Re: KUPUJTE ŠVIHÁKOVO MACZ BRÝLE!!!
Děkuji všem za objednávky! Objednávejte včas, na poškozený zrak jsem ještě nic nevymyslel!
Na zítřejší sraz v Brně samozřejmě nějaký vzoreček přivezu, myslím, že jedna uživatelka si ho zaslouží zcela zdarma. Ostatně, ta už na očním vlastně skončila... ;-\ -
Dylan McKay 12.09.10 13:44
« KUPUJTE ŠVIHÁKOVO MACZ BRÝLE!!!
Přicházím se SPECIÁLNÍ nabídkou!
Vadí vám nová verze MACZ? Pálí vás oči při sledování nového designu MACZ? Pak jsou zde pro vás nové ŠVIHÁKOVO MACZ BRÝLE!!! [odkaz]
Při nasazení brýlý vždy uvidíte původní MACZ verzi, nikdy se vám díky UV filtru nezkazí zrak, a vy budete moci MACZ sledovat nepřetržitě!
A to vše jen za pouhých 199 Kč!!! Objednáte-li si ihned, získáte ZDARMA tričko AUTO.CZ!!! [odkaz]
VOLEJTE, PIŠTE- NABÍDKA JE OMEZENA, PLATÍ POUZE DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB!!! -
s-mike (RSKa) 12.09.10 08:12
« Re: Brno v pondělí 13.9.
nechci bejt za chytrolina, ale kdyz kouknete ke mne do galerie, tak je krom Boby okoukanej i hrad Veveri, prehrada, golf v Jinacovicich a obecne vzato cokoli v Brne a okoli >:D
ale kde jinde byste chteli delat protestni fotky (proti okoukanejm ocim z palive bilych stranek), nez na okoukanym miste.. takze hrad Veveri je idealni :-!
pokud nebude prset, samozrejme se dostavim. Akorat fotky delat nebudu, nemam je kam pridavat. A stejne by byly okoukany.. -
Dylan McKay 12.09.10 07:14
« Re: Brno v pondělí 13.9.
Zino, to je nic. Celou noc sedím nad výkresy auta. Vymyslel jsem něco převratného, něco víc než pan Ford! Nové světlomety, které i xenony strčí do kapsy!
Dnes na svůj vůz místo světel nainstaluju dva notebooky 12", připojím na ně mobilní iternet a vždy před jízdou je automaticky otevřu, zapnu, připojím a načtu HP MACZ. Takovou svítivost nebude mít žádné auto planety! >:D

Pokud by Vám to nevadilo tak bych se spíš přijel podívat na tu švihákovu placku....