Porsche 911 (švihák lázeňský)
David Silver 15.09.10 21:11
« Re: Aspire na hrad!
Zino: >:D no, to já se do těch zrcadel a výloh většinou nedívám protože mě nebaví se koukat na trolejbus společnosti MHD České Budějovice >:D ale tak kouknu se do výlohy když u ní stojí pěkná slečna, ona je otočená směrem na mě - zhodnotím předek, pak mrknu do výlohy a můžu hodnotit i zadní partie :-! -
David Silver 15.09.10 18:36
« Re: Aspire na hrad!
Šviháku, moc pěkný fotky!! :yes: :yes:
edit: prosim prosim, smutně koukám, mohl bys mě taky zásobovat pár fotkama? rád bych po nějakým čase zase něco rozmazával, dlouho jsem nevyfotil žádný lepší auto abych mohl mazat značku a nebo upravovat fotku... ;-\ dneska jsem potkal po několika měsících náhodně pěkný a dost dobrý auto - 997 Carrera S, ale měl jsem u sebe jen iPhone, ale itak jsem si ji vyfotil :-) Ale zase mě u toho optežovali trapní spolužáci, kre.téni. Ještě že mi vyšla až druhá zelená :yes: >:D Ale vyšlo mi hezky že je na fotce vidět i v 30metrů vzdálené výloze :yes: :-) [odkaz]
>:D ted když jsem to psal tak se mi vybavilo jak jsi mi v Praze Šviháku říkal jak jsi jel s Avantimem a díval jsi se na své auto do výlohy :yes: >:D -
Brandon Walsh 15.09.10 09:34
trebalo by to podstupit redakcii aby taka moznost prepnutia tu niekde bola
prave som na to pozeral trochu som sa sekol autor je nightflight >:D
Re: Ako to vidím ja a čo s farbou pozadia Reagovat
14.09. 09:57 NightFlight
vložit do adresního řádku to co je mezi * a pak dát ENTER * javascript:$$( '.section, .last').each( function (e){ e.style.cssText="background :#2F3F3F !important ;color:#DF7200 !important" ;});void(128); * Je to něco jako Noční profil pro diskuse. Většinu problémů to spraví. V diskusi sice zůstanou bílé bloky ale s těmi si tento bookmarklet neporadí. Kód můžete vložit i přímo do bookmarku (záložky) a pak je to otázka kliknutí a ztmavení je tady ;)
edit: tak i ty bílé bloky jsou pryč

Recenze nechám skryté možná napořád, nevidím změny k lepšímu.