Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 21.09.10 15:29
« Re: MatematYka dle redakce
PeT-a: já někde ve škole? Né, to po mně nechtěj. Já si to zase rozdávám v posteli s Chřipkou. Na mailu a FB jsem každou chvíli, ale nikdo nikde nepíše. A semka nechodím protože se tu nic neděje, a kdyby se tuněco dělo, vůbec mě to tu nebaví jak to tu vypadá hnusně a nikam se rychle nedostanu. Tento server je díky modernizaci POHŘBENÝ
WL: tak SX30IS vypadá dost supr, výkonná a překvapivě levná!!! -
PeT-a (RSKa) 21.09.10 15:04
Švihák má pravdu....kdysi sem byl tady schopný trávit dny a večery. Teď ne ;-\
Poustníku, máš pravdu s těma diskutátérama. Kysky pořád někde ve škole, Dadánek má holku, Wii někde trajdá po světě, Kubyyyk studuje, S-mike a ostatní pozorujou co se tu děje a je to hned jiné no.... -
Dylan McKay 21.09.10 12:50
S kým jsem mluvil, tak ho to na MACZ už netáhne. Ať už kvůli barvám, tak hlavně kvůli nepochopitelně nepřehledným diskusím. Čísla příspěvků a možnost vstoupit do diskuse svého auta tady prostě chybí.
Ale když si Libor myslí, že takhle je to dobře, tak ať si to myslí. Třeba ho vyhodí, stejně už je okoukanej a bez nápadů. :-) -
David Silver 20.09.10 17:44
Zino: >:D >:D >:D >:D >:D
Mimochodem, nevíte někdo jak u Vodafone, aniž bych tam volal, zjistím jestli mám tarif na internet na vždy nebo jenom na rok? Ještě mi za tento měsíc nepřišla zpráva o stavu mém vyčerpaném limitu a tak mám trochu strach aby zase nepřišla faktura o 2000 víc jak jindy -
Ronault. 19.09.10 23:56
Pánové a dámy, zachovejme chladnou hlavu a chování gentlemanů a dam, čili připomínkujme každotýdenně mailem chyby, není možné, že by se server velikosti a návštěvnosti auto.cz nebyl schopen postupně rozběhat do takové míry, že by to bylo OK.
A zkuste si ubrat jas na monitoru, sice to není ono, ale pořád lepší jako třeba růžová >:-[] >:D -
Dylan McKay 19.09.10 23:29
Jako křupani se zachovali, od té doby nic, žádná zpráva, žádná náprava. Docela lituju toho času, který jsem MACZ věnoval. Celé MACZ totálně znehodnotili, profíci z oboru se tomu designu a bordelu musí smát.
Přátelé, pište mi kdyžtak na mail nebo sms, sem nemám chuť chodit...