Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 19.09.10 23:29
« Re: MatematYka dle redakce
Jako křupani se zachovali, od té doby nic, žádná zpráva, žádná náprava. Docela lituju toho času, který jsem MACZ věnoval. Celé MACZ totálně znehodnotili, profíci z oboru se tomu designu a bordelu musí smát.
Přátelé, pište mi kdyžtak na mail nebo sms, sem nemám chuť chodit... -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 18.09.10 11:21
« Převrácená matematYka redakce aneb přímá úměra vych.canosti
Podezírám redakci,že ve zvýšeném počtu odkliků(větší složitost se kamkoliv dostat) byl záměr - čím víc odkliků,tím vyšší číslo ve statistice návštěvnosti(zobrazení)a tím dražší reklamy(bannery) zde!Prostě peníze,peníze a zase peníze.Spokojenost uživatelů je podružná... -
Dylan McKay 18.09.10 08:38
« MatematYka dle redakce
Přidávám fotky. Kliknu na nahrát obrázky. Objeví se mi 3 sloupce fotografií. Seřadím si nahrané obrázky, kliknu na náhled. Prd! 4 sloupce! Snažil jsem se rozluštit rovnici, podle které inteligenti z redakce přidávání fotek a následné zobrazení vymysleli. Myslím, že vám to pomůže všem, kdo chcete mít galerii přehlednou:
3 x sobota + 4 - foto x (a = b) + úterý - foto x (ab - neděle) = 4 -
Dylan McKay 17.09.10 21:29
« Re: první foto ze srazu
Fefe, já je skryl sám, a moje recenze vidí jen dobří lidé... ;-)
Skryl jsem je, protože slovo "BOJKOT" mi v dané situaci přišlo slabé. Já chtěl napsat "FAKÁČ!"
Tak ten fakáč alespoň dělám teď. Na nové MACZ jsem si nezvykl, a ani v budoucnu se na tom nic nezmění. Na ošklivé a hloupé se zvyká těžko. -
David Silver 17.09.10 18:38
« Re: senzace měsíce!
Švihák: pěkná pozvánka na mailu.
Kráááásný nový fotky!!!
Ke vzhledu a vylepšovákům - já stále mám natáááááááááááááááhnuté homepage. Dále ted jsme zjistil že když vjedu do diskuze, přihlásím se, překrásně mě to hodí znovu na homepage a musím hledat znova. 8-s -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 17.09.10 17:17
« Re: první foto ze srazu
No ale já vám něco povím....Na nových stránkách se ani nemůžete zašít!Chceš ukrýt svoji recenzi?Máš smůlu! >:-[]
Šviháku,předpokládám,dle textu níže,máš recenze skrytý?No ale když kliknu na hl.foto Porscháka tady nad diskusí,tak se mi tvoje recenze otevře! >:D >:D >:D

A zkuste si ubrat jas na monitoru, sice to není ono, ale pořád lepší jako třeba růžová >:-[] >:D